SRAMOTA U DUBROVNIKU: Psovali i vređali zvezdu Džejmija Foksa na rasnoj osnovi

gost 361356

Veoma poznat
Poruka
10.647
Holivudski glumac Džejmi Foks, koji već nekoliko dana boravi u Dubrovniku na snimanju, sinoć je stravično izvređan u jednom restoranu.

Dvojica Dubrovčana, na koje hrvatski mediji pišu da su pijanci, došla su do njegovog stola i počeli da ga vređaju.

"Seo sam za sto i oni su lupali po nama. Kurvin sine! Crnčugo!", ispričao je Foks u jednom video-snimku koji je objavio na svom Instagram Storiju. U drugim komentarima glumac u ciničnom tonu ponavlja reči "motherfucker" i "nigger".

Šta reći sem eUropske vriJednosti u hrvatskoj izvJedbi.

Hrvatska je najveća sramota EU.

Holivudski glumac Džejmi Foks, koji već nekoliko dana boravi u Dubrovniku na snimanju, sinoć je stravično izvređan u jednom restoranu.

Dvojica Dubrovčana, na koje hrvatski mediji pišu da su pijanci, došla su do njegovog stola i počeli da ga vređaju.

"Seo sam za sto i oni su lupali po nama. Kurvin sine! Crnčugo!", ispričao je Foks u jednom video-snimku koji je objavio na svom Instagram Storiju. U drugim komentarima glumac u ciničnom tonu ponavlja reči "motherfucker" i "nigger".

Šta reći sem eUropske vriJednosti u hrvatskoj izvJedbi.

Hrvatska je najveća sramota EU.

Poceli crncuge da lice na srbe ili obrnuto....saznacemo...

- - - - - - - - - -

Mogao si i nastaviti dalje... I sam Foxx kaže da su pijani bili, a i sam se zezao na račun toga. Rekao je da su kao "kvartovski crnci" bili ta dvojca, sa takvim ponašanjem i da mu se to sviđa na neki način...

A u Srbiji nema toga? Takvih ispada?
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-...oj-osnovi-brazilac-odgovorio-srednjim/frg8rr7

Nema tih sa crncima, svaki crnac dobije po 5 srpkinja, da malo probaju, moze i mator da bude, ne mora da placa...
Javljaju se na 15 dana gde im odrede, 29 novembar ili bela kuca....
Tacno se sve zna...
Na zvezdari ih ima ozenjenih , privatno zive niko ih nikad dirnuo nije....
Mislim ima ih svuda, ali ja znam zvezdaru pa pricam o svojima...

Evo-zore-evo-dana-Ron-Holsey-670x447.jpg

Да ли овоме вичу "чамуго"? :think:

Back