SRAMNO Jutka ponovo kukavički izbegao suđenje, seksualnom predatoru PRETI PRITVOR

Marija Lukic je

• Ukupno glasova
    13
  • Anketa je zatvorena .

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Suđenje Milutinu Jeličiću Jutki, kome se sudi zbog seksualnog uznemiravanja sekretarice Marije Lukić, odloženo je i danas dok se ne razmotri predlog da se ovom, smenjenom prvom čoveku opštine Brus, odredi pritvor.

Jelićić se ni danas, kao ni ceo njegov advokatski tim, nije pojavio na suđenju koje se vodi u Osnovnim sudom u Kruševcu.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...je-seksualnom-predatoru-preti-pritvor/yc43tse
Da nije feminiskinja ovaj slucaj bi vec odavno bio zaboravljen. Ovde imamo klasican primer prostitucije i glavni razlog zasta treba teretiti Jutku je zloupotreba drzavnog novca. Marija Lukic, koja je primer tipicne partijski zaposlene gadure, je navodna zrtva.
Da li bi po vama Nesa Slina, u slucaju da okrene ledja Vucicu, bio heroj?

Poslednja izmena:
Не знам ја шта се тамо догодило. Док их обоје не доведете мени да их мало испитам, могу само да нагађам.
pa ona je srela njega negde na ulici i pitala da li ima posao. I sledeci dan odvezo je muz i Jutka je odmah uhvatio za dupe. Prica ona u nekoj emisiji. I onda je kao morala da prihvati to, tj da se prostituise jer ima decu. Samo ona ima decu.

У свакој евро. држави би се организовало експресно суђење где би се осудио мушкарац
а жена представила као жртва.
Само неодазивање овог идиота на судска рочишта представља тешко кршење законских процедура
које би судија морао да има у виду приликом доношења коначне пресуде.
Осим ако оштећеној нису легле паре од починиоца овог гнусног злочина:lol:..
па се и она прави мутава.

У том случају,Суд мора да казни и њу.
Ако због нечега,онда због тога што је само Судија остао крајцнут за кинту :hahaha:

2 зараћене стране морају да одвоје лову и за Судију.Сви намирени и мирна Босна :D

tolstolobik-bily.jpg

Скинуо прекључе са нета ону чувену серију -ШОГУН- са ричардом чемблереном.
Да се ја нешто питам,ја бих ту серију пуштао на сваком екрану Владе,Парламента,Привредног Суда,уставног суда,
касационог суда,сваке општине,на сваком главном Тргу сваког већег града бих на великом видео-Биму
пуштао непрекидно ту серију од јутра до мрака...

Да се подсетимо на Част,Жртву,Пожртвовање,Дату Реч,Образ,Залагање,Верност..
све оно што нас је некад красило а ми то заборавили

Back