Kr$t@
Ističe se
- Poruka
- 2.219
Patriotizam je kad das deci sansu da ucine nesto sa svojim zivotom i pomognu zemlji a ne da idu i ginu u besmislenim ratovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste. samo ako shiptari jednom krenu i na Nish, ti im objasni kako je to besmisleno :rolleyes:Patriotizam je kad das deci sansu da ucine nesto sa svojim zivotom i pomognu zemlji a ne da idu i ginu u besmislenim ratovima.
jeste. samo ako shiptari jednom krenu i na Nish, ti im objasni kako je to besmisleno :rolleyes:
Ima pregrst onih koji bi se lomatali za siptarima, i ja im zelim srecu.
koju kucu? koji stan? Sto bi ja prema toj teritoriji osecao takvo stanje. Ja na ono Kosovo u zivotu nisam krocio niti mi pada na pamet, a nisu ni oni silni vadikali i srbende sto o njemu urlaju na sav glas. Nemam ja nikakva posla u onoj zatrovanoj crnoj rupi Evrope. Dokle cemo da zivimo u mitovima vise, Kosovo je davno otislo...negiranje realnosti ne skodi nikome osim nama. Kao da smo mi neka sila? Koja ce vojska da ti brani KiM? Ona kojoj kradu tenkove po poligonima? hahahaha...prosla su davno ta vremena, nemamo mi kapaciteta ni jedan stadion da obezbedimo a kamoli da spremamo velike poduhvate i ekspanzije.
koju kucu? koji stan? Sto bi ja prema toj teritoriji osecao takvo stanje. Ja na ono Kosovo u zivotu nisam krocio niti mi pada na pamet, a nisu ni oni silni vadikali i srbende sto o njemu urlaju na sav glas. Nemam ja nikakva posla u onoj zatrovanoj crnoj rupi Evrope. Dokle cemo da zivimo u mitovima vise, Kosovo je davno otislo...negiranje realnosti ne skodi nikome osim nama. Kao da smo mi neka sila? Koja ce vojska da ti brani KiM? Ona kojoj kradu tenkove po poligonima? hahahaha...prosla su davno ta vremena, nemamo mi kapaciteta ni jedan stadion da obezbedimo a kamoli da spremamo velike poduhvate i ekspanzije.
A ko će to da radi umesto tebe???
Zašto bi to radio?
Ili si ti demokratski spreman da svoj stan, kuću, zemlju prepustiš bilo kome???
Radikalska posla. Dobro nisu rekli da će Albanci napasti Suboticu.A otkud tebi ideja da to moze da se desi u Nisu? Koliko Albanaca ima u Nisu? Na Kosovu su uvek bili vecina u odnosu na Srbe,zato su i dobili ovo.Kako moze neko ko je mizerna manjina u jednom gradu da ti otima stan? Sto bre drobite ove sci fi bajke?Pored sve zandarmerije,policije i kakve-takve vojske tebi ce da dodje Albanac da ti otima stan?Ajde da si rekao u Bujanovcu...
Radikalska posla. Dobro nisu rekli da će Albanci napasti Suboticu.![]()
Nisam za LDP, onog narkomana organski ne podnosim
A otkud tebi ideja da to moze da se desi u Nisu? Koliko Albanaca ima u Nisu? Na Kosovu su uvek bili vecina u odnosu na Srbe,zato su i dobili ovo.Kako moze neko ko je mizerna manjina u jednom gradu da ti otima stan? Sto bre drobite ove sci fi bajke?Pored sve zandarmerije,policije i kakve-takve vojske tebi ce da dodje Albanac da ti otima stan?Ajde da si rekao u Bujanovcu...
Radikalska posla. Dobro nisu rekli da će Albanci napasti Suboticu.![]()
Jesi li ti ikad video kartu nacisticke Nemacke?Zamisli sutra Nemac dodje i izbaci te iz stana...
Dobro,ajde,necu da se svadjam,ali ideja je sci fi,bar za mene.
Pa,ako krenu bilo gde,na bilo koga,najebali su jeza,jer vise nece biti onog "ovo je jedinstven slucaj" bla,bla...
...sad,ako su glupi ostace bez icega.