Барышников
Poznat
- Poruka
- 9.345
Пре него ме попљујете, и преместите ми тему на Теорију Завере, размислите хладне главе о тврдњи из наслова теме, и закључићете исто што и ја....дакле, са свим могућим и немогућим злочинима, политичким играма, инвеститорским урбанизмимиа, рио тинтима, ја заиста мислим да је:
Србија, 21. века, је најдемократскија држава на СВЕТУ.
Ово могу и доказати, ако ми дате простора, али ме мрзи да куцам 3 дана, и то не захваљујући "некој странци" већ захваљујући СРБИМА, који једноставно имају јаку жељу за слободом, и који новац не стављају изнад личних слобода. Ако поштено и хладне главе погледате цео свет, видећете да сам у праву, од Кине и Русије, преко Финске и Исланда, па све до Африке и Јужне Америке, највећа је слобода управо у СРБИЈИ, иако вам се не чини на први поглед тако, ал кад се сабере јесте.
ОВО ЈЕ ОВАКО НЕ ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИЈА НЕ ЗНАМ КАКО ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА, ВЕЋ ЗАТО ШТО НЕМА НИЈЕДНЕ ДЕМОКРАТСКИЈЕ!
а све заправо због својеглавог и слободољубивог СРБСКОГ НАРОДА, а не никако због владајуће или невладајуће странке, Вучић и Ђилас да су се питали, увели би нам ограничење кретања 24ч!
просто речено, НЕМА НИЈЕДНЕ ДРУГЕ земље демократскије, па смо ми избили на прво место!
ЗАПАД....лаж и преваре сваке врсте и покрадени избори и корона терор!
РУСИЈА/КИНА....нећу ни да пишем о томе...
АФРИКА/ЈУЖНА АМЕРИКА....ако ти не одсеку главу на путу до куће добро си прошо!
има ли која демократскија? ПА НЕМА! ал опет кажем због СРБСКОГ НАРОДА, а не због вршилаца власти тј руководства!
http://muzej.org.rs/clanci/objekti/objekti-iz-19-veka/stara-skupstina.html
зграда ПРВЕ СРБСКЕ СКУПШТИНЕ!
ЖИЧА, место црквено народних РЕДОВНИХ сабора! ....док их Немањићи нису укинули!
Србија, 21. века, је најдемократскија држава на СВЕТУ.
Ово могу и доказати, ако ми дате простора, али ме мрзи да куцам 3 дана, и то не захваљујући "некој странци" већ захваљујући СРБИМА, који једноставно имају јаку жељу за слободом, и који новац не стављају изнад личних слобода. Ако поштено и хладне главе погледате цео свет, видећете да сам у праву, од Кине и Русије, преко Финске и Исланда, па све до Африке и Јужне Америке, највећа је слобода управо у СРБИЈИ, иако вам се не чини на први поглед тако, ал кад се сабере јесте.
ОВО ЈЕ ОВАКО НЕ ЗАТО ШТО ЈЕ СРБИЈА НЕ ЗНАМ КАКО ДЕМОКРАТСКА ДРЖАВА, ВЕЋ ЗАТО ШТО НЕМА НИЈЕДНЕ ДЕМОКРАТСКИЈЕ!
а све заправо због својеглавог и слободољубивог СРБСКОГ НАРОДА, а не никако због владајуће или невладајуће странке, Вучић и Ђилас да су се питали, увели би нам ограничење кретања 24ч!
просто речено, НЕМА НИЈЕДНЕ ДРУГЕ земље демократскије, па смо ми избили на прво место!
ЗАПАД....лаж и преваре сваке врсте и покрадени избори и корона терор!
РУСИЈА/КИНА....нећу ни да пишем о томе...
АФРИКА/ЈУЖНА АМЕРИКА....ако ти не одсеку главу на путу до куће добро си прошо!
има ли која демократскија? ПА НЕМА! ал опет кажем због СРБСКОГ НАРОДА, а не због вршилаца власти тј руководства!
http://muzej.org.rs/clanci/objekti/objekti-iz-19-veka/stara-skupstina.html
зграда ПРВЕ СРБСКЕ СКУПШТИНЕ!
ЖИЧА, место црквено народних РЕДОВНИХ сабора! ....док их Немањићи нису укинули!