MOST6
Buduća legenda
- Poruka
- 33.982
I ti si meni zabavan/na. Evo ti maloУзалудни су твоји покушаји да ме дискредитујеш глупим форама.
А то што одговарам на твоје идиотарије је само зато што си ми смешан у тим покушајима.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ti si meni zabavan/na. Evo ti maloУзалудни су твоји покушаји да ме дискредитујеш глупим форама.
А то што одговарам на твоје идиотарије је само зато што си ми смешан у тим покушајима.![]()
... Zimbabve, Iran, Sjeverna Koreja, Rusija, Afganistan, Tuvalu, Nauru, Maršalovi otoci, Palau, Tonga, Sejšeli, Kongo DR, Angola, Laos, Vijetnam...
Народ, можда, али власт никако.
Devojke misle da je p*eder.Niju mu lako.Momak iz Hrvatske ne može naći curu jer sliči na Vučića
4. veljače 2023.
![]()
Mladić po imenu Borna iz Hrvatske, programer po zanimanju, suočava se s ne baš svakodnevnim problemima. Priča je obavljena prije dvije godine, a ovih dana je ponovno postala aktualna.
Naime, u potrazi za srodnom dušom problem mu stvara to što sliči na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.
https://www.maxportal.hr/magazin/momak-iz-hrvatske-ne-moze-naci-curu-jer-slici-na-vucica/
Скоро сви; пореклом...Има ли Срба овде, на овој теми?
Baš patiš od mitomanije. Nema pomoći.Da li treba da nam zapad bude primer moralnosti i ljudskih prava???Oni tada nisu znali sta je to kada smo mi bili ti jedni od prvih u svetu mozda cak. https://redportal.rs/cooltura/64301/kako-rob-stupi-na-srpsku-zemlju-postaje-slobodnim--188-godisnjica-donosenja-sretenjskog-ustava-✒ Lazni moralisti i razbojnici i satanisti sa zapada ...ali istorija je uciteljica zivota.Koliko god je svojatali,spinovali,prekrajali i prepravljali...ne mogu uspeti.Dok je kod njih rasizam,eugenika i nepostojanje ljudskosti a kamol ljudskih prava bilo sve do 60s...oni danas drze moralne lekcije citavom svetu?
<<<Kosovo je Srbija i ostace Srbija>>>
Nisam razumeo tvoj sarkazam???Od kakve mitomanije ja to patim?Da li si uopste razumeo/la sta sam hteo reci sretenjskim ustavom???Da li sam ja napisao da je najstariji???Baš patiš od mitomanije. Nema pomoći.
Najstariji ustavi u svijetu:
01. San Marino, 1600. godina
02. SAD, 1788.
03. Poljska, 1791.
04. Norveška, 1814.
05. Nizozemska, 1815.
06. Belgija, 1831.
07. Luksemburg, 1841.
08. Švicarska, 1848.
09. Danska, 1849.
10. Kanada, 1867.
Srbije nema među prvih 10 država/nacija u Europi s najstarijim ustavom. Taj Sretenjski ustav nije bio ništa više od nekakvog općinskog statuta, jer u tom trenutku Srbija nije bila država, već dio Osmanskog Carstva. Prvi službeni ustav Srbije je onaj nakon stjecanja neovisnosti 1878. godine, koji je donesen tek 1888. godine.
Tako jeAUTORSKA
Neverovatno je kako većina samih Srba to ne primećuje jer verovatno zato što su otupeli zbog konstantnih pritisaka Zapada na Srbiju da prizna Kosovo da više nije njeno.
Pritisak na Srbiju je danas najlukavije i najpodlije jer ne mogu više sa sankcijama na nas jer bi radikalizovalo sve a i drugi rat pored Ukrajine bi bio previše i za sam NATO.
Srbi se ne bi smeli da se plaše jer sada nismo sami jer i u samoj EU imamo prijatelje koji bi vetom sprečili move nepravde kada bi pokušali.
Rezultat rata u Ukrajini zavisi Srpsko rešenje i sve pobede na Balkanu protiv okupatora.Zato moramo izdržati da ne prihvatimo Nemačke i Francuske kao i USA non pejpere.
Momak iz Hrvatske ne može naći curu jer sliči na Vučića
4. veljače 2023.
![]()
Mladić po imenu Borna iz Hrvatske, programer po zanimanju, suočava se s ne baš svakodnevnim problemima. Priča je obavljena prije dvije godine, a ovih dana je ponovno postala aktualna.
Naime, u potrazi za srodnom dušom problem mu stvara to što sliči na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.
https://www.maxportal.hr/magazin/momak-iz-hrvatske-ne-moze-naci-curu-jer-slici-na-vucica/
A što je ovo? Kako bi ti to objasnio?Nisam razumeo tvoj sarkazam???Od kakve mitomanije ja to patim?Da li si uopste razumeo/la sta sam hteo reci sretenjskim ustavom???Da li sam ja napisao da je najstariji???
A što je tebe briga za Hrvatsku? Ti si nam odvjetnik?Tako je
Dok su Hr i pederacija postojbina konjusatstva i dobrih Slugeranja za tepsiju ribe
Da li zelis da spinujes moje izlaganje ili sta?Ili se jednostavno pravis lud?Da li ce ti ovo osveziti pamcenje mozda i da li ces mozda razumeti sta sam hteo da kazem?Odnosi se na Engleze i Amerikance u vecini slucajeva kada kazem ZAPAD.One koji ceo svet pokusavaju da truju svojom demokratijom i osnovnim ljudskim pravima.Da unistavaju sve fundamentalne temelje jednog naroda i ruse njihove suverenitete.Pokoravaju ih milom ili silom i to sve pod parolom ''Ljudska prava'' Zapravo u prevodu krije se potpuno satanizacija!!! https://nationalgeographic.rs/istor...a38313/Aboridzini-u-lancima-u-australiji.htmlA što je ovo? Kako bi ti to objasnio?
"...Da li treba da nam zapad bude primer moralnosti i ljudskih prava???Oni tada nisu znali sta je to kada smo mi bili ti jedni od prvih u svetu mozda cak. https://redportal.rs/cooltura/64301/kako-rob-stupi-na-srpsku-zemlju-postaje-slobodnim--188-godisnjica-donosenja-sretenjskog-ustava-✒..."
Ima lepše usneMomak iz Hrvatske ne može naći curu jer sliči na Vučića
4. veljače 2023.
![]()
Оно када се мали Перица бави озбиљном политиком.AUTORSKA
Neverovatno je kako većina samih Srba to ne primećuje jer verovatno zato što su otupeli zbog konstantnih pritisaka Zapada na Srbiju da prizna Kosovo da više nije njeno.
Pritisak na Srbiju je danas najlukavije i najpodlije jer ne mogu više sa sankcijama na nas jer bi radikalizovalo sve a i drugi rat pored Ukrajine bi bio previše i za sam NATO.
Srbi se ne bi smeli da se plaše jer sada nismo sami jer i u samoj EU imamo prijatelje koji bi vetom sprečili move nepravde kada bi pokušali.
Rezultat rata u Ukrajini zavisi Srpsko rešenje i sve pobede na Balkanu protiv okupatora.Zato moramo izdržati da ne prihvatimo Nemačke i Francuske kao i USA non pejpere.