Sram Bilo Policiju

Rodjo ti si ocigledno neki policajac,ili ti je neko u familiji takav...zar mislis da bi ja postavio problem ovde da sam zaista napravio sranje?

Ни једно ни друго,само ми је мука од нереда и безобразлука у држави и бахатих возача...то што ти мислиш да си у праву,не значи да и други то треба да мисле...
Сам кажеш да си возио само 2 минута,тих два минута може да буде 2 км ако возиш само 60км/х...друго, полиција не мора да интервенише онога тренутка када примети прекршај...снимили су да возиш без светла,возили се иза тебе ,и када си стао интервенисали....друго,контролисали су те пар минута раније,и ти после пар минута пролазиш поред њих и ако можеш да претпоставиш да су они и даље ту...значи знаш да су ту,а позорност ти је равна нули...уместо да то што си их видео повећа твоју будност ти ''само'' заборавиш светла (то ти је исто као да само заборавиш да ставиш појас) значи ниси присутан у вожњи,мисли су ти ко зна где,можда си удрогиран па си у трипу итд..
Ако закон каже да треба да се пали светло,што то не би важило за тебе...ја још нисам за 30 година чуо ни једног јединог возача ''Да је био крив у саобраћајном прекршају'' ...и мислим да за наредних 30 година нећу наићи човека који каже ''Казнили су ме јер сам прекршио правила понашања''

Rodjo ti si ocigledno neki policajac,ili ti je neko u familiji takav...zar mislis da bi ja postavio problem ovde da sam zaista napravio sranje?

U svakom zlu postoji dobro. Sreca tvoja da ti niko nije istrcao ispred kola neosvetljenih ili da te zbog neosvetljenosti nije presreo neki baja i zaustavio te na sred puta, pa da ti bez provere licnih podataka promeni fizionomiju.
Da bi se nekih stvari setio ljudi koriste cvorice, vezi jedan i za svetlo.

Back