SRAMNO Pobornici legalizacije silovanja zakazali skup u Beogradu

• Začetnik teme Začetnik teme T-Zex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

T-Zex

Veoma poznat
Poruka
13.698
Aparthejd se nastavlja. Manjina siluje većinu.
Sad neka se zamisle svi koji su zavedeni "normalnošću" javnog seksualnog opredeljivanja, marihuane...
Pedofiličari su već krenuli u akciju legalizacije, šta je sledeće? Nekrofili, onanisti, koprofili, kozoje6i?
Mislite, mislite, mislite...

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sr...je-silovanja-zakazali-skup-u-beogradu/7khq6g5

Zagovornici legalizacije silovanja najavljuju skup u Beogradu u večernjim satima 6. februara na Trgu republike.

'ајде другари, дајте значај безначајном човеку и ширите његове идеје преко интернета.

Он управо то и жели од вас.

- - - - - - - - - -

У ситуацији где држава легализује једну девијацију, сасвим је нормално да се јави и други ликови са девијантним навикама. Биће тога још.

На коју легализовану девијацију мислиш?

'ајде другари, дајте значај безначајном човеку и ширите његове идеје преко интернета.

Он управо то и жели од вас.

- - - - - - - - - -

На коју легализовану девијацију мислиш?

На јавну промоцију хомосексуализма.

Aparthejd se nastavlja. Manjina siluje većinu.
Sad neka se zamisle svi koji su zavedeni "normalnošću" javnog seksualnog opredeljivanja, marihuane...
Pedofiličari su već krenuli u akciju legalizacije, šta je sledeće? Nekrofili, onanisti, koprofili, kozoje6i?
Mislite, mislite, mislite...

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/sr...je-silovanja-zakazali-skup-u-beogradu/7khq6g5

Zagovornici legalizacije silovanja najavljuju skup u Beogradu u večernjim satima 6. februara na Trgu republike.

NE ZNAM KOJA NORMALNA DRZAVA MOZE UOPSTE DA DOPUSTI TAKAV SKUP..

SRBIJA NIJE VISE NI BANANA DRZAVA NEGO NESTO JOS GORE

У ситуацији где држава легализује једну девијацију, сасвим је нормално да се јави и други ликови са девијантним навикама. Биће тога још.

A na sta su neki od nas ukazivali. To je prakticno Pandorina kutija. Ako jedan poremecaj proglasis "normalnim", podrazumeva se da je i druge poremecaje moguce proglasiti "normalnim", granica postaje vrlo diskutabilna i mi evo sada imamo ovu temu.

Evo ilustracije radi šta se u kolevci naše civilizacije u staroj Grčkoj mislilo o eutanaziji i medicini uošte

Hipokratova zakletva - originalan tekst:

Кунем се Аполоном лекаром, Асклепијем, Хигејом, и Панакејом, и за сведоке узимам све богове, и све богиње, да ћу се у складу са својим способностима и својим расуђивањем држати ове Заклетве.

Да ћу сматрати драгим као родитеља оног који ме је научио овој уметности; да ћу живети у слози са њим и, уколико је то потребно, делити своја добра са њим; да ћу његову децу гледати као своју браћу, да ћу их, уколико то зажеле, подучити овој уметности без наплате или писане обавезе, да ћу поделити са својим синовима, синовима учитеља и ученицима који су се уписали и прихватили правила професије, али само са њима, правила и инструкције.

Преписиваћу лечење на добробит својих пацијената у складу са мојим способностима и мојим расуђивањем и никада никоме нећу нанети зло.

Никоме нећу, чак и ако ме замоли, преписати смртоносан отров нити ћу му дати савет који може проузроковати његову смрт.

Нити ћу дати жени средство за побачај.

Одржаћу чистоту мог живота и мог умећа.

Нећу оперисати код камена, чак и ако је болест очигледна код пацијента; оставићу ову операцију специјалистима тог умећа.

У коју год кућу да уђем, ући ћу само за добробит мојих пацијената, држећи се подаље од било каквог намерног недела и од завођења жена и мушкараца зарад љубавних задовољстава, било да су слободни или робови.

Све што сазнам приликом вршења моје професије или свакодневног пословања са људима, а што не треба ширити даље, чуваћу као тајну и никада нећу открити.

Уколико се верно држим ове заклетве, нека уживам у мом животу и пракси моје уметности, поштован од стране свих људи за сва времена; али уколико застраним са ње или је прекршим, нека ме све супротно задеси.

Еутаназија је хуман гест у ситауцијама када нема излечења, а болови су неподношљиви.

Једно је о еутаназији причати као лекар, а друго као особа чији најмилији умире у најстрашнијим мукама.

Ко није доживео, не може да разуме.

neki su doživeli.... niko nije besmrtan i ne zna svoju sudbinu....

ali država mora pa promoviše život a ne smrt.

Ima tu dosta pitanja, evo npr. u Belgiji i Francuskoj ako se ne varam je dozvoljena etunazija za decu do 12 godina. Ko ima pravo da odluči da li će i koliko ona živeti? Deca?

primer dva -- postoji kategorija "pravna nesposobnost" - kada se oduzima pravo da osoba vodi bilo kakvu pravnu radnju usled bolesti i slično.... nekad je to demencija, nekad prosto neki vid mentalne poremećenosti..... samo mi reci da se eutanazija ne može zloupotrebiti u vid ubistva sa predumišljajen iz koristoljublja?

da ne pomnjem zloupotrebe u vezi organa... al to je čini mi se bilo na nekoj drugoj temi

Poslednja izmena:
neki su doživeli.... niko nije besmrtan i ne zna svoju sudbinu....

ali država mora pa promoviše život a ne smrt. Ima tu dosta pitanja, evo npr. u Belgiji i Francuskoj ako se ne varam je dozvoljena etunazija za decu do 12 godina. Ko ima pravo da odluči da li će i koliko ona živeti? Deca?

primer dva -- postoji kategorija "pravna nesposobnost" - kada se oduzima pravo da osoba vodi bilo kakvu pravnu radnju usled bolesti i slično.... nekad je to demencija, nekad prosto neki vid mentalne poremećenosti..... samo mi reci da se eutanazija ne može zloupotrebiti u vid ubistva sa predumišljajen iz koristoljublja?

da ne pomnjem zloupotrebe u vezi organa... al to je čini mi se bilo na nekoj drugoj temi

Злоупотребе се могу спречити, због пар лудака који би неког убили треба да пате нормални људи који би се најрадије сами убили да могу.

Онај ко је спреман на злоупотребу наћи ће начина за то, не мора да чека еутаназију.

Што се државе тиче, она треба да промовише нормалан живот.

Злоупотребе се могу спречити, због пар лудака који би неког убили треба да пате нормални људи који би се најрадије сами убили да могу.

Онај ко је спреман на злоупотребу наћи ће начина за то, не мора да чека еутаназију.

Што се државе тиче, она треба да промовише нормалан живот.

legalna etuanazija ga čini društveno opravdanim činom. zavera i ubistvo je kriminal i počinioci ako se uhvate moraju da odgovaraju.

koliko ova mera promoviše lekarsku neodgovornost? Puštanje bolesnika niz vodu? Trgovinu organima?

mislim ko će to kontrolisati, neka nadri državna korumpirana agencija koju svi plaćamo?

nije normalno legalizovati bilo kakav oblik ubistva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back