Srbi sada lakše do posla u Sloveniji! Evo kako

zemunski kej

Elita
Poruka
21.753
Danas je rstifikovan sporazum premijera Srbije i Slovenije,o zaposljavanju nasih radnika u Sloveniji,znaci radice legalno, Jedan od uslova je da nema domace radne snage u Sloveniji,tada salju u nas biro potraznju za radnicima, Znaci morate biti bar jedan dan na birou,drugi uslov je da morate kod jednog poslodavca da radite 12 meseci neprekidno, Nesto slicno ima i Bih i Slovenija.
Za neke dobra prilika da rade za pristojniju platu za druge jos jedan porazavajuci egzodus nasih u zemlje EU.
http://mondo.rs/a1189954/Info/Posao/Zaposlenje-u-Sloveniji-olaksice-za-srbe.html

ИДЕМО У ТУ КРАСНУ И ЧИСТУ ЗЕМЉУ!

najcistija_zemlja_na_svetu_791596555.jpg

Ujedinjene nacije su 2017. godinu proglasile za međunarodnu godinu održivog razvoja turizma. Zemlja koja je dobila najviše bodova u svim kategorijama i time dobila titulu pobednika je Slovenija. Titula “najodrživije” zemlje došla nakon što je utvrđeno da Slovenija ispunjava 96 od 100 indikatora održivosti. Većina visoko rangiranih zemalja imala je oko 80 zadovoljenih indikatora. Neki od njih su briga o okolini i klimatskim promenama, biodiverzitet, kulturna autentičnost i druge. Ova vest mnoge nije iznenadila zbog toga što je slovenačka prestonica dobila titulu najzelenijeg grada Evrope 2016. godine.

https://www.nationalgeographic.rs/vesti/12238-upoznajte-najcistiju-zemlju-na-svetu.html

Bosanac na privremenom radu u dezeli...

Bosanac komsiji Slovencu...

Slovenac imas manjak kalcijuma...

Ide to tako danima...

Ode Slovenac doktoru i iduceg dana pita Bosanca...

Otkud si znao da imam manjak kalcijuma???

Bosanac...

Karam ti zenu vec po godine a tebi nikako da rogovi izrastu...

Budimo realni- to čistači fekalija i radnici u kanalizaciji pumpaju svoj išamarani ego da bi ispali neki silni yebači i face, a u biti su obični kmetovi i dupelisci Kekecima.

Mislim da sam negde procitao da je po ovom osnovu tj sporazumu otislo vise od 18 500 gradjana BIH u Sloveniju. Racunajte da ce za njima i supruga i 1 dete to mu izadje 55 500 stanovnika se preselilo u Sloveniju. Slican
broj ce da ode i iz Srbije. Logika Slovenaca je jednostavna, nemamo radnike ,nemamo ljudi ,sa kim da ih zamenimo sa Afganistanom, Sirijom,Iranom nee ,bolje Bosanci i Srbi.

Poslednja izmena:

Back