Srbija ima dobre igrace DOKAZ

Pa nije nas niko nazvao evropski Brazilci zbog trofeja nego valjda zbog nacina igre..
Ne uzdizem ja nista nego prenosim gde nam igraju igraci i kakve su im uloge, a vi zivite u paralelnoj realnosti gde je osmi tim iz Ukrajine jaci od Ajntrahta i Ajaksa..
Za Poljsku je upitno dal su jaci, Danska nije sigurno..

Nisam ja ni rekao da smo u top10 ali tu negde blizu.. Oko desetog
A ni Poljska ni Danska kao nisu jaci pa nas pobede kad igramo s njima 🙄 Holandija ima vise razloga za ovo sta ti tvrdis jer imaju i skuplje i bolje igrace od nas i mnogo trofejniju tradiciju.

Ma ok, pobedi nas svako, ne pricam o tome, nego o igracima... Koga imaju Danci sem Eriksena ili Poljaci osim Lewe i par igraca iz Napolija...
Imaju prvo Smajhela na golu..Anderson iz Liona,Vestergard... Hojbjerg u Totenhemu... i uglavnom su svi konstantni i zahvalni igraci.Pre bih ustvari Holandiju stavio na to mesto umesto njih u top 10 evropskih reprezentacija. Za Poljake se slazem da imaju 4,5 igraca koji odskacu ali su Poljaci i generalno patriote i kod njih taj naboj ne manjka nikad kao ni kod Hrvata...Eno onaj seljak Perisic je jedini resio da nosi nacionalnu zastavu na dodeli pehara LŠ. Poljaci imaju slican odnos prema nacionalnom timu.

Pa nije nas niko nazvao evropski Brazilci zbog trofeja nego valjda zbog nacina igre..
Ne uzdizem ja nista nego prenosim gde nam igraju igraci i kakve su im uloge, a vi zivite u paralelnoj realnosti gde je osmi tim iz Ukrajine jaci od Ajntrahta i Ajaksa..
Za Poljsku je upitno dal su jaci, Danska nije sigurno..

Nisam ja ni rekao da smo u top10 ali tu negde blizu.. Oko desetog

Niko nikad Jugoslaviju nije zvao evropski Brazil. To je izmišljotina ovih izlapotina tipa Živadinović. Isto kao što nikad nije ni postojala jugoslavenska škola, to je isto živa glupost. Jugoslavija se u periodu od 1980. do 1990. brukala neviđeno. Nijednu jaku reprezentaciju Juga nije dobila. Odigrali su dva velika natjecanja 82 i 84 i vraćali se kući posrani. Kao i danas menadžeri su gurali poluigrače u reprezentaciju. Politika je imala ogroman uticaj tako da nikad nisu igrali najbolji. Po defaultu si u reprezentaciji morao imati dva tri bosanska tupana i glupana kao onaj Baljić Mirsad pa raspali Sušić i onda dobiješ redovito brukanje. I to SP u Italiji gdje je Jugoslavija došla do četvrtfinala je plod Stojkovićeve genijalnosti u jednoj utakmici protiv Španjolaca kada ih je sam pobjedio. Protiv Argentinaca Stojković nije mogao sam jer je protiv Maradone morao igrat i protiv Hadžibegića, Sušića, Jozića, Šabanadžovića, Spasića, Stanojkovića i Savićevića koji se na toj utakmici po terenu vukao kao polumrtvi konj. Znači nikad nije postojao nikakav sistem.

