SRAM NAS BILO

"Beograd - Bankarski sektor je u 2013. godini zabeležio gubitak od 18 milijardi evra, izjavio je danas generalni sekretar Udruženja banaka Srbije Veroljub Dugalić. "

- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/iz_sata...ra.83.html?news_id=76765#sthash.3RIBtwVY.dpuf

Jadni bankari , koga će sad da pljačkamo i kako će da se izdržavamo ? Sve smo opljačkali , pokrali i prevarili - čak i banke ! Kuda to mi idemo ?
Zato smo i golje , bosi gladni , bez dinara u džepu ! Sram nas bilo , da nas bude sram !

...šta , zar i sad treba da lupamo u šerpe....ili da uzmemo motke , pa kom obojci kom opanci !?....kako stvari kod nas stoje , pošto je koliko vidim - stanovništvo pokralo banke , opljačkalo budžet , pokralo vredne preduzetnike ratno profiterske kapitaliste i razjurilo patriotske ratne zločince , onda treba sami protivu sebe i motkama i šerpama ; mnim , da nam to nebi bila prvina !

;)
neka,batalicemo serpe i motke,bolje nam ide kad se sagnemo i sramimo...
kao sto se da i videti iz svakidasnjeg nam ponasanja ..ili neponasanja... nisam bas sigurna sta upotrebiti...
Eto.
Izvini na "upadu" .

..ma šat se izvinjavaš...ta naša , rekao bih kolektivna bolest - zvana : nesigurnost ; ona nas je učinila strpljivotrpljivim ljudima...to je znak da su uspeli , naši gospodaru u našem sluđivanju i duhovnom uništvanju - rasčovečenju....još od one tiranije , gilgameške , koja se čula kažu do nebe , po ovoj zemlji nije hodio ovako strpljivotrpljački svet, kao što smo mi....kao da nismo ljudi sa ove planete...jer ovi , ovdašnji zemaljni , trpe - trpe , pa ustanu i zbrišu ništačke svoje gospodare....mi jok....zato nas i zovu "nebeskim nartodom" , koji će na onom svetu živeti u "nebeskoj rajskoj srbiji"....a kakav će raj tamo biti , neznam , kad ovi , ovdašnji vladari , kod mantijaša , već ovde zakupiše mesta na zasebnama tribinama i ložama , u toj "nebeskoj rajskoj srbiji"....

Back