Србија (2024) признаје Косово*?!

Pa razlika je kada je nacionalizam u mejnstrim i kada je margina. Trenutno u Srbiji mejnstrim. Svaki drugi dan neki koncert za kosovo i nacionalisticko paradiranje.

aj da te ispostujem za odgovor

srecmo se ja druzim sa ljudima kojim je jasno da kada ne bude imao
KiM kao nesto cime ce da talasa i pravi razdor ...nece ga ni biti mislim na zvalju naravno...

poz do "prepucavanja" na nekim veselijim temama

Koliko znam nijedna stranka ne podržava NATO članstvo. Preko 80% građana je protiv toga i to je završena stvar.

Što se tiče EU sama SNS je pro-evropska. Pa zar nisi video pre neki izveštaj EK? Pohvalili SNS za stanje medija 🤡🤡🤡

Slično kao prošle godine kad ih pohvališe za napredak u oblasti životne sredine u sred ekoloških demonstraciaj i Rio Tintovog razaranja prirode
🤡🤡🤡🤡🤡

Prica se da treba da dovedu nekog naseg iz Amerike da zameni ovu brnabicku ikebanu.
To rade od početka nazovi-demokratije.
Od Slobe (radio na zapadu, Mason, bankar), preko Vuka manitoga (Mason), Milana Panića, Avramovića, ... da ne nabrajam ove kasnije ministre finansija - svi su baš dovedeni sa zapada.
Ništa dobro time nećemo dobiti, sem nekog ko će bar umeti da sastavi tri prostoproširene rečenice.

ovo ti je brajko moj suština SVEGA izgleda
judejci 200 godina razbucavaju BAAL-KAN da ovde kod nas naprave svoju državu
a onaj izrael u pustinji je samo zavesa za ovaj pravi koji se ovde sprema
tj balkanski open balkan judejski kalifat!

zato se CEO BALKAN i prazni....osim Grčke! koji su i sami kripto judejci, pogledaj zastavu grčku
od alpa do crnog mora, više i nema ljudi, samo što im je sada prohtev malo veći
nekad su hteli samo albaniju da pojedu a sad ceo balkan

OVO JE I RAZLOG ZAŠTO SE DRŽAVE BUDUĆEG IZRAELA NE PRIMAJU U EU!
prostom ako si deo EU ne može ti se neko tek tako useliti na gajbu...
a MAKABI je već stigao!
toako su krenuli i pre 100 godina, jedan čamčić a sad vidi šta prave...

xbr2azv96sd71.jpg

what-if-albania-became-a-homeland-for-jews-instead-of-v0-bh6yo8lf5rw91.png
Izraelci će biti pušteni niz vodu.
Što se tiče Hazara, oni već imaju svoju državu, Hazaristan - Kazahstan.

Koliko znam nijedna stranka ne podržava NATO članstvo. Preko 80% građana je protiv toga i to je završena stvar.

Što se tiče EU sama SNS je pro-evropska. Pa zar nisi video pre neki izveštaj EK? Pohvalili SNS za stanje medija 🤡🤡🤡

Slično kao prošle godine kad ih pohvališe za napredak u oblasti životne sredine u sred ekoloških demonstraciaj i Rio Tintovog razaranja prirode
🤡🤡🤡🤡🤡
Pa Vučić im je glavni adut za završetak priče oko Kosova.
Zato ga i tetoše.

Pa i u tom tekstu piše da se ne traži da potpišemo priznanje već da normalizujemo odnose.

znači ne da se ebemoupedu, nego da nam penisudjeuanus?
to si hteo da kažeš?

Proširenje Evropske unije, investicije, normalizacija odnosa Beograda i Prištine, uz jasno isticanje da „sprovođenje Ohridskog sporazuma" znači de fakto priznanje Kosova

Nije šija - nego vrat.

lažu neuk i nepismen narod, a to je glasačko telo SNS.

Уцена и ПРИЗНАЊЕ КОСОВА пролази оверу у Скупштини Србије!
Овера је на столу ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ! познатијег као А.В
он одбија да потпише......једном.....други пут......трећи пут мора, ал оне НЕЋЕ!

По сили закона ПРЕДСЕДНИК СКУПШТИНЕ СРБИЈЕ разрешава дужности ПРЕДСЕДНИКА РЕПУБЛИКЕ
због кршења Устава и закона о Председнику, и Председник Скупштине Србије ПАВЛЕ ГРБОВИЋ
потписује Споразум о КОНАЧНОЈ НОРМАЛИЗАЦИЈИ СА КОСОВОМ*!
А шта ће бити ПОСЛЕ...е то ми није рекао, ако ми каже, пренећу вам!