Niko nikad Jugoslaviju nije zvao evropski Brazil. To je izmišljotina ovih izlapotina tipa Živadinović. Isto kao što nikad nije ni postojala jugoslavenska škola, to je isto živa glupost. Jugoslavija se u periodu od 1980. do 1990. brukala neviđeno. Nijednu jaku reprezentaciju Juga nije dobila. Odigrali su dva velika natjecanja 82 i 84 i vraćali se kući posrani. Kao i danas menadžeri su gurali poluigrače u reprezentaciju. Politika je imala ogroman uticaj tako da nikad nisu igrali najbolji. Po defaultu si u reprezentaciji morao imati dva tri bosanska tupana i glupana kao onaj Baljić Mirsad pa raspali Sušić i onda dobiješ redovito brukanje. I to SP u Italiji gdje je Jugoslavija došla do četvrtfinala je plod Stojkovićeve genijalnosti u jednoj utakmici protiv Španjolaca kada ih je sam pobjedio. Protiv Argentinaca Stojković nije mogao sam jer je protiv Maradone morao igrat i protiv Hadžibegića, Sušića, Jozića, Šabanadžovića, Spasića, Stanojkovića i Savićevića koji se na toj utakmici po terenu vukao kao polumrtvi konj. Znači nikad nije postojao nikakav sistem.

Brate ne pricam o 80ima nego ranije... Znas ko je bio Dragan Dzajic? Ili Sekularac najeltiniji dribler sa ovih prostora...

Brate ne pricam o 80ima nego ranije... Znas ko je bio Dragan Dzajic? Ili Sekularac najeltiniji dribler sa ovih prostora...

I to su isto bile bajke. Da su ti navedeni igrači bili toliko dobri doneli bi Jugoslaviji bar jednu titulu evropskog prvaka. Tada uopće nisu postojale kvalifikacije za evropsko prvenstvo i do finala si morao odigrati par utakmica. Ne sporim ja da su oni u jugo okvirima bili veliki igrači ali nikad ništa nisu osvojili

I to su isto bile bajke. Da su ti navedeni igrači bili toliko dobri doneli bi Jugoslaviji bar jednu titulu evropskog prvaka. Tada uopće nisu postojale kvalifikacije za evropsko prvenstvo i do finala si morao odigrati par utakmica. Ne sporim ja da su oni u jugo okvirima bili veliki igrači ali nikad ništa nisu osvojili

Nisu bajke, Dzajic je bio u top3 za Zlatnu loptu, igro sa Zvezdom polufinale Kupa Uefa, sta vise oces... Za Sekija ce ti svako van ex yu ko prati fudbal reci da je bio igracina.. U Zvezdinoj 91 si imo sve domace igrace...

Slažem se za '90. Priča se jel se mogli više, a zaboravlja se da su nas Nijemci rastavili u prvom kolu 4:1. U glavi mi je Matthausov gol. Za Jugu zabio Jozić ja mislim. Isti Jozić zabio i za prolazak grupe protiv Kolumbije. U 1/8 su Španjolci bili bolji, imali više šansi ali ih je, kako kažeš, pobijedio Piksi. Prvo ono slanje Španjolca na burek, i lagani gol, i onda u produžecima gol iz slobodnjaka. Protiv Argentine nismo bili lošiji, ali imali smo igrača manje i Dejo Genije je zapucao zicerčinu. U penalima Piksi gađa spojnicu, Dejo, i Žuti zabijaju, a sahranjuju nas Brnović i Hadžibegić. Al meni osobno su 74. I 76. najjače priče Jugo repke. 74. SP prvi u grupi ispred Brazila (zbog protesta igrača Zaira baš protiv Juge). Nastavak natjecanja, svađa oko premija, raspad sistema, ajd kući. 76. finale Eura u Bg protiv Njemačke. 2:0 na poluvremenu, 2:3 na kraju. Hvala doviđenja. Ugl, bilo je uvijek dobrih igrača, ali balkanski mentalitet je prečesto prevladavao.

Seki je bio nas Pele... Zato smo evropski Brazilci... Zato sto smo bili medju svega cetiri evropske repke na prvom Mundijalu 1930. gde smo tukli taj isti Brazil
Tuko nas je i taj Urugvaj sa 6:1 na tom prvom Mundijalu.. da ne spominjem da neke od najjacih reprezentacija onda nisu ni igrale kao Engleska, Italija, Nemacka, Madjarska,Cehoslovacka (ti isti su nas par godine pre Montevidea nabijali sa po 7-0) .A od Montevidea smo stvorili kult... zato vec sledece Mundijale nisu ni igrali kad su se ukljucili ovi ozbiljniji timovi.

