- Poruka
- 43.048
Kako se rešiti sramezljivosti ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rešiš se toga, čega se stidiš.Kako se rešiti sramezljivosti ?
Hm, treba da se stidi kada uradi nesto lose, a ne da otvori usta medju ljudima.Nekada su stid tj. sram bili cesti kod ljudi.Danas uce djecu da se ne stide.
Brat ce plodove takvog ucenja.
A kako ?Rešiš se toga, čega se stidiš.
Zavisi prvo čega se stidiš i zašto.A kako ?
Upravo!Lepo si to sročila.Pa fora je u tome što se od nekih ljudi prirodno stidimo, a od drugih ne.
To zavisi od našeg odnosa. Sa nekim se ne bih stidela ni da vrištim ni da se ludiram, a pored drugih bi se osećala bzvz i ako se skinem. Stoga se i ne skidam ako ne osećam da sam kao kod kuće... Ali, da, prvi sex sa nekim obično i bude poluobučeni, tek kasnije se ljudi skroz skinu. Mada ja više volim sex sa nekim stvarima na sebi
Pa na zalost se kod nas samopouzdanje poistovecuje sa bahacenjem i nekulturom. Kao sto se i ljubaznost sa manjkom samopouzdanja ili sramezljivoscu.Ja sam bio onda shvatio da svaka budala radi šta hoće bez trunke blama i bez poštovanja. Reko sam sebi? Od sramezljivosti nista ne dobijas samo gubis. Banalan primer : cekas na pesackom prelazu da ti stane tek ko zna koji auto po redu. Treba prvi, ali ne njega zabole sto cekas i da li zuris negde peske, a on jurca kolima. Sta imas od toga? Neko ce ti reći hvala sto si bio sramezljiv zbog toga i toga pa sam ja uskocio. Ne, rećiće ko ga ebe kad je mutav i glup. Hahahhaha!
Tako ces bespovratno da propustis prilike u bilo cemu sto zelis da uradis.
Upravo si joj rekla da odseče sebi glavu i baci je... surovo!Rešiš se toga, čega se stidiš.
I glava se može "promeniti"!Upravo si joj rekla da odseče sebi glavu i baci je... surovo!
I pustiti duha iz boce....najbolji nacin da saznas koliko si los....i resis se stida...Alkoholom. Posle se vremenom okurazis.
Ja sam na mom Puntu ravnao glavu, al nije pomoglo, i dalje mešao ulje i vodu...I glava se može "promeniti"!
Rodjen los.I pustiti duha iz boce....najbolji nacin da saznas koliko si los....i resis se stida...