Србија и други пут није укапирала поенту успеха Швајцарских Косовара

nesko101

Elita
Poruka
20.784
АУТОРСКА
Коме није јасно ко су Швајцарски Косовари то су прецизније њихови држављани са дуплим држављанством измишљене нације од стране Запада а зову се Косовари и они су наметнути и Србима који тамо живе.
Ти Косовари иако су и Швајцарци они функционишу као да су у непрекидном рату са Србима и раде и живе за то да нанесу том Српском народу и држави што више штете јер је нормално да се боре за свој народ а где су ту Срби да им парирају?
Па Срби као и по обичају делују и функционишу спонтано и из беса када се изазову.У спорту се показало да то није добро а и у рату види се да смо исто изгубили јер смо прихватили да све жртујемо за мир са терористичким шиптрима који ће увек нападати све што је Српско и то и ван територије Косова.
Срби када би се сад питали не би ратовали више са шиптарима а они се спремају да ратују са Србима и када не мисле да ратују.
Тако су и у фудбалу функционисали све те године и два пута им пошло за руком да поразе Србију.
Желимо ли ми Срби тако да прођемо и на бојном пољу кад будемо морали а мораћемо сигурно.

Prvo domaci dron ulece na stadion kao strani. Guzva, scene, fore iz 90ih.
Onda patriotske pesme, lozenje...
Zatim, "Mitrogol, Mitrogol, ne pomaze ni sudija Kosovo je Srbija".
Opet zastave, scene, lozenje.
Placeni mediji na celu sa voditeljem kojim ne fali neka daska u glavi, nego cela drvna industrija, koji vristi u ekstazi posle svakog gola; zapocinju pricu kako nas mrze, kako nas provociraju dva igraca Svajcarske reprezentacije.
Jedan nas isfrustriran orao skace na nekog nebitnog Dzaku, hvata ga za vrat, drugi proslavlja gol tako sto se hvata za medjunozje, a trener tapsac iz aviona koji je proveo u Japanu 20 god i nista nije naucio, psuje majku valjda ovima nevidljivima koji provociraju.
Koji je to mentalitet, koji je to iq, to je strasno.
Ne trebaju nam neprijatelji, mi smo sami sebi najveci neprijatelji.

bmk za švajcarske kosovare.. :) jbt zamisli da si jbni šaćiri metar i žilet sa onom frizurom brt ili onaj džaka ili neki treći.. pa ranio bi se :) ono igram fudbal i imam para..kog boli k kad si ružan jbt!!!
Pa sad nisu svi te kurate srece da imaju lepog Acusrbina za selektora

bmk za švajcarske kosovare.. :) jbt zamisli da si jbni šaćiri metar i žilet sa onom frizurom brt ili onaj džaka ili neki treći.. pa ranio bi se :) ono igram fudbal i imam para..kog boli k kad si ružan jbt!!!
To se rešava tako što se donesu propisi, pa se lagano hvata baš svaki u tranzitu, i ne samo do Švakcarske…

Piksi nije uopšte mnogo bistar, eto odgovora.

АУТОРСКА
Коме није јасно ко су Швајцарски Косовари то су прецизније њихови држављани са дуплим држављанством измишљене нације од стране Запада а зову се Косовари и они су наметнути и Србима који тамо живе.
Ти Косовари иако су и Швајцарци они функционишу као да су у непрекидном рату са Србима и раде и живе за то да нанесу том Српском народу и држави што више штете јер је нормално да се боре за свој народ а где су ту Срби да им парирају?
Па Срби као и по обичају делују и функционишу спонтано и из беса када се изазову.У спорту се показало да то није добро а и у рату види се да смо исто изгубили јер смо прихватили да све жртујемо за мир са терористичким шиптрима који ће увек нападати све што је Српско и то и ван територије Косова.
Срби када би се сад питали не би ратовали више са шиптарима а они се спремају да ратују са Србима и када не мисле да ратују.
Тако су и у фудбалу функционисали све те године и два пута им пошло за руком да поразе Србију.
Желимо ли ми Срби тако да прођемо и на бојном пољу кад будемо морали а мораћемо сигурно.
E vidi...
Šiptari su mečkarili i od tih para plaćali američki lobi.
Milijarde su u pitanju do sada.
Neko strpo u džep...

A Srbin kad mečkari on to samo zbog svoje wc šolje.

Šta misliš, koliko su motivisani doseljeni u BG novogradnju da trče na Kosovo?
O DS logikama državnosti da ne pričamo...
Sve to tamo neko...

Back