Србија 21. века, светска оаза слободе и демократије!

тврдња из наслова теме је:

• ТАЧНА

glasova: 3 13,6%
  • НЕТАЧНА

glasova: 12 54,5%
  • ПОЛУТАЧНА

glasova: 3 13,6%
  • отварачу теме је досадно....

glasova: 7 31,8%

• Ukupno glasova
    22
Poruka
9.345
Пре него ме попљујете, и преместите ми тему на Теорију Завере, размислите хладне главе о тврдњи из наслова теме, и закључићете исто што и ја....дакле, са свим могућим и немогућим злочинима, политичким играма, инвеститорским урбанизмимиа, рио тинтима, ја заиста мислим да је:

Србија, 21. века, је најдемократскија држава на СВЕТУ.

Ово могу и доказати, ако ми дате простора, али ме мрзи да куцам 3 дана, и то не захваљујући "некој странци" већ захваљујући СРБИМА, који једноставно имају јаку жељу за слободом, и који новац не стављају изнад личних слобода. Ако поштено и хладне главе погледате цео свет, видећете да сам у праву, од Кине и Русије, преко Финске и Исланда, па све до Африке и Јужне Америке, највећа је слобода управо у СРБИЈИ, иако вам се не чини на први поглед тако, ал кад се сабере јесте.

ОВО ЈЕ ОВАКО НЕ ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИЈА НЕ ЗНАМ КАКО ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА, ВЕЋ ЗАТО ШТО НЕМА НИЈЕДНЕ ДЕМОКРАТСКИЈЕ!
а све заправо због својеглавог и слободољубивог СРБСКОГ НАРОДА, а не никако због владајуће или невладајуће странке, Вучић и Ђилас да су се питали, увели би нам ограничење кретања 24ч!

просто речено, НЕМА НИЈЕДНЕ ДРУГЕ земље демократскије, па смо ми избили на прво место!

ЗАПАД....лаж и преваре сваке врсте и покрадени избори и корона терор!
РУСИЈА/КИНА....нећу ни да пишем о томе...
АФРИКА/ЈУЖНА АМЕРИКА....ако ти не одсеку главу на путу до куће добро си прошо!

има ли која демократскија? ПА НЕМА! ал опет кажем због СРБСКОГ НАРОДА, а не због вршилаца власти тј руководства!

http://muzej.org.rs/clanci/objekti/objekti-iz-19-veka/stara-skupstina.html

зграда ПРВЕ СРБСКЕ СКУПШТИНЕ!
1659821430367.png

ЖИЧА, место црквено народних РЕДОВНИХ сабора! ....док их Немањићи нису укинули!

1659821350277.png

Србија је оно што су раније биле Шведска и Швајцарска, обећана земља

pa...samo MALO pameti, zaista bi i mogl biti tako, most izmedju Istoka i Zapada, zemlja slobode za malog čoveka....Srbija 19. veka i jeste bila eldorado slobode, slivalo su u nju, sve od Zagreba do Soluna, što je htelo živeti slobodno....Srbija, Francuska i Belgija...

Ovde je narod pretvoren u crve i ti crvi imaju zaista svoju jabuku, to je njihov citav svet...Oni zaista misle da su najslobodniji na svetu, pa i jesu, niko ih ne dira, mogu tu da zivotare koliko hoce, njihov glas je vlastima bitan..Oni su najpozeljniji gradjani, imaju svoju slobodu, svoju jabuku, nesmetaju nikome i osecaju se slobodno...
Medjutim ko ima odredjeni kvalitet, ko moze da dosegde nesto vise u svom zivotu, ko nesto ume, tome ovo drustvo to nece dozvoliti, skratice mu krila, jer takav moze da zasmeta nakaradnom sistemu, pozicijama i polugama vlasti, taj bi nesto vise od jabuke...E za njega ovde nece biti te slobode koju recimo penzioneri kao crvi imaju... Oni ce se njemu cek i cuditi.. Njega ce ovaj nepravedni sistem saplitati..
Sve sam ti objasnio...Zatvaraj ovu glupavu temu i razmisli gde si pogresio...

Vala Srbija jeste raj za neradnike , vezare, koji idu na posao da se odmore ......i oraspoloze...
Cak i u privatnom sektoru iako ih kinje, ali voli bre narod da ga zaebavas, oni sto ne vole su otisli...
Sad je to vec duboko opredeljena drzava...

Nema ni trunke neseljacke svesti u Srbiji....
Sve ti je ili ti mene ili ja tebe ko koga zajase....
Dobro je kako je moglo da bude...ovo je ipak svetski raj za lenjivce....a to je za respekt...
Mozda ne lenjivce, nego glupe ljude, mozda je to tacnije....jer hoce da potegnu i da rintaju, ali slabo im ide razmisljanje...

ZAPAD: zabranjeni ruski i kineski mediji
RUSIJA/KINA: zabranjeni zapadni mediji
SRBIJA: dozvoljeno sve!

