Tsuymish Buduća legenda Poruka 31.362 04.07.2009. u 21:56 - SRAMOTA GRADA NOVOG SADA!!!! #76 a mi ovde nismo ljudi?
C Caliburn Poznat Poruka 9.660 04.07.2009. u 23:19 - SRAMOTA GRADA NOVOG SADA!!!! #77 pinki borac: sve bih ja vas poslao na selo i malo duži kurs preživljavanja vi ste bre gomila isfrustriranih čoveko mrzaca Kliknite za proširenje... A da se ti malo vratiš tamo? I pokupiš taj praziluk što ti viri iz dupeta?
pinki borac: sve bih ja vas poslao na selo i malo duži kurs preživljavanja vi ste bre gomila isfrustriranih čoveko mrzaca Kliknite za proširenje... A da se ti malo vratiš tamo? I pokupiš taj praziluk što ti viri iz dupeta?
Tiamat Zainteresovan član Poruka 127 04.07.2009. u 23:49 - SRAMOTA GRADA NOVOG SADA!!!! #78 pinki borac: Ti izjednačujješ decu i životinje? Bolesno Naravno dfa bih pobio stotine životinja da bih zaštitio čoveka Kliknite za proširenje... Svidja mi se tvoj avatar, lav i jagnje, odlican izbor
pinki borac: Ti izjednačujješ decu i životinje? Bolesno Naravno dfa bih pobio stotine životinja da bih zaštitio čoveka Kliknite za proširenje... Svidja mi se tvoj avatar, lav i jagnje, odlican izbor
Миле саКлисе Elita Poruka 20.637 05.07.2009. u 00:21 - SRAMOTA GRADA NOVOG SADA!!!! #79 Caliburn: A da se ti malo vratiš tamo? I pokupiš taj praziluk što ti viri iz dupeta? Kliknite za proširenje... Naravno izvadiđu praziluk i serviraću ga tebi ko salatu Tiamat: Svidja mi se tvoj avatar, lav i jagnje, odlican izbor Kliknite za proširenje... Nije izbor nego istina
Caliburn: A da se ti malo vratiš tamo? I pokupiš taj praziluk što ti viri iz dupeta? Kliknite za proširenje... Naravno izvadiđu praziluk i serviraću ga tebi ko salatu Tiamat: Svidja mi se tvoj avatar, lav i jagnje, odlican izbor Kliknite za proširenje... Nije izbor nego istina
Tiamat Zainteresovan član Poruka 127 05.07.2009. u 00:48 - SRAMOTA GRADA NOVOG SADA!!!! #80 Kako god i dalje mi se svidja ...lav i jagnje, mocno, gotovo ljudski
wrm Aktivan član Poruka 1.599 05.07.2009. u 01:48 - SRAMOTA GRADA NOVOG SADA!!!! #81 eto ja neobrazovani seljak .. mislio da smo Homo-Erectus Sapiens .. ali avaj ..
Tsuymish Buduća legenda Poruka 31.362 05.07.2009. u 03:08 - SRAMOTA GRADA NOVOG SADA!!!! #82 ja tek sad vidim jagnje