Где су потрошени ти силни милиони од донација?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bože ljudi ta pomoć se ne odbija.
Smešno mi je kada ima ljudi koji podsećaju na materijalnu štetu od bombardovanja, i još neizmerno mnogo veću koje su sankcije ostavile po privredu Srbije (gubici su neverovatno veći od same NATO agresije) i tvrde da bi Ameri trebalo da daju pare, a kada daju pare ljute se.
Naravno da nikada neće Ameri priznati neke greške niti isplatiti neki vid odštete. To treba iz glave izbaciti.
Где су потрошени ти силни милиони од донација?
Nema potrebe da pišu Skat, to je kao da kažeš Rak muzika
Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) je tako od 2001. u Srbiju uložila oko 750 miliona dolara.
http://rs.n1info.com/a245267/Biznis/Srbija-dobija-devet-miliona-dolara-razvojne-pomoci-od-SAD.html
Srbija dobija 9,1 milion dolara razvojne pomoći od SAD
![]()
Srbija i Sjedinjene Američke Države potpisale su sporazum za bolje funkcionisanje državne uprave kojim Srbija dobija dodatnih 9,1 miliona dolara razvojne pomoći.
"Mi smo uvereni da rešava probleme koji su bitni Srbiji i njenim građanima, kako bi privreda Srbije bila bila konkretnija, kako bi jačala vladavina prava, državna uprava bila efikasnija i kako bi se unapredila borba protiv korupcije", izjavio je ambsador SAD u Srbiji Kajl Skat.
"Mi smo uvereni da rešava probleme koji su bitni Srbiji i njenim građanima, kako bi privreda Srbije bila bila konkretnija, kako bi jačala vladavina prava, državna uprava bila efikasnija i kako bi se unapredila borba protiv koruopcije", izjavio je ambsador SAD u Srbiji Kajl Skat.
Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) je tako od 2001. u Srbiju uložila oko 750 miliona dolara.
Pomoću tog novca renovirani su prekrišajni sudovi, uvedena je elektronska uprava u 83 opštine, kao i elektronske građevinske dozvole. Deo tog novca je utrošen i na izradu Zakona o zaštiti uzbunjivača, koji je olakšao prijavu korupcije.
"Ovo je važan trenutak da kažemo i našim građanima, da pored političkih i ekonomskih odnosa koje imamo sa SAD, važno je da znaju da su SAD jedan od najvećih bilateralnih donatora u procesu podrške reformama transformacije i modernizacije države", izjavila je ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović.
slavene nama milostinja nije potrebna.Daleko vise je u Srbiji pokradeno nego sto je pricinjena steta od bombardovanja.Zamisli ,dobijamo 9. miliona "pomoci", dok istovremeno njihov vazal Vucic oslobadja svake krivice one koji su pokrali miliarde Miskovic Karic ,..a evo i najnovijegBože ljudi ta pomoć se ne odbija.
Smešno mi je kada ima ljudi koji podsećaju na materijalnu štetu od bombardovanja, i još neizmerno mnogo veću koje su sankcije ostavile po privredu Srbije (gubici su neverovatno veći od same NATO agresije) i tvrde da bi Ameri trebalo da daju pare, a kada daju pare ljute se.
Naravno da nikada neće Ameri priznati neke greške niti isplatiti neki vid odštete. To treba iz glave izbaciti.