Evo ja cu napisati klubove a vi pogodite o kojoj reprezentaciji se radi...

Stoperi: Napoli, Fiorentina, Salke, Werder, Monako
Bekovi: Roma, Zenit
Vezni (defanzivni/sestica i centralni/osmica): Mancester Junajted, Kristal Palas, Hetafe, Herta iz Berlina
Ofanzivni vezni (krila i desetka/plej): Ajax, Benfika, Ajntraht Frankfurt, Olimpik Marsej, Besiktas, Sevilja, Lacio
Napadaci: Real Madrid, Fulam, Fiorentina, Anderleht, Atletiko Madrid

Naravno radi se o reprezentaciji Srbije...
Od nabrojanih 23-24 igraca svega trojica, cetvorica nemaju znacajne uloge u svojim klubovima...
Ostali su ili standardni prvotimci, znaci u prvih 11, ili su kapiteni, nosioci igre koji vuku svoj klub napred...

Istina tu je samo jedan Real i jedan Mancester, ali ovo ostalo su i vise nego respektabilni, jaki evropski klubovi...

Otvorio sam ovu temu iz razloga sto pola Srbije fantazira kako nemamo dobre igrace, a ovo je dokaz da imamo..
Cinjenica je da gro reprezentacija koje postizu vece uspehe od nas imaju visestruko siromasniji igracki kadar...
Nabrojacu samo neke od njih, to su: Island, Svedska, obe Irske, Madjarska, Slovacka, Rumunija, Ukrajina, Rusija, pa cak i Danska i Poljska su verovatno nesto losije od nas..
Svajcarska isto nije jaca od nas, kao ni Albanija.. Hrvatska mozda jeste jos uvek, ali mislim ne za dugo...

Turcima upravo nadolazi jedna solidna generacija, pa cemo videti...

U svakom slucaju cetvrtfinalisti svetskog Rusi i Svedjani, ili Irci koji su postigli uspeh na EURU, pa i ti Ukrajinci i sve repke koje sam nabrojao, svi bi oni sve dali da imaju ovakve igrace kao mi, zato nemojte pricati vise budalastine da smo slabi... Mozda nemamo igru i rezultat, ali jak igracki kadar itekako imamo..
Lavovi koje predvodi magarac, na klanje.

Nisu bajke, Dzajic je bio u top3 za Zlatnu loptu, igro sa Zvezdom polufinale Kupa Uefa, sta vise oces... Za Sekija ce ti svako van ex yu ko prati fudbal reci da je bio igracina.. U Zvezdinoj 91 si imo sve domace igrace...

Samo sto je to Yu skola, Dzaja i Seki nisu vijali starlete po splavovima i bila im je cast, a ne moranje da nose plavi dres sa sest buktinja na grudima.

Trener vrlo nezadovoljan: Radonjić napušta Marsej

Nemanja Radonjić, srpski fudbaler, napustiće marsejski Olimpik

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2020&mm=09&dd=26&nav_id=1738273

komentari :super::hahaha1:

1601115252202.png

Jović igrao do 58. kada ga je zamenio strelac gola Vinicius Junior :evil:
Jovicu je trebalo samo dati sansu,sigurno da bi nesto pokazao,ne zaboravlja se fudbal preko noci...
Npr. Vinisijus od kada je dosao pre par godina je isto tako jako malo pokazao kao i Azar koji je krace vreme u klubu,on mi je veci promasaj nego Jovic...
Jovic je malo igrao i sve neko garbage time,dok je Azar dobijao sansu a nije odigrao nista vredno paznje...

Seki je bio nas Pele... Zato smo evropski Brazilci... Zato sto smo bili medju svega cetiri evropske repke na prvom Mundijalu 1930. gde smo tukli taj isti Brazil
Problem je u tome sto je to bilo pre 60 i vise godina...
A nacija i dalje veruje u price o nekakvim evropskim Brazilcima,naravno uz potporu idiotskih medija koji guraju price o velikim srpskim igracima,koji zare i ipale Evropom...

Back