SRAMNA PRESUDA MONSTRUMU

Ebo vas ja i krvna osveta...
Zato i nastupa haos, jer su animalci i primitivci dali sebi za pravo da se svuda mesaju, pa se sad kao kontra mera uvek ostavlja sumnja i daju se manje kazne, plus to primitivno stvara mreze povezanosti pa su svi umrezeni....korupcija je samo sitan detalj te umrezenosti....

Pravna drzava na zalost se ne moze ostvariti u animalnom i primitivnom drustvu upravo zbog glasnosti primitivaca, jer ako zarezes svima jednako, ako se radi analitika i ako se drzi isti arsin za sve, SVI ce da skoce i opljuju, opsuju i gledaju da skrse tog ko radi tako...

Tu nema dileme...
Animal je navikao, zeli i bori se svim srcem i dusom da ima privilegije, da oseti da je izuzetak, da je on taj koji ima moc, poznanstva, veze...

Ne postoji oblast rada u kojoj ti nece doci barem 10 animalaca, cisto da zapisha i proba nesto mufte, preko veze, preko reda, mimo zakona, mimo pravila....
Ma da si baba sera u WC na pijaci, isto bi se desilo...

Procitajte u Blicu ovaj deo vesti:
*Sudovi prave kompromise

- Činjenica je da sudovi često prave kompromis kada nema dovoljno materijalnih dokaza. Sudija zna da je optuženi kriv, nema dokaza da to potkrepe, pa pribegavaju kaznama blizu minimuma. Videćemo šta će reći Apelacioni sud, on gleda samo papire - kaže za "Blic" bivši tužilac, a sada advokat Aleksandar Milosavljević.

Ako je ovo pravna drzava bez dokaza nema osude.Kao reklama za Lav pivo.Ili jesi ili nisi.I ovo mi je sumljivo.Zlostavljanje trajalo od 2005-2010 a ona tek posle 5 godina(2016.)progovorila.I kako to dokazati?Samo na osnovu nene izjave?Znaci svakog od nas moze neka da nas optuzi da smo je pre xxx godina silovali...
Poznato je koliko ima svadja unutar porodica oko para,imovine.Jos i gastabajter kao ovaj optuzeni.Ja znam jedan slucaj gde je gastabajter u najvecoj krizi pomagao nekom bedniku i jednom kad nije mogao da mu da novac ovaj mu pajserom otvorio lobanju jedva ziv ostao.

U praksi znam za slučajeve gdje su za zlostavljanje odraslih osoba ljudi dobijali preko 5 godina, tako da ovo je više nego sramno. Da stvar bude još gora, Apelacioni sud će samo potvrditi prvostepenu presudu, jer očito da po njima jedini validni dokaz je da se ovaj snimi telefonom i da radi to za šta je osuđen, mislim šta reći. Žao mi je te porodice koja poslije svega što je prošla još i ovaj šamar mora da podnese.

Ebo vas ja i krvna osveta...
Zato i nastupa haos, jer su animalci i primitivci dali sebi za pravo da se svuda mesaju, pa se sad kao kontra mera uvek ostavlja sumnja i daju se manje kazne, plus to primitivno stvara mreze povezanosti pa su svi umrezeni....korupcija je samo sitan detalj te umrezenosti....

Pravna drzava na zalost se ne moze ostvariti u animalnom i primitivnom drustvu upravo zbog glasnosti primitivaca, jer ako zarezes svima jednako, ako se radi analitika i ako se drzi isti arsin za sve, SVI ce da skoce i opljuju, opsuju i gledaju da skrse tog ko radi tako...

Tu nema dileme...
Animal je navikao, zeli i bori se svim srcem i dusom da ima privilegije, da oseti da je izuzetak, da je on taj koji ima moc, poznanstva, veze...

Ne postoji oblast rada u kojoj ti nece doci barem 10 animalaca, cisto da zapisha i proba nesto mufte, preko veze, preko reda, mimo zakona, mimo pravila....
Ma da si baba sera u WC na pijaci, isto bi se desilo...

priupitacu te ako i tvoje dete NE DAJ BOZE dodje na red dal spadas medju animalce.... :zper:

Back