СРБИЈА ДО ТОКИЈА

igracina:
Kazanova:
igracina:
istina je da su Petrovici iz "visih" interesa naturali srpstvo Crnogorcima, a kako su se sami Crnogorci izjasnjavali, evo ti pa citaj (procitaj ovo 100 puta, da znas u po dana u po noci)!

E pa nisam znao da ti je smisao zivota da postanes Srbin... Mislim da ti nije potrebno toliko da se traumiras Splacino... ti jesi Srbin!
Kurvanova, ta rijec koju si naglasio je pod navodnicima!

Davno sam rekao da si najgluplji covjek na forumu.

Ti jesi naveo, ali je ipak ceo smisao vas Turbo Montegrina da postanete Srbi ili da bi Srbi skrenuli paznju na vas...

Uostalom, zasto bi se ti toliko busao u grudi i ovde se koprcao, ako to nije tvoja podsvesna teznja i zelja?

Jedino sam ja obratio paznju na tebe, jer to mi i jeste profesija.

Kazanova:
Ti jesi naveo, ali je ipak ceo smisao vas Turbo Montegrina da postanete Srbi ili da bi Srbi skrenuli paznju na vas...

Uostalom, zasto bi se ti toliko busao u grudi i ovde se koprcao, ako to nije tvoja podsvesna teznja i zelja?

Daj odgovori mi zasto je vasa tolika zelja da posrbite Crnogorce, eto vam ga Slobodan Milosevic njega ste posrbili i sa njim ste se usrecili !

igracina:
Zelio bih, da mi ovo Bugarce V Sotirov kaze, posto cesto upotrebljava rijec Sorab, sto znaci ta rijec i sto znaci rijec Srbin, hajde Bugarce pokazi nam korijen rijeci Srbin![/quo

Ima vise pretpostavki za znacenje reci "Srbin": Jedna je: od reci serv (ili serb- latinski), sto znaci rob. Druga je: od reci servulij- sto znaci "robska obuca", opet latinski; Treca je: serb (ili sorab), sto znaci "saveznik". Cula sam da Srbi najvise vole ovu poslednju varijantu.

Ipak su ljudi svuda isti. U USA na primer svi znaju koliko su procenata sta. Na primer ja sam 25% ovo,25%ono...ili 7,5 ali nikad vise od 25%. Kad sam ja rekla da sam 100% svi su me gledali u cudu :? Ali nisu isli u tako daleku proslost. Ne znam kad ce prestati da to izracunavaju u procentima...valjda kad ponovo budu 100%

ИГРАЧ, НАРАВНО ДА СРБИ И ЦРНОГОРЦИ НИСУ ИСТОГ ПОРЕКЛА. ВИ СТЕ СИШЛИ СА КИЛИМАНЏАРА И ДОПЛИВАЛИ ДО СРПСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ ДОК СМО МИ ЛЕПО СТИГЛИ АВИОНИМА КО ЉУДИ СА АПЕРИТИВОМ.

ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ЗА ИГРАЧА ДА СРБИ И ТИТОГОРЦИ НИСУ ИСТОГ ПОРЕКЛА.
КАО ШТО ВЕЋ НАПОМЕНУХ, РЕЧ СРБИН ЈЕ ИРАНСКОГ ПОРЕКЛА И ЗНАЧИ ЕТИМОЛОШКИ-ЧОВЕК.
РЕЧ ТИТОГОРАЦ ЈЕ АФРО-СВАХИЛИ ПОРЕКЛА И ЕТИМОЛОШКИ ОДГОВАРА НА ЛОКАЛНОМ ЈЕЗИКУ ТЕРМИНУ-БАГРА.
САД СЕ ИГРАЧ УХВАТИ ОД СРЕЋЕ ЗА УШИ И ИГРАЈ.

ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ЗА ИГРАЧА ДА СРБИ И ТИТОГОРЦИ НИСУ ИСТОГ ПОРЕКЛА.
КАО ШТО ВЕЋ НАПОМЕНУХ, РЕЧ СРБИН ЈЕ ИРАНСКОГ ПОРЕКЛА И ЗНАЧИ ЕТИМОЛОШКИ-ЧОВЕК.
РЕЧ ТИТОГОРАЦ ЈЕ АФРО-СВАХИЛИ ПОРЕКЛА И ЕТИМОЛОШКИ ОДГОВАРА НА ЛОКАЛНОМ ЈЕЗИКУ ТЕРМИНУ-БАГРА.
САД СЕ ИГРАЧ УХВАТИ ОД СРЕЋЕ ЗА УШИ И ИГРАЈ.

Back