Срби не играју за Србију зато што их нико и не зове!

Па јбг није Србин ако је црнац. Мене лично нервира и кад такви играју за друге европске селекције, али ме нпр. врло радује када нека Афричка селекција скине неког "свога" Французима или другим репрезентацијама. Ако је то расизам, оно исто као нео-наци - Зиг-хајл, ККК и сл. онда шта да ти кажем . . . није тако.

Па јбг није Србин ако је црнац. Мене лично нервира и кад такви играју за друге европске селекције, али ме нпр. врло радује када нека Афричка селекција скине неког "свога" Французима или другим репрезентацијама. Ако је то расизам, оно исто као нео-наци - Зиг-хајл, ККК и сл. онда шта да ти кажем . . . није тако.

Pa nije ni Srbin ako je belac iz Argentine italijanskog porekla.
Ne shvataj sve ozbiljno. Naravno da nije kao KKK. Ni blizu.

Управо због тога их и треба звати.
Znači treba reprezentacija Srbije treba da se sastoji od fudbalera koje treba preventivno sprečiti da zaigraju za neku drugu reprezentaciju? Alal ti takva pamet.

Свако ко детаљно прати наш фудбал мора да схвати да се мјесто у репрезентацији плаћа и купује. Тако је несумњиво од 1994 а прије тога је била варијанта веза, клубова, република . . .

И тај несретни Николић је одлагао Мађаре око годину дана. Није имао везу нити да заигра у неком домаћем супер-лигашу. Ко га **** имамо Шкулету.

Te 1994. godine je nastupila generacija u kojoj su bili Mijatović, Stojković, Savićević, Siniša Mihajlović, Savo Milošević, Jugović, Darko Kovačević, Miroslav Đukić, Slaviša Jokanović, Branko Brnović, Đani Ćurčić, Slobodan Komljenović, Đorović, Mirković... Oni su plaćali da bi bili u timu? Imali smo neke bolje od njih?

A što se Škuletića tiče, ne znam kakav je to na ovoj temi glupi fokus na tog čoveka, otkako je Muslin selektor Škuletić nije pozvan u reprezentaciju. Sveukupno je odigrao 5-6 utakmica i to tako što je ulazio pred kraj.

Znači treba reprezentacija Srbije treba da se sastoji od fudbalera koje treba preventivno sprečiti da zaigraju za neku drugu reprezentaciju

То је сад твој став, типа ајмо се свађати,шта је проблем у томе, тако су нама Шпанци скинули Кркића (можда, јер вјероватно и без тога не би игро за нас) и сад нпр да Сергеј Милинковић Савић има један званични наступ за Србију не би постојала бојазан да он заигра за црну гору. Мени је криво када наши играчи играју за друге.Џаба ми, позиве ће и убудуће добијати они који плате + мањински кључ, отуд се гура србомрзац Љајић, хрват Рукавина,Фејса, Шкулетић . . .

Te 1994. godine je nastupila generacija u kojoj su bili Mijatović, Stojković, Savićević, Siniša Mihajlović, Savo Milošević, Jugović, Darko Kovačević, Miroslav Đukić, Slaviša Jokanović, Branko Brnović, Đani Ćurčić, Slobodan Komljenović, Đorović, Mirković... Oni su plaćali da bi bili u timu? Imali smo neke bolje od njih?

A što se Škuletića tiče, ne znam kakav je to na ovoj temi glupi fokus na tog čoveka, otkako je Muslin selektor Škuletić nije pozvan u reprezentaciju. Sveukupno je odigrao 5-6 utakmica i to tako što je ulazio pred kraj.

У реду је за 1994-96, а шта би посље са Јушкићем, Гроздићем и осталима? Па тај Шкулетић је управо и прави примјер ко се како и због чега позива да игра за Србију.

То је сад твој став, типа ајмо се свађати,шта је проблем у томе, тако су нама Шпанци скинули Кркића (можда, јер вјероватно и без тога не би игро за нас) и сад нпр да Сергеј Милинковић Савић има један званични наступ за Србију не би постојала бојазан да он заигра за црну гору. Мени је криво када наши играчи играју за друге.Џаба ми, позиве ће и убудуће добијати они који плате + мањински кључ, отуд се гура србомрзац Љајић, хрват Рукавина,Фејса, Шкулетић . . .

У реду је за 1994-96, а шта би посље са Јушкићем, Гроздићем и осталима? Па тај Шкулетић је управо и прави примјер ко се како и због чега позива да игра за Србију.
Морам рећи да је ово просто речено шовинизам и нема никакве везе са фудбалом.

У погледу Кркића, Кркић је дечко рођен у Шпанији, живи у Шпанији, мајка му је Шпањолка, тамо је научио да игра фудбал и постао шпански репрезентативац, презива се Кркић Перез и српски слабо зна. И ти кажеш "Шпанци су нам скинули Кркића!?!"

Зашто је Љајић србомрзац? Да је хтео, могао је лагано да игра за БиХ. Или би могао да се не одазива на позиве за репрезентацију Србије. Увек се одазивао и никада нисам приметио да се не залаже на терену.

Што се осталог тиче, шта ти уопште хоћеш да кажеш? Не ваља кад игра Рукавина јер је Хрват (ако је уопште Хрват), а не ваља ни Шкулетић који је изјавио да не би играо никад за другу репрезентацију осим за Србију.

А за Фејсу, да је позиван у репрезентацију само зато што је Русин, шта рећи.

Што се Јушкића и Гроздића тиче, ако хоћеш да кажеш да има случајева позивања у репрезентацију да би се сервисирали неки интереси који немају везе са репрезентацијом Србије, слажем се.

Gde si bre Bastiani?
Slazem se da Spanci nisu skinuli Krkica. Decko je imao ponudu Srbije i ponudu Spanije. Sam je izabrao i ocigledno pogresio.
Inace i Fejsa i Sulejmani se izjasnjavaju kao Srbi iako su poreklom Rusin i Goranac.

Evo, osetio sam trenutak da dam doprinos ;) Što se Sulejmanija tiče, kamo sreće da je u reprezentativnoj formi, pa bio Goranac ili šta god oće.

За Аустралију играју Срби; голман Даниел "Дени" Вуковић, играч одбране Милош Дегенек и везни Томас "Том" Петар Рогић у конкуренцији за мундиал био је и Александар Шушњар. За Хрватску голман Данијел Субашић и везни Милан Бадељ.

За Аустралију играју Срби; голман Даниел "Дени" Вуковић, играч одбране Милош Дегенек и везни Томас "Том" Петар Рогић у конкуренцији за мундиал био је и Александар Шушњар. За Хрватску голман Данијел Субашић и везни Милан Бадељ.

Australijanci sto su fudbaleri.. steta je za Arnautovica,ovi ostali su u rangu Bojana Krkica. Subasic i Badelj nikad ne bi ni prihvatili da igraju za Srbiju.

Subašić i badelj i da ih je neko zvao nikada ne bi igrali za Srbiju.

Subasic i Badelj nikad ne bi ni prihvatili da igraju za Srbiju.

Ма то и не мислим, набацио сам јер је почело првенство, наводно је и Модрићева мати Српкиња.

Да, да, па и Балабан и Пршо су се тако правдали, наводећи чак ко им је све био "бранитељ" итд . . . мислим не треба било кога вући за рукав, али све се зна, очеви и мајке, ђедови и бабе се не могу сакрити.

Back