Srbi vise ne mare za Srbiju !

• Začetnik teme Začetnik teme Hix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Hix

Veoma poznat
Poruka
12.966
Vec 12 godina neprekidno slusamo o ulasku u EU, o stranim investicijama, kako ta put nema alternativu, kako ne moze bez Eu bez pristupnih fondova itd...

Sa druge strane ni oni koji se opiru EU, a skoro svi su netom za saradnju sa Rusijom takodje govore o tome kako mi ne mozemo bez Rusije, gde bi Rusija nama donela bezbednost, sigrnost i naravno za razliku od EU pomgla nam da vratimo svoje teritorije...

Medjutim, ono sta ja nigde ne vidim je: gde je tu Srbija, mi ? Gde smo mi tu i sta mi mislimo da radimno osim da cekamo ove ili one strance da nam rese probleme ? Da li cemo tako nesposobni uopste i biti zanimljivi nekom ? Za sada mislim da nismo.

Vec 12 godina neprekidno slusamo o ulasku u EU, o stranim investicijama, kako ta put nema alternativu, kako ne moze bez Eu bez pristupnih fondova itd...

Sa druge strane ni oni koji se opiru EU, a skoro svi su netom za saradnju sa Rusijom takodje govore o tome kako mi ne mozemo bez Rusije, gde bi Rusija nama donela bezbednost, sigrnost i naravno za razliku od EU pomgla nam da vrarimo svoje teritorije...

Medjutim, ono st aj nigde ne vidim je: gde je tu Srbija, mi ? Gde smo mi t i sta mi mislimo da radimno osim da cekamo ove ili one strance da nam rese probleme ? Da li cemo tako nesposobni uopste i biti zanimljivi nekom ? Za sada misli da nismo.

Tu i jeste problem. copavi broz je usadio to mishljenje da uvek neko drugi treba da reshava tvoje (nashe) probleme.

Sa druge strane ni oni koji se opiru EU, a skoro svi su netom za saradnju sa Rusijom takodje govore o tome kako mi ne mozemo bez Rusije, gde bi Rusija nama donela bezbednost, sigrnost i naravno za razliku od EU pomgla nam da vratimo svoje teritorije...

Medjutim, ono sta ja nigde ne vidim je: gde je tu Srbija, mi ? Gde smo mi tu i sta mi mislimo da radimno osim da cekamo ove ili one strance da nam rese probleme ? Da li cemo tako nesposobni uopste i biti zanimljivi nekom ? Za sada mislim da nismo.
Шта је то довело до тога да не можемо без ЕУ, без финансијске помоћи, приступних фондова?
Шта је то довело до тога да пензије, плате, социјална давања ... зависе од тога хоће ли нам ммф или светска банка дати кредит ... или пролонгирати отплату постојећих?
Ко је довео до тога да се налазимо у таквој катастрофалној ситуацији?

Српски политиканти
Незајажљиви, грамзиви, бахати бандити
5.октобра су нам увели наводну демократију. а заправо су инсталирали ново друштвено уређење - лоповократију !
Лични интерес су самопрогласили за најважније државно и национално питање
Њихови новчаници, њихов буржујски животи су од највећег државног и националног интереса
А за ту државу и тај народ им је стало к'о до лањског снега
Нема нама бољитка никаквог, док обичан народ не узме ствар у своје руке ... док не почне да их јавно веша на Теразије ... једног по једног
За пример будућим покољењима ... и будућим политичарима
Јер, данас је највећи непријатељ Србије и српског народа - српски политичар !

Ово је само у Србији могуће
-----------------------------------------------

ČAS BEŠČAŠĆA NA PRAVNOM FAKULTETU

ponedeljak, 24 decembar 2012 22:33

nat24122a.jpg

Kako se desilo da profesor optužen u „Aferi indeks“ postane prvi pisac komentara o „ustavu Kosova“ a njegova matična kuća promoter „Republike Kosovo“

ЦЕО ТЕКСТ

Ово је само у Србији могуће
-----------------------------------------------

ČAS BEŠČAŠĆA NA PRAVNOM FAKULTETU

ponedeljak, 24 decembar 2012 22:33

nat24122a.jpg

Kako se desilo da profesor optužen u „Aferi indeks“ postane prvi pisac komentara o „ustavu Kosova“ a njegova matična kuća promoter „Republike Kosovo“

ЦЕО ТЕКСТ

Stari je to ljisac !
Taj pisac.

A zna se šta ljiscu treba....
Sačma pod rep.

Back