nakon rata njemacka je prosla kroz totalnu denacifikaciju i katarzu..raskrinkala je nacisticke povijesnicare, akademike, znanstvenike....sto srbiju jos ceka...predstoji joj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SLažem se dakle nisu za zajebavanje.
a ti ukovitlani poredjujes srbe i 20.000 ubijenih sa tvojim nacistima,
nakon rata njemacka je prosla kroz totalnu denacifikaciju i katarzu..raskrinkala je nacisticke povijesnicare, akademike, znanstvenike....sto srbiju jos ceka...predstoji joj
O, prisilni koalicioni partneru sa stotinama nickova, ja rekoh šta imam, a ti sad kucaj sa caps lock čitave stranice i crtaj smajlijima do mile volje. Bar sam iskreno rekao šta mislim i šta je realno.
AJ ti prvi mi cemo posle...![]()
ajde nema problema
Nisam za princa Aleksandra(prasenceta) vec za nekoga poput princa Tomislava Karadjordjevica...
Evo ti jedan citat sa Vikipedije u vezi Princa....
*Године 1990. одбио је понуду Демократске странке из Београда, да буде њен председнички кандидат на првим послератним изборима у децембру те године.*
Ako mrzis lozu Karadjordjevica, mrzis i deo Srpskog naroda... Ako vredjas Lozu Karadjordjevica, vredjas i deo Srpskog naroda... Ne moram da ti pricam ko je oslobodio Srbiju?
I da li znas ciji je taj grb na tvom avataru? Republikanci, non stop, nessto, preuzimaju tudje...
Lupetanja na sve strane. Znas kako decko, Nemacka posle II sv rata je bila potrebna Zapadu radi kontre komunistickom SSSR-u. A KOME MI DANAS TREBAMO?? Nikom... Zato prolazimo gore. Država Srbija nije u stanju da nadje jakog spoljnopolitickog partnera.
A kada neko to i poželi da uradi sa EU (kao Tadic na primer) naidje na opste pljuvanje upravo od vas takvih mudrosera.
Dakle ne bi ste da se uvlacite Zapadu kao Siptari... ali bi ste da imate bolji tretman od Nemacke posle II SR... Pa to je infantilno razmisljanje.
nije to bitno,bitno je da su srbi od 10 defanzivnih ratova proglaseni za zlikovce,tvrdim da nijedan narod nije pretrpeo toliko nepravdi kao srbi,pa cak i da se dokaze da smo pobili duplo vise ljudi nego sto se prica.
stvar je prosta,izruciti nase ljude kada ameri izruce za vijetnam,irak,jugoslaviju i sve druge ni po babu ni po stricevima,jer smo mi priznati kao drzava i nije bitna snaga niti velicina i tu je kraj svake price
sta srbiju ceka?sta da raskrinka?hoces da kazes da srbija ima naciste?
i da je pobila ljude kao nemacka?i napala jedno 20 zemalja?
Koliko vidim još si na netu hahahahaha
Eeeeeeeee sve junak do junaka... al na rečima i tastaturi...
Rat na teritoriji Bosne i na teritoriji Hrvatske nije defanzivni već ofanzivni ratJedini defanzivni rat koji smo vodili od 45'te je bio rat za Kosovo i Metohiju ali smo tu već bili previše oslabljeni predhodnim ofanzivama, a da stvar bude još gora protivnik je bio mnoooooooooooooooogo jači od nas.
I da, mnogo je bitno koliko je pobijeno civila i ratnih zarobljenika i to je nešto što ni jednoj vojsci, i ni jednom vojnom i političkom sistemu ne sme da se oprosti!!!
A da smo pretrpeli stravično mnogo nepravdi, to je tačno. Ni jedan razlog ne opravdava uzimanje naše teritorije.
Ovde se slažemali je problem što smo mi mali u odnosu na amere tako da nećeš doživeti ovaj scenario koji si napisao. Ali da je pravde u svetu, ne bi se pravila razlika između naših monstruma (Mladić, Karadžić i ostali) koji su naređivali ubistva nedužnih ljudi i verovatno još većih monstruma (Buš, Klinton, Bler.........) koji su radili (i rade) to isto samo što uspevaju da se sakriju iza snage svojih zemalja.
Čeka nas trenutak kada ćemo prihvatiti činjenicu da je u naše ime učinjeno dosta zla drugim narodima. I za razliku od nemačke, mi smo napali "samo" 2 zemlje, ali problem nije u tome već u činjenicama koliko ne humanih i ne hrišćanskih dela je naša vojska učinila.
GLE BRATE NE MOGU DA TI NAVODIM POJEDINOSTI ALI EVO OVAKO
ALBANCI NA KOSOVU SU UVINILI VISE ZLA SRBIJI NEGO SRBIJA SVIM NARODIMA.
1-U HRVATSKOJ NISMO POCINILI SKORO NIKAKVE ZLOCINE JER I NISMO IMALI PRILIKE,ONO MALO PAR HILJADA ODUZMI OD 750 000 U JASENOVCU I STA CES DOBITI? OGROMNI MINUS,A MI JOS ISPADAMO ZLIKOVCI
2-U BOSNI JESMO ALI SU I TURCI NAMA,NEGO JESMO NEMA VEZE.
3-MI NISMO NAPALI NI JEDNU ZEMLJU NIKADA,TO SU RATOVALI SRPSKI POBUNJENICI,A ZA TO JE POSTOJAO PROCES PROTIV MILOSEVICA I ON JE RASKRINKAO SVE TO.
NORMALNO JE DA SMO CINILI ZLOCINE TO JE RAT,ALI NEPRAVDA KOJA NAM JE PRICINJENA NE MOZE SE MERITI NI U ZILIJARDAMA EURA.
NAPR. EVO SAD NEKO SRBIJU DA NAPADNE NAPR. MADJARSKA 1 SRPSKI VOJNIK DA UBIJE NEKOGA SVI CE RECI AAAAAAAAAAA TI SRBI,IMA MNOGO TOGA JOS