slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Verovatno kako se blizi Vaskrs,ti si sve prosveceniji.mora da dodjes kod mene na kurs da ti odrzim predavanje o religije u svet.ne znas na koga si se nameracila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovatno kako se blizi Vaskrs,ti si sve prosveceniji.mora da dodjes kod mene na kurs da ti odrzim predavanje o religije u svet.ne znas na koga si se nameracila.
Ma cush nema droge?!?
Pa odakle nam hashish, heroin, marijuhana nego iz islam?
eh dobro spomenu Sloveniju.
I onaj pokojni Jansha ili kako...Drnovshek je bio homoseksualac pa uspio da odvoji Sloveniju od Yugoslavije.
e o pilitiku nemas pojma.pa to su sve americke plantaze droga u te zemlje.u islamu je zabranjen alkohol cigare droga os jos da ti nabrajam.i pusti ti evropski muslimani bosanci i albanci oni si muslimani kolko i ti
poslednje upozorenje,ovima sto skrecu sa teme,kace slike itd.
ja ne mogu da idem i da brisem stranice i stranice spama unazad (a pokusala sam),niti mi se dele kartoni.
dakle,vratite se na temu ili zatvaramo.
Ti si verovatno bio na Kosovu Milune.
samo u prolaz kad smo isli sa voz na kajmakcalan da tucemo austrijanci i bugari.
sto pitas .os da te provodam po kosovo.
di bre da idem.pa ja nemam ni licnu kartu.mene je kretanje ograniceno na avliju sljivar i njivu i jedino ako me ti pozoves kod tebe da ti dam kurs e onda ce vidim svet.
pa mogla bi da zatvoris .... eto shvatili smo sta je "blagodet" EU vrednosti .......
videcemo sta ce biti u praksi 25og![]()
Verovatno kako se blizi Vaskrs,ti si sve prosveceniji.
Vidim.jeste.al za razliku od tebe ja se bar jednom u godinu prosvetim.
I sta sada,treba da se nasmejem na ovo.
Jaoooooooo,sto si vickast:-|![]()