JESAM LI VAM REKAO ŠTA ĆE BITI!?
SKUPŠTINA IZGLASAVA OHRIDSKI SPORAZUM,
a AV DAJE OSTAVKU DA GA NE BI POTPISAO!
i POTPISUJE GA PAVLE GRBOVIĆ!

ista fora kao sa Miloševićem, prvo nas uništi i razebe, a onda kaže evo vam opozicije da vas dokrajči!

https://www.politika.rs/scc/clanak/...obedi-na-izborima-ja-necu-da-budem-predsednik

Александар Вучић у Смедереву: Ако опозиција победи на изборима, ја нећу да будем председник​

677z381_vucic987.jpg

Ако победи опозиција, ја нећу да будем председник

Председник Србије Александар Вучић изјавио је на предизборном скупу Српске напредне странке (СНС) у Смедереву да, ако опозиција победи на изборима, он више неће бити председник.

„Прихватио сам част да будем носилац ове листе зато што ћу ја да сносим највећу одговорност. Је л‘ стварно мислите да је могуће да ја будем председник, а да председник Владе буде неко од ових који су земљу уништили.
Могуће је да они буду председници Владе. Победе ли на изборима, ја ћу им дати мандат.
Али ја више нећу да буде председник, јер ја више ништа не могу да урадим за грађане Србије после тога.
И хоћу да људи у Србији то знају. Ја да глумим председника да бих имао ташну, машну, секретарицу и да би мени било лепо, а да народу буде лоше – ја то нећу себи да радим. И не желим да будем председник“, поручио је Вучић окупљеним напредњацима.

Према његовим речима, грађани не гласају само за листу посланика, већ за свог председника.
„За или против мене, баш како они кажу“, рекао је Вучић на промоцији листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.
Он је казао да је поносан што је Србија сада „слободна, слободарска и независна“.
Наводећи све успехе власти и понављајући да ће пензионери добити у новембру добити једнократну помоћ, Вучић је поручио: „И све то можемо да изгубимо у једном дану 17. децембра“.

JESAM LI VAM REKAO ŠTA ĆE BITI!?
SKUPŠTINA IZGLASAVA OHRIDSKI SPORAZUM,
a AV DAJE OSTAVKU DA GA NE BI POTPISAO!
i POTPISUJE GA PAVLE GRBOVIĆ!

ista fora kao sa Miloševićem, prvo nas uništi i razebe, a onda kaže evo vam opozicije da vas dokrajči!

https://www.politika.rs/scc/clanak/...obedi-na-izborima-ja-necu-da-budem-predsednik

Александар Вучић у Смедереву: Ако опозиција победи на изборима, ја нећу да будем председник​

677z381_vucic987.jpg

Ако победи опозиција, ја нећу да будем председник

Председник Србије Александар Вучић изјавио је на предизборном скупу Српске напредне странке (СНС) у Смедереву да, ако опозиција победи на изборима, он више неће бити председник.

„Прихватио сам част да будем носилац ове листе зато што ћу ја да сносим највећу одговорност. Је л‘ стварно мислите да је могуће да ја будем председник, а да председник Владе буде неко од ових који су земљу уништили.
Могуће је да они буду председници Владе. Победе ли на изборима, ја ћу им дати мандат.
Али ја више нећу да буде председник, јер ја више ништа не могу да урадим за грађане Србије после тога.
И хоћу да људи у Србији то знају. Ја да глумим председника да бих имао ташну, машну, секретарицу и да би мени било лепо, а да народу буде лоше – ја то нећу себи да радим. И не желим да будем председник“, поручио је Вучић окупљеним напредњацима.

Према његовим речима, грађани не гласају само за листу посланика, већ за свог председника.
„За или против мене, баш како они кажу“, рекао је Вучић на промоцији листе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“.
Он је казао да је поносан што је Србија сада „слободна, слободарска и независна“.
Наводећи све успехе власти и понављајући да ће пензионери добити у новембру добити једнократну помоћ, Вучић је поручио: „И све то можемо да изгубимо у једном дану 17. децембра“.
On da da ostavku?
:hahaha: :hahaha: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Pa u to ni onaj mrmot ne bi poverovao.
Pre bi prineo Danila, Milicu i Vukana na žrtvu, samo da opstane na vlasti.
Priča tako, zato što zna da neće izgubiti izbore.
(doduše... u nekoj normalnoj državi, prava opozicija - a ne ova zapadnjačka banda, bi ga uhapsila zbog svih zlodela koja je počinio, pa zaista ne bi ni mogao više biti na vlasti).

Back