Srbija "Bolesno": Podvodili kćerku sinu iz prvog braka!

old-mne

Poznat
Poruka
7.562
Uhapšeni roditelji maloljetnih J. K. (15) i J. K. (7) iz Inđije u Srbiji, Dušica K. (47) i Žarko K. (48), podvodili su svoju mlađu kćerku čak i Dušičinom sinu iz prvog braka!

Ovim riječima, gušeći se u suzama, počinje priču Milivoj Krivošija (74), djed mališana čiji su roditelji, Dušica (47) i Žarko (48), uhapšeni u ponedeljak zbog sumnje da su dvije kćerke, J. K. (15) i J. K. (7), za novac podvodili ljudima koji su ih seksualno zlostavljali, piše Kurir. Pored toga, roditelji su optuženi da su kćerke i dva sina, N. K. (14) i D. K. (12), od 2003. prisiljavali na prosjačenje.

U policijskoj akciji u ponedeljak su uhapšeni i Milan B. (48) i Dragan C. (25) zbog obljube dkece. Da tragedija bude veća, Dragan je sin iz Dušičinog prvog braka, a sumnjiči se da je više puta seksualno zlostavljao sedmogodišnju djevojčicu, svoju polusestru!

"Prije dvije godine prijavio sam snahu i sina Žarka Centru za socijalni rad zbog zanemarivanja djece i ona su im oduzeta. Pošto su živjeli na spratu iznad mene, često sam mogao da čujem vrištanje i plač djece. Duša me je boljela što ne mogu ništa da uradim, pa sam mislio da je najbolje da ih prijavim. Bilo je dana kada djeca nisu imala šta da jedu, a plašila su se da uzmu od mene da ne bi dobila batine od roditelja", kaže Milivoj.

On dodaje da su i sin i snaha alkoholičari, da su oboje nezaposleni i da je sa njima bio u lošim odnosima upravo zbog toga što su maltretirali djecu i tjerali ih da prosjače.

"Dragan, Dušičin sin iz prvog braka, dolazio je kod njih skoro svako veče pijan i ostajao do zore. Unuke mi se nikada nisu požalile da ih je Dragan silovao. Da sam to znao, vjerujte da bi ga odavde iznjeli u kovčegu", iskren je djed Milivoj, koji dodaje da često posjećuje obje hraniteljske porodice u kojima su smještena djeca. Kako kaže, niko od njih ne želi da se vrati kući.

U Policijskoj upravi Sremska Mitrovica juče su rekli da je svim uhapšenima istražni sudija odredio pritvor do 30 dana.

http://www.cafe.ba/vijesti/32063_Srbija-Bolesno-Podvodili-kcerku-sinu-iz-prvog-braka.html

Kakvih zivotinja ima u susjednoj mi zemlji Srbiji!!!

Back