- Poruka
- 216
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije svaka, neka je i dobro delo, npr kad joj kažeš da joj sise nisu male.Svaka laž je sramota.
Znaš iz ličnog iskustva, osjećao se dobro kad ti je neka rekla da ti nije mali?Nije svaka, neka je i dobro delo, npr kad joj kažeš da joj sise nisu male.
Ma jok, mi muškarci nismo naivni, znamo vrlo dobro dal nam je veliki, mali ili taman.Znaš iz ličnog iskustva, osjećao se dobro kad ti je neka rekla da ti nije mali?
Tako i mi, i znamo sve prednosi malih sisaMa jok, mi muškarci nismo naivni, znamo vrlo dobro dal je veliki, mali ili taman.
Lakše trčanje?Tako i mi, i znamo sve prednosi malih sisa![]()
I sa 25 i sa 55 nam isteLakše trčanje?
Ono jes, ne moraš da ih zadeneš za pojas sa 55.I sa 25 i sa 55 nam isteGlavna prednost
Kada napravim i najsitniju gresku,a nekoga povredim.kako tumacite sramotu i sta je za vas sramota.
Sednem joj na grudi za pusenje ,kaze ja to ne radim pisala sam na forumu,sram je bilokako tumacite sramotu i sta je za vas sramota.
Да, али само ако се сазна.Sramota je prevariti devojku ili dečka sa nekim drugim.
Sram je vrlina i znači da neko ima moralni kompas. Retka osobina u današnje vreme.kako tumacite sramotu i sta je za vas sramota.
Sram je vrlina i znači da neko ima moralni kompas. Retka osobina u današnje vreme.
Исто хтедох да напишем.Sram je vrlina i znači da neko ima moralni kompas. Retka osobina u današnje vreme.
Vidiš , ja smatram da imam ispravan sistem vrednosti ..Исто хтедох да напишем.
Чим човек има осећај срама има и исправан систем вредности. Када то изгуби, оде све дођавола.
Тешко ономе ко нема кочнице у том смислу.
Прочитах горе твоје виђење.Vidiš , ja smatram da imam ispravan sistem vrednosti ..
Ali sram mi je stran.
Ima nešto u tome..Просто те буде срамота да се настављаш са таквима... Зар не?