2+2=4!

Svi mediji sa nacionalnom ferkvencijom su onakvi kakvi rezim zelimda bude, svi su isti i proruski... A onaj manji jednocifreni procenat koji nije, on je tu samo da prividna drzava stvori prividnu slobodu...

Svi mediji sa nacionalnom ferkvencijom su onakvi kakvi rezim zelimda bude, svi su isti i proruski... A onaj manji jednocifreni procenat koji nije, on je tu samo da prividna drzava stvori prividnu slobodu...

...pa nama je cela država, ne samo anti-ruska, već anti-srbska pre svega....
ali ono što mi je jako žao, da niko i ne čita celu uvodnu poruku, već ostrašćeno piše i postuje, uglavnom ismevajući i na ivici uvrede....jer pametnije nemaju šta da kažu.

Moj poruka je bila sledeća, i to sam 5x naglasio:
- u ovom svetu, današnjem, paradoks je da je zapravo najviše demokratije u Srbiji!
- al samo zato jer je ceo svet otišao u PM, a ne zbog nas
- to nije zasluga rukovodstva, već naroda, koji je svojeglav
- imaš medije celog sveta, GDE to još ima? pa nigde....
- korona teror je "zaobišao" Srbiju....KOJA je država tj narod to uspela? NIJEDNA

Da, loše je, jer su nama svima prirodno standardi slobode i pravde visoki, većini ljudi na planeti, verovo ili ne, nisu baš tako visoki...i ovakvi kakvi smo, nismo loši....gledam bolju stranu.....ne lošiju....
....
Ali ljudi, postuju i razmišljaju mehanički, ako nisi za nas, protiv nas....

i da mediji su proruski, jer je NAROD PRORUSKI, šta bi ti hteo, da nam neko nameće TUDJU VOLJU?!
narod hoće i želi RUSE, što imaš ti problem sa time?
pa nije li to demokratija? da se poštuje narodna volja?!
misliš li da neka medijska kampanja to može da promeni?
misliš da je sve pitanje novca? nije....

Drzava nam je anti zapadna, antievropska i antiamericka...A mi smo na laznom putu u EU na dohvat pristupnim fondovima, povoljnim kreditima, ulaganjima i stabilnosti...Inace svi smo medijima tako nauceni da preziremo zapad, a nas nakaradni sistem, sluzba i vlast nikada nece dozvoliti konkretne evroatlanske integracije, zato i gaje ovakav antizapadni narod... Samo cemo biti na laznom putu, jer ulazak u EU znaci i jedina smrt za sluzbu, nakaradni sistem i autoritarno vlast...
A sto se tice toga da smo "slobodni", jer ima zapada, Rusije i Kine, tom logikom mozes da kazes da je od svih zena najslobodnija *****... A ja misli da to nije tako...

Drzava nam je anti zapadna, antievropska i antiamericka...A mi smo na laznom putu u EU na dohvat pristupnim fondovima, povoljnim kreditima, ulaganjima i stabilnosti...Inace svi smo medijima tako nauceni da preziremo zapad, a nas nakaradni sistem, sluzba i vlast nikada nece dozvoliti konkretne evroatlanske integracije, zato i gaje ovakav antizapadni narod... Samo cemo biti na laznom putu, jer ulazak u EU znaci i jedina smrt za sluzbu, nakaradni sistem i autoritarno vlast...
A sto se tice toga da smo "slobodni", jer ima zapada, Rusije i Kine, tom logikom mozes da kazes da je od svih zena najslobodnija *****... A ja misli da to nije tako...

U generalštabu nam sede NATO službenici, i mi anti zapadni?!
....
Ja VOLIM zapad i njegove dobre vrednosti, do 2000-e, recimo, a ovo guranje LGBT pod moranje mi je odvratno.
A kako i ne bi prezirali zapad, četnici spasu 500 američkih pilota i isti taj zapad ih preda na milost i nemilost sovjetima?!
Srbi su obožavali zapad, do 1990-ih, kada je zapad zaigrao u kolo sa nacistima....mani me se zapada, molim te!

U generalštabu nam sede NATO službenici, i mi anti zapadni?!
....
Ja VOLIM zapad i njegove dobre vrednosti, do 2000-e, recimo, a ovo guranje LGBT pod moranje mi je odvratno.
A kako i ne bi prezirali zapad, četnici spasu 500 američkih pilota i isti taj zapad ih preda na milost i nemilost sovjetima?!
Srbi su obožavali zapad, do 1990-ih, kada je zapad zaigrao u kolo sa nacistima....mani me se zapada, molim te!
Prosecni stanovnice, tvoje misljenje je onakvo kako su ga sluzba i mediji oblikovali, ti si deo naseg drustva odstampan u sedam miliona istih primeraka...

Evo sta radi orban hunski usred EU:

https://pescanik.net/gaspar-miklos-tamas-intervju/

Pljunuti vuqler.

Back