Srbi su otkrili Ameriku

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Srbi su otkrili Ameriku​

Vatikanska istorija kaze da je Kolumbo prvi stigao do Novog Sveta Amerike, mada su Vikinzi pre njega dosli, ali da to otkrice nije imalo znacaj, ali to nije istina nego laz govori je profesor Jovan Deretic.
Vatikan vec vekovima nece da kaze pravu istinu , a to je da su Srbi otkrili Ameriku. Cuveni profesor Deretic kaze da su svi osvajaci Novog Sveta tj Amerike nalazili cirlicna slova S ( kao Srbija ) sirom kontinenta, sto govori o prisustvu Srba.
Takodje mnogi drugi svetski poznati naucnici cija je specijalnost Otkrice Amerike takodje podrzavaju tezu da su Srbi otkrili Ameriku.

Гавин Мензиз: Срби су открили Америку пре Колумба!​

Мало је познато да заступате тезу да су не само Кинези, већ и Балканци стигли у Америку пре Колумба?
– За то постоје докази. Срби су у петнаестом веку били надалеко чувени морепловци. Они су чак неколико деценија пре Колумба стигли на обале Америке. Најбољи доказ је читава група острва на северно-америчкој обали Атлантика, чији житељи и дан-данас говоре неки облик српскохрватског језика.
https://srbin.info/drustvo/gavin-me...YqV3xv4sKRDPsBNitzGfg0vjK9PbaLUapczo1ervzvzQA
Tadje mnogi naucni radnici iz Srbija podrzavaju teoriju profesora Deretica da su Srbi otkrili Ameriku, a to su Dejan Lucic ( Covek koji sve zna ), Miroljub Petrovic, Nada Kostic....
Pojavila se teorija da su Polinezani otkrili Ameriku pre Kolumba. Profesor Deretic poznati Polineziolog, jer izjavio da su Polinezani bili dobri pomorci, ali ne toliko dobri kao Srbi da su mogli da predju citav Tihi Okean i da dodju do Amerike, i dodaje da ne postoje nikakvi dokazi da su Polinezani otkrili Ameriku pre Kolumba tj pre Srba.

didancientam.jpg

télécharger (1).jpg

44f6a3fa-3e9d-44da-a3a9-0394fb1663c6.jpg

Srbi su otkrili Ameriku !​

:think:

Срби су у петнаестом веку били надалеко чувени морепловци. Они су чак неколико деценија пре Колумба стигли на обале Америке. Најбољи доказ је читава група острва на северно-америчкој обали Атлантика, чији житељи и дан-данас говоре неки облик српскохрватског језика.
nikada nisam čuo za to. Koja ostrva? Nema oko severne amerike takve divljine da niko ne bi znao

Значиии, сто му громова, јеленских ми рогова, свих ми даброва с Онтариа, карамба, карамбита, тако ми чукундеде врача и бубњева Дарквуда...

– За то постоје докази.
Крај приче.
Додуше, не би било на измет и да је додао оно класично ,,у најстаријим архивама" или ,,прелистајте кинеску историју". Недавно прочитах и најновије ,,читајте Светлану Велмар". :fdlan:

Додуше, не би било на измет и да је додао оно класично ,,у најстаријим архивама" или ,,прелистајте кинеску историју". Недавно прочитах и најновије ,,читајте Светлану Велмар". :fdlan:
A 'opste je poznato'?

Srbi su otkrili Ameriku​

Vatikanska istorija kaze da je Kolumbo prvi stigao do Novog Sveta Amerike, mada su Vikinzi pre njega dosli, ali da to otkrice nije imalo znacaj, ali to nije istina nego laz govori je profesor Jovan Deretic.
Vatikan vec vekovima nece da kaze pravu istinu , a to je da su Srbi otkrili Ameriku. Cuveni profesor Deretic kaze da su svi osvajaci Novog Sveta tj Amerike nalazili cirlicna slova S ( kao Srbija ) sirom kontinenta, sto govori o prisustvu Srba.
Takodje mnogi drugi svetski poznati naucnici cija je specijalnost Otkrice Amerike takodje podrzavaju tezu da su Srbi otkrili Ameriku.

Гавин Мензиз: Срби су открили Америку пре Колумба!​

Мало је познато да заступате тезу да су не само Кинези, већ и Балканци стигли у Америку пре Колумба?
– За то постоје докази. Срби су у петнаестом веку били надалеко чувени морепловци. Они су чак неколико деценија пре Колумба стигли на обале Америке. Најбољи доказ је читава група острва на северно-америчкој обали Атлантика, чији житељи и дан-данас говоре неки облик српскохрватског језика.
https://srbin.info/drustvo/gavin-me...YqV3xv4sKRDPsBNitzGfg0vjK9PbaLUapczo1ervzvzQA
Tadje mnogi naucni radnici iz Srbija podrzavaju teoriju profesora Deretica da su Srbi otkrili Ameriku, a to su Dejan Lucic ( Covek koji sve zna ), Miroljub Petrovic, Nada Kostic....
Pojavila se teorija da su Polinezani otkrili Ameriku pre Kolumba. Profesor Deretic poznati Polineziolog, jer izjavio da su Polinezani bili dobri pomorci, ali ne toliko dobri kao Srbi da su mogli da predju citav Tihi Okean i da dodju do Amerike, i dodaje da ne postoje nikakvi dokazi da su Polinezani otkrili Ameriku pre Kolumba tj pre Srba.

Pogledajte prilog 1193855
Pogledajte prilog 1193854
Pogledajte prilog 1193857

Srbi su otkrili Ameriku !​

:think:
Jesam Srbin ,ali ovaj ga stvarno pretera.

Тема да се пребаци на историју!
Na psihijatriju , gerijatriju , psihoanalizu...............
Ja sam Deretića čitao i voleo dok je pisao o regionima balkana , punpao mi nekako ego dok je trajao rat na tim prostorima !

Jbg sad kad se preselio preko okeana vidim da je odlepio
ne znam da li je njegova teorija da smo nebeski narod
Još i to pa može po galaksijama da :dash:

Na psihijatriju , gerijatriju , psihoanalizu...............
Ja sam Deretića čitao i voleo dok je pisao o regionima balkana , punpao mi nekako ego dok je trajao rat na tim prostorima !

Jbg sad kad se preselio preko okeana vidim da je odlepio
ne znam da li je njegova teorija da smo nebeski narod
Još i to pa može po galaksijama da :dash:

Ја волим да гледам Србија глобал.

Тотално су занимљиви, и логично престављају историју.

Srbi ne znaju da plivaju kakva crna amerika :lol:
Ne znaju ni da lete, ali su stigli na mesec....ocigledno da nekim ljudima sve treba da kazu prvo turci, pa austrijanci, pa svabe i englezi, a sad su srpski ucitelji amerikanci...a ono...Tesla im gradi centrale, Srbi im salju rakete na mesec, doduse to su ucili od Rusa, Racunar ne bi sastavili da nisu pokrali srpsku pamet....ali i dalje naglupi se smeju pametnima...

Neki postanu veci amerikanci od svaba ili spanaca ili engleza...zbog takvih ljudi su i pristojni englezi, nemci i holandjani odlazili za ameriku...od glupaka ne moze da se zivi kada se udruze u jato gavranova...mediokriteti su najgore u svakom narodu....nesposobno a grakce....

Back