Pozdrav svima!
Zanima me da li ima srba u Laguna Beach-u ili u Laguna Niguel-u?
Pozdrav
Pozdrav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
welcome to California
zato i imam nameru da se pod hitno selim iz ove pederske drzhave negde na east coast medju kulturniji i manje kaljav svet...
Nekako bih rekla da smo svuda isti, jer dok sam zivela u NY stvar i nije bila bolja, mada su ljudi bili malo.. "nacitaniji" ali i dalje ne tako daleko od "brdjana".
E kad smo kod homo, da li znas kako i zasto je San Francisco postao prestonica?
Pre par dana sam caskala sa nekim veteranom koji mi je ispticao zanimljivu pricu![]()
jao mislish na Harvija Milka? Od jedne mamine prijateljice mama je bila njegova sekretarica.![]()
Lol, nije bas Milk u pitanju ali verujem da se kasnije on zalagao za prava onih koji su deo pricice. Ok, meni je bar bilo zanimljivo pa htedoh da pricicu podelim i sa ostalima, mada verujem da ti je mamina prijateljica vec dosta ovoga rekla
Naime, u tadasnje vreme, znaci vreme Drugog Svetskog Rata, svi oni koji su putovali na West Coast da "brane" zemlju od Japanaca su morali da prodju kroz vojni centar koji je bio u San Franciscu.
Svi buduci vojnici su morali da u aplikaciji/interviju-u odgovore na pitanje kog su seksualnog opredeljenja i oni koji su se izjasnili kao gay su eliminisani iz vojske. Polako su poceli da se nagomilavaju u SF i naseljavaju Castro, koji je do tada bio pretezno naseljen radnickom klasaom Irskog porekla. I tako su polako poceli da se naseljavaju mic po mic...
Eto, cica mica gotova prica![]()
Nina kad si spomenula ovu tucu, i crkvu u SF, jel to mozda bilo 23 ili 24 kad je SF organizovao turnir. Tamo iza kad se izadje na kao neku terasu, gde je parking za kola bio?
hm to vidish nisam znao. ona je meni ispricala, da je njoj mama pricala kako je Milk bio jako fin i ljubazan sa svima, kako joj je davao savete o minivalu, kako je upoznala njegovog decka, kako je drzao govore pune mira pred citavim San Fransiskom, pobunama u San Francisku, kako je citav grad plakao kada su ga ubili, pa su pravili enshto kao Bele noci, sa svecama da ga isprate. Ima cak i njegov autogram, neke slike Castro ulice itd.![]()
Pozdrav svima!
Pozdrav