- Poruka
- 30.507
Srbija je - TIGAR NA BALKANU!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eremita je dete budućnostiSrbija je - TIGAR NA BALKANU!!!
Sv. Petra... Vucica.
Koja je tvoja zdravstvena dijagnoza kad je on upitanju?Mora da je sveti jer nebi ga ti birao,Što je još gore apsolutnom većinom glasova.Da ne poveruje čovek.
Koja je tvoja zdravstvena dijagnoza kad je on upitanju?
Ne, nije.I ćorav vidi da je tako.Jel je legalno izabran i to većinom? JESTE
Sta mislis kad ce Vucic pasti?Ne, nije.
Ne znam, moja nada je da je već podneo ostavku, ali da ja tek treba da pročitam vest.Sta mislis kad ce Vucic pasti?
Kad se oklizne na koru od banane..Ne znam, moja nada je da je već podneo ostavku, ali da ja tek treba da pročitam vest.
Sta mislis kad ce Vucic pasti?
Da, ako pod dugo misliš kratko.Sa ovakvom opozicijom, Gospodar će da vlada još dugo dugo ... ili što bi rekli genocidni englezi loooong![]()
Ljutis me da stvarno glasam za njega i da vas j*ebe bar jos 20 godina.Dokle god ga ti biraš.Dileme nema.
Eh, sad da tebi objašnjavam šta je dugo a šta kratkoDa, ako pod dugo misliš kratko.
Ljutis me da stvarno glasam za njega i da vas j*ebe bar jos 20 godina.
Srbija je mace na balkanu, i to ono zgoljavo......Srbija je - TIGAR NA BALKANU!!!
Ljutis me da stvarno glasam za njega i da vas j*ebe bar jos 20 godina.
Ne.U tome i jeste demokratija.Koga god da biraš taj je.Ako ti se ne sviđa izaberi drugog boljeg ili beži u inostranstvo.
Kakvo je vremeSad pošto sam u inostranstvu mogu slobodno da ti napišem da je Aleksandar Vučić svinjom.
Obrigado