Srbija danas potpisuje SSP!

koju kucu? koji stan? Sto bi ja prema toj teritoriji osecao takvo stanje. Ja na ono Kosovo u zivotu nisam krocio niti mi pada na pamet, a nisu ni oni silni vadikali i srbende sto o njemu urlaju na sav glas. Nemam ja nikakva posla u onoj zatrovanoj crnoj rupi Evrope. Dokle cemo da zivimo u mitovima vise, Kosovo je davno otislo...negiranje realnosti ne skodi nikome osim nama. Kao da smo mi neka sila? Koja ce vojska da ti brani KiM? Ona kojoj kradu tenkove po poligonima? hahahaha...prosla su davno ta vremena, nemamo mi kapaciteta ni jedan stadion da obezbedimo a kamoli da spremamo velike poduhvate i ekspanzije.

Poslednja izmena:
koju kucu? koji stan? Sto bi ja prema toj teritoriji osecao takvo stanje. Ja na ono Kosovo u zivotu nisam krocio niti mi pada na pamet, a nisu ni oni silni vadikali i srbende sto o njemu urlaju na sav glas. Nemam ja nikakva posla u onoj zatrovanoj crnoj rupi Evrope. Dokle cemo da zivimo u mitovima vise, Kosovo je davno otislo...negiranje realnosti ne skodi nikome osim nama. Kao da smo mi neka sila? Koja ce vojska da ti brani KiM? Ona kojoj kradu tenkove po poligonima? hahahaha...prosla su davno ta vremena, nemamo mi kapaciteta ni jedan stadion da obezbedimo a kamoli da spremamo velike poduhvate i ekspanzije.

...lepo te covek pita sta ces da radis ako ti se sutra Siptar nacrta na vratima i kaze "mars napolje"...pa dobro nisu toliko kulturni jer mozes da zavrsis i u Bondstilu kao "dobrovoljni" davalac organa... ali recimo da jesu

Ja u klin, ti u ploču...
Ja tebi pitanje, a ti meni LDP demagogiju...
Ne vredi...

A ko će to da radi umesto tebe???

Zašto bi to radio?

Ili si ti demokratski spreman da svoj stan, kuću, zemlju prepustiš bilo kome???

A otkud tebi ideja da to moze da se desi u Nisu? Koliko Albanaca ima u Nisu? Na Kosovu su uvek bili vecina u odnosu na Srbe,zato su i dobili ovo.Kako moze neko ko je mizerna manjina u jednom gradu da ti otima stan? Sto bre drobite ove sci fi bajke?Pored sve zandarmerije,policije i kakve-takve vojske tebi ce da dodje Albanac da ti otima stan?Ajde da si rekao u Bujanovcu...

A otkud tebi ideja da to moze da se desi u Nisu? Koliko Albanaca ima u Nisu? Na Kosovu su uvek bili vecina u odnosu na Srbe,zato su i dobili ovo.Kako moze neko ko je mizerna manjina u jednom gradu da ti otima stan? Sto bre drobite ove sci fi bajke?Pored sve zandarmerije,policije i kakve-takve vojske tebi ce da dodje Albanac da ti otima stan?Ajde da si rekao u Bujanovcu...
Radikalska posla. Dobro nisu rekli da će Albanci napasti Suboticu.:roll:

Nisam za LDP, onog narkomana organski ne podnosim

A za koga si onda?
Ko još zastupa takve ideje (kao tvoje) osim LDP-aca?

A jesi li ti ikada video kartu Velike Albanije?
Očigledno nisi...
Osim toga, prati post i vidi da je pitanje bilo samo hipotetičko, tako da tvoj padobranski upad u pola diskusije i komentar samo pokazuju kakve su posledice nečitanja i ne praćenja postova...

Ili da skratim.. da si pročitao sve što piše, sigurno ne bi ovako lupetao :roll:

Radikalska posla. Dobro nisu rekli da će Albanci napasti Suboticu.:roll:

Hajde, padobranac, vrati se koju stranicu nazad, pa lepo sve pročitaj i ne lupetaj gluposti.

Jesi li ti ikad video kartu nacisticke Nemacke?Zamisli sutra Nemac dodje i izbaci te iz stana...

Pa karta Velike Albanije je postojala i pre 10 godina i u njoj je bilo nacrtano "Kosova Republjik" i svi smo se tome smejali (kao ti danas)... a onda 10 godina kasnije (tj. danas) - zamisli postoji i Kosova Republjik...

Zato nemoj da mešaš babe i žabe nego se uozbilji... ovo ne liči na tebe (iskreno) :roll:

Dobro,ajde,necu da se svadjam,ali ideja je sci fi,bar za mene.

Pogledaj konflikte danas u svetu...
90% konflikata je ili u ili u vezi sa islamskim zemljama.
Jedini oni se danas šire ratom, ratuju sa svim drugim narodima i verosipovestima ili im prave probleme..

Sa pravoslavcima u Rusiji i Srbiji, na Kipru...
Sa Katolicima u Indoneziji, na Filipinima, u Dafuru...
Sa Protestantima (teroristički napadi) u SAD, Velikoj Britaniji...
Sa Indusima u Indiji (Kašmir)...
Sa Budistima u zapadnoj Kini...
Sa Jevrejima na bliskom istoku...
Sa Muslimanima (među sobom) u Iraku, Afganistanu, Pakistanu...

Dakle, meni uopšte ne deluje da će se Albanci smiriti i da neće uskoro krenuti na Makedoniju, Crnu Goru, jug Srbije, istok Grčke...

Daj Bože da si ti u pravu i da je sve SF...

Ово није први пут да из коалиције ДС-а ПОКУШАВАЈУ ДА ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ ПРОГЛАСЕ РЕФЕРЕНДУМОМ О УЛАСКУ У ЕУ - А ОВОГ ПУТА ДИНКИЋ ПОКУШАВА ДА ПАРЛАМЕНТАРНЕ ИЗБОРЕ ПРОГЛАСИ РАТИФИКАЦИЈОМ ССП... бедно, шибицарски и преварантски до краја:

Dinkić: Građani 11. maja da potvrde SSP

Petak, 2. maj 2008. 21:33

v95890p0.jpg

Predsednik G17 plus Mladjan Dinkić pozvao je u petak gradjane, sa predizborne konvencije liste "Za evropsku Srbiju - Boris Tadić" u Senti, da na izborima 11. maja parafiraju Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Evropskoj uniji.

Dinkić je rekao da sve one koji javno govore da su Boris Tadić i Božidar Djelić, koji su Sporazum potpisali, državni neprijatelji, treba da bude sramota jer oni, kako je istakao, nisu neprijatelji već heroji.:lol::lol::lol:

Lider G17 plus je podsetio da se prvog dana nakon što je Srbija potpisala SSP italijanska kompanija "Fijat" pojavila sa ponudom da investira u srpsku automobilsku industriju 700 miliona evra, što je nekoliko puta više u odnosu na ponudu koju je ta kompanija ranije najavljivala.

"Neće samo Kragujevac imati koristi od dolaska Fijata, nego će i carine na uvoz automobila biti dvostruko niže od 1. januara, a za dve godine carine na uvoz automobila će biti i ukinute“, najavio je Dinkić i naglasio da će na taj način gradjani moći da kupuju modele koje žele.

Konvenciji u petak u Senti, kako je saopštila G17 plus, prisustvovali su i potpredsednica stranke Ivana Dulić Marković i kandidati za poslanike i odbornike te partije.

(Tanjug)

Back