СРАМОТА ОВОГ ФОРУМА

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
20.637
На овом форуму мало мало неки USStašoid лицитира бројем Срба побијених у Јасеновцу када се таквом USStašoidu каже да је припадник идеологије зла и геноцида
следи казна за жртву провокације.
Када Олују овде називају величанственом војном операцијом несме се реаговти на провокацију.
Питање за модераторе и сву другу власт форума :
Да ли постоји званична историја у Србији?
Да ли свака шуша има право да је мења овде на форуму?
Да ли имате трун националног поноса ?
Да ли схватате да не реаговањем на такве натписе учествујете у геноциду над мртвима?
Да ли сте Срби?

На овом форуму мало мало неки USStašoid лицитира бројем Срба побијених у Јасеновцу када се таквом USStašoidu каже да је припадник идеологије зла и геноцида
Када Олују овде називају величанственом војном операцијом несме се реаговти на провокацију.
Да ли схватате да не реаговањем на такве натписе учествујете у геноциду над мртвима?
Да ли сте Срби?

слажем се,смањују број жртава у јасеновцу на 14 000 срба, а зна се по јеврејским изворима да је убијено 36 000 јевреја! то је ругање српској деци женама и старцима побијеним у јасеновцу и прање крвавих руку!! а акцију протеривања 600 000 срба величају као велики успех!!

Да ли сте Срби?
Па шта да се ради кад су модератори партијски бирани, а оне који нису чланови кружока изабраше због благости ....додуше, морам да се оградим кад је ДонКихот у питању, човек је сувише кратко модератор, а и чиними се да је оштрији.

Дакле, људи протежирају политику својих партија.
Полсе нек' неко каже да ДС није усташка странка.

Изузетно би ми било драго да модератори изнесу свој став и успоставе правила одискусија по темама које нису "политика"и препуцавање јер ово што се овде износи је наствавак геноцида
и они у томе учествују

слажем се,смањују број жртава у јасеновцу на 14 000 срба, а зна се по јеврејским изворима да је убијено 36 000 јевреја! то је ругање српској деци женама и старцима побијеним у јасеновцу и прање крвавих руку!! а акцију протеривања 600 000 срба величају као велики успех!!

Ako još jedanput napišeš da je u Jasenovcu stradalo samo 14.000 Srba, ja ću te prijaviti! :evil:

Па шта да се ради кад су модератори партијски бирани, а оне који нису чланови кружока изабраше због благости ....додуше, морам да се оградим кад је ДонКихот у питању, човек је сувише кратко модератор, а и чиними се да је оштрији.

Дакле, људи протежирају политику својих партија.
Полсе нек' неко каже да ДС није усташка странка.

Цењена сестро Софија немојмо код оваквих тема да скрећемо у странчарење ово је питање целокупне нације и ако то несхватимо изгубљени смо

Ako još jedanput napišeš da je u Jasenovcu stradalo samo 14.000 Srba, ja ću te prijaviti! :evil:

Милоше мрш

Да ли сте Срби?

Bem li ga..........svaka vojna operacija koja za 2 sata razyebe neprijateljsku vojsku i natera je u beg dug 500 km.....je uspesna...........:think:

Da li je "velicanstvena" zavisi od toga da li si bio u tenku ili na traktoru.....

Pa u Srbiji svaka susa ima pravo da kroji istoriju ...........od Slobe do Mladica.......

Genocid nad mrtvima???.............interesantno........nikad cuo:think:

Да ли сте Срби?

Ja jesam......ono full injection.....do koske........usrecio sam se do bola.....:hahaha:

Поштовани Србине брате,
драго ми је што си ти схватио да је Крстарица антисрпски змијарник: Бобија Тачића Педеровића, чедерових дрогериста, гициних издајица

Дођи на гласило српске слободе:
http://krstanovkutak.forumotion.net/forum.htm

Крстан Ђ Ковјенић

Bem ti srce kalaisano.........ti ko vanzemaljac...iz koje si kutije sada iskocio??:eek:
Imas radar za ovakve bolidske teme???:hahaha:

Da li treba da objašnjavam zašto se ovakve teme zaključavaju?

Ja zastupam stav da je broj žrtava u Jasenovcu i veći od 750.000, ali pošto nigde ne postoji jedna i jedina prihvaćena i zvanična verzija po tom pitanju (na našu sramotu), to ostavlja mogućnost nekome da osporava tu brojku.
Da li mi se to sviđa? NE!
Da li imam prava i osnova da im to branim? NE!
Da li mi se gade ti koji to tvrde? DA!

Druga je stvar da oni iznesu tvrdnju da genocida nije bilo, tj. da ga negiraju. To je ravno negiranju holokausta, i za to bi bili momentalno kažnjeni.
Dakle, razlučite te dve stvari!

Pinki, javna opomena za otvaranje ovakvih tema.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back