Србија има право на гнев / Не можемо без Европе

bagzzi

Poznat
Poruka
8.618
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1220616/Србија+има+право+на+гнев.html

Не можемо без Европе
Одговарајући на питање ДСС-а шта ће држава да уради да злочини над Србима не прођу некажњено и зашто жури да примени Споразум о интегрисаном управљању административним прелазима, Вучић је рекао да Србија нема фабрике из којих се вије дим и да, ако жели да се бори за право и правду, више не сме да буде издржавано лице.
"Ако неко мисли да можемо лако без Европе, ја ћу вам рећи да немам никакву догму, ја вам кажем ми не можемо да преживимо. Нећемо имати од чега да исплатимо пензије", напоменуо је Вучић.

Реагујући на изјаву Вучића, посланик ДСС-а Милош Јовановић поручио је да први услов за јаку државу – уопште постојање државе. "Ако држава прекине да се бори за своју територију, онда дозвољава оно што ниједна држава не би дозволила, а то је растакање територије", додао је Јовановић.
Вучић је истакао да Србија мора да спроведе споразум о интегрисаном управљању административним прелазима између централне Србије и Косова који је договорен са Приштином.
"Да ли волимо све што мора да се уради? Не, и то је право мучење. Морамо да предузмемо оно што мислимо да је најмање лоше у овом тренутку. Нисмо случајно данас позивали на јединство, јер нам се све срушило као кула од карата због вишедеценијске лоше политике", поручио је Вучић.

Ето оде Косово и Србија у материну за пензије!:hahaha:

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/Политика/1220616/Србија+има+право+на+гнев.html

Не можемо без Европе
Одговарајући на питање ДСС-а шта ће држава да уради да злочини над Србима не прођу некажњено и зашто жури да примени Споразум о интегрисаном управљању административним прелазима, Вучић је рекао да Србија нема фабрике из којих се вије дим и да, ако жели да се бори за право и правду, више не сме да буде издржавано лице.
"Ако неко мисли да можемо лако без Европе, ја ћу вам рећи да немам никакву догму, ја вам кажем ми не можемо да преживимо. Нећемо имати од чега да исплатимо пензије", напоменуо је Вучић.

Реагујући на изјаву Вучића, посланик ДСС-а Милош Јовановић поручио је да први услов за јаку државу – уопште постојање државе. "Ако држава прекине да се бори за своју територију, онда дозвољава оно што ниједна држава не би дозволила, а то је растакање територије", додао је Јовановић.
Вучић је истакао да Србија мора да спроведе споразум о интегрисаном управљању административним прелазима између централне Србије и Косова који је договорен са Приштином.
"Да ли волимо све што мора да се уради? Не, и то је право мучење. Морамо да предузмемо оно што мислимо да је најмање лоше у овом тренутку. Нисмо случајно данас позивали на јединство, јер нам се све срушило као кула од карата због вишедеценијске лоше политике", поручио је Вучић.

Ma, hebale ga penzije. Mrš sa vlasti ako nisi sposoban! Milostinju svako zna da traži. Nismo vas za to birali.

I, šta on umišlja? Koga on ubeđuje, narod ili sebe? Narod više ni u šta ubediti ne može. Narodu je sve kristalno jasno. A, on neka se tera u ****** sa njegovom hebenom EU!

Не можемо без Европе

a kad se vatao u kolo nije znao da Srbija nema privredu od koje može da isplaćuje penzije? :think:

Значи решење је да се додатно задужујемо у ЕУ? Докле ће то да траје, шта кад дамо и Косово за још мало кредита, а камате нарасту, шта ћемо онда, шта онда да дамо?
Погађај ;)
Баш боле ове изјаве дојучерашњих узданица...

Значи решење је да се додатно задужујемо у ЕУ? Докле ће то да траје, шта кад дамо и Косово за још мало кредита, а камате нарасту, шта ћемо онда, шта онда да дамо?

Дупе. Објасниће Тома и Вучко како се то ради.

А како то ми све живо продасмо и немамо за пензије где одоше све паре од приватизација? како смо дошли у ситуацију да молимо европу на коленима за пензије? Па људи моји ако је тако боље да банкротирамо ,бар ћемо прекинути задуживање,а не овако као Вучић мисли да ради да нас понижава и да се задужује и продаје националне интересе за пензије!

Није споменуо Косово у тој реченици. Кључ због лажног назива и иде пријава теме.

Да, није у реду, требало је да постављач теме постави овај линк:

Ako neko misli da možemo bez Evrope, ja vam kažem da mi ne možemo da preživimo, nećemo imati od čega da isplatimo penzije, rekao je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić u Skupštinji Srbije, odgovarajući na pitanje zbog čega se žuri saprimenom sporazuma o integrisanom upravljanju administrativnim prelazima.

http://www.alo.rs/vesti/politika/vucic-bez-eu-ne-bismo-preziveli/5501

Ma, hebale ga penzije. Mrš sa vlasti ako nisi sposoban! Milostinju svako zna da traži. Nismo vas za to birali.

I, šta on umišlja? Koga on ubeđuje, narod ili sebe? Narod više ni u šta ubediti ne može. Narodu je sve kristalno jasno. A, on neka se tera u ****** sa njegovom hebenom EU!

Немој сад да се правиш луд, сви смо знали да су напредњаци еврофанатици, тј. издајници.

Мало Војводину и Санђак има ту што се може допасти нашим пријатељима који нам позајмљују за наше добро....

Није споменуо Косово у тој реченици. Кључ због лажног назива и иде пријава теме.

dzabe branis veleizdajnika Vucica koji prodaje Srbiju za malo kredita i 2-3 penzije :bljak:

Jer EU nam ne daje penzije oni nam , SIC, DAJU KREDIT , sto znaci da mi taj isti novac moramo da im vratimo UVECAN ZA KAMATU :rtfm:

NAMA EU NE DA NISTA ONA NAM OTIMA

Ova Vuciceva izjava je U NAJMANJU RUKU SRAMNA I PROTIVUSTAVNA I ON ZBOG NJE TREBA KRIVICNO DA ODGOVARA

AKO NEMAJU PARA ZA DAVANJA NEK SMANJE PLATE U JAVNOM SEKTORU I OTPUSTE VISAK :rtfm:

prodadose naprednjaci Kosmet za malo penzijice od 10.000 dinara

kakve bedne lazi od ovog Vucica i demagogija za opravdavanje veleizdaje :bljak:

sto da nam EU ne isplacuje penzije mozda? NE VUCICU LAZOVCINO BEDNA

ISPLACUJEMO JE MI GRADJANI SRBIJE OD POREZA KOJEG PLACAMO I PENZIONOG FONDA KOJEG PUNIMO BEDNICE :bljak:

И не само то задужујемо се код ММФ'а и ЕУ за те пензије по папреним каматама,није то никакав поклон то ће неко морати да враћа! ОДЕ КОСОВО ПРИДЕ УЗ ДУГ онако за Џабака,за кусур....

prodadose naprednjaci Kosmet za malo penzijice od 10.000 dinara

kakve bedne lazi od ovog Vucica i demagogija za opravdavanje veleizdaje :bljak:

sto da nam EU ne isplacuje penzije mozda? NE VUCICU LAZOVCINO BEDNA

ISPLACUJEMO JE MI GRADJANI SRBIJE OD POREZA KOJEG PLACAMO I PENZIONOG FONDA KOJEG PUNIMO BEDNICE :bljak:

Reci slobodno: Vučiću-Tadiću!

Back