Srbija 14. po FIFI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mislim da one trenutno nisu bolje ako u njih svrstavas Portugal mislis da Portugal treba da bude pre nas samo zato sto se zove Portugal i sto tu igra Ronaldo ili da O.Slonovace bude pre nas samo zato sto igra Drgobra itd. e pa varas se mi igramo bolje od njih ove kvalifikacije i zasluzeno smo ispred njih....

aj ne trabunjaj
pogle ovo, hrvatska deseta (???), grchka 11, amerika 12, shvajcarska 13, ko je ovde lud?
ovu listu samo debil mozhe ovako da sastavi.

Aman ljudi, ovu listu ne sastavljaju debili nego bodovni sistem ... Hrvatska i Švajcarska nisu propustile nijedno prvnstvo od 2004-e (a to su poslednji bodovi koji se uzimaju u obzir), Grčka je bila šampion Evrope tada, Amerika evo igra finale ovog kupa ...

aj ne trabunjaj
pogle ovo, hrvatska deseta (???), grchka 11, amerika 12, shvajcarska 13, ko je ovde lud?
ovu listu samo debil mozhe ovako da sastavi.

Aj molim te nemoj da lupetas Hrvatska je zasluzeno tu gde je..ako u dve utakmice dobijes Engleze i Nemce na EP-u i dodjes do cetvrtfinale EP-a onda su zasluzeno tu...i ako nisi znao lista se gleda na samo 5 god. unazad......Grcka je bila osvojila EP,Amerika ovojila kup S.Amerike i finale KK-a...lista uopste nije debilna ,nasuprot sasvim je realna to sto vi ocekujete da Portugal bude prvi zbog imena to je po meni debilno ...

jeste, sad cu ja da sastavljam listu, nisam tolika danguba
Pa ako nisi tolika danguba onda ni nemoj komentarisati listu, nego uzmi i odgledaj utekmice reprezentacija za koje misliš da su tu nezasluženo, i to ne jednu il' dve, nego ih prati konstantno, pa onda govori da je lista sranje ...

Po ovoj listi niko nije privilegovan, niti su samo imena u vrhu, jer ova lista pokazuje kvalitet reprezentacija u periodu od 5 godina, i ne može biti loša ... To što je Švajcaska tu gde jeste nije nikakva greška, i ne znači da će biti tu i za pola godine ... Kolko para tolko muzike ...

KKzvezda-m.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back