Srbija: Bensedin-nacija

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
realno kad malo pogledaš okolo
vidiš da su u našoj okolini 98 od 100 ljudi pod nekim anastetikom i to svakodnevno
lekovi, bensedini, bromazepami, alkohol, da ne idem dalje
znači to je nacionalna anastezija i jedini metod preživljavanja dana
koji je vaš anastetik?

vidiš da su u našoj okolini 98 od 100 ljudi pod nekim anastetikom i to svakodnevno
koji je vaš anastetik?
Za divno cudo ne koristim nista, a fakat je da se raja necim radi, ili lekovima ili alkoholom, inace bi prskali ko prskalice.

koji je vaš anastetik?
Btv dobar jedan prijatelj drži tri apoteke i potrošnja bensedina i sličnih gluposti veoma je opala.

Poslednja izmena od moderatora:
Ovo 98 od 100 ,,ljudi" nije tačno sve i da si samo s beograCkim prosrbijanskim slinama, a kamoli za normalnu populaciju.
Btv dobar jedan prijatelj drži tri apoteke i potrošnja bensedina i sličnih gluposti veoma je opala.

откако мора на рецепт и не мож се купи
нормално да је опала

- - - - - - - - - -

koji je vaš anastetik?

нит ракија нит дуван
већ кафа и форум

откако мора на рецепт и не мож се купи
нормално да је опала

- - - - - - - - - -

Лекари опште праксе (које треба укинути) дају народу на кило, нама проблема, немамо инсулн али узмите ви једно две табле бромазепана :)))

:rotf: Tema je vrlo ozbiljna, nego sam danas baššš eto :lol:

Ovo 98 od 100 ,,ljudi" nije tačno sve i da si samo s beograCkim prosrbijanskim slinama, a kamoli za normalnu populaciju.

Nisi baš u toku, prodaja takvih lekova samo raste i što je najgore među mlađom populacijom. :( .

- - - - - - - - - -

Лекари опште праксе (које треба укинути) дају народу на кило, нама проблема, немамо инсулн али узмите ви једно две табле бромазепана :)))
:hahaha::hahaha: OO

Ма не анестетици него антидепресиви....па јесте, откуд знам, па то је одавно стонд, од 90их.

A bravo care, ti si bar iskren ili samo obavešten ispravno :klap: nije za aplauz, ali je istina :neutral:

- - - - - - - - - -

ma bendžamin može da se kupi i bez papira ;)

Kako :deda2: ? :hahaha:

koji je vaš anastetik?

То је поржавајуће! Пуни домови здравља, чекаонице.
Ја сам вечити поборник природних лекова, јер хемија је зло, уништава организам.
Оптимизам и аутосугестија су свакодневни мој лек.

koji je vaš anastetik?

u pojedinim razorno teškim životnim situacijama čoveku je samo potrebno da utrne i ne oseća više ništa.
primetila sam da mi alkohol samo još više pojačava ono trezveno trenutno osećanje,
ako sam tužna, kad popijem, još sam više u curcu.
tako da mi u tom smislu ništa ne može pomoći osim tableta, a to opet izbegavam zbog njihovog lošeg popratnog dejstva.
tako da...gušim se i izjedam u sebi dok se ne raspadnem na hiljadu komada.:)

Back