Srbi! Do kada ce o glavi da vam rade u sred Beograda?

Da vam kažem, Hrvatica Prpa je tamo gdě je, na čelu ustanove od kalibrantnog srpsko-nacionalnog značaja, jer naši Srbi vole lěba bez motike. Od nje trěba prvo učiti kako se odgovornim i savěsnim radom dolazi do pozicije sa koje možeš da si priuštitš - pa i bezobrazluk. Naši slabo hoće da zasuču rukave i da kažu, nema veze što ja radim više od drugih.

Infantilan mentalitet kontinuirano obezglavljivane, decerebrisa(va)ne nacije - moje nacije.

Mozda vise vole da ih zasuku? :kafa:

Moj post predstavlja cist sarkazam na tvoj prethodni text.
A sto se "trabunjanja" tice to je ipak tvoja kultrura ophodjenja, ne bih da ulazim u to.
P.S. Zasto mi se cini da neki ovde zucno tovare delu cetnika fasizam kada je zvanicni
organ izvrsio rehabilitaciju cetnika, cime oni predstavljaju antifasisticki pokret.

Zato sto su rehabilitaciju sproveli politicari, a ne istoricari ili pravosudni organi, tako da je sama rehabilitacija politicki instrument za pridobijanje cetnickih pristalica.

To se najbolje vidi po cinjenici da na cuvenu cetnicku penziju jos niko u Srbiji nije ostvario pravo.

Dakle, mrtvo slovo na papiru i politicka igra koja istice cetnicku prozapadnu orjentaciju kao vrednost koja prevazilazi antifasizam.

Back