Šrafovi, ekseri, matice i žice u službi umetnosti

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Recenzije za njegova dela pisali su poznati umetnici (slikari, scenografi, muzičari, kompozitori, restauratori i profesori) od kojih je posebno ponosan na recenziju Dušana Kojića (Koje), Vojislava Bubiše Simića, Miroslava Momčilovića i Aleksandra Denića poznatih svetskih umetnika sa ovih prostora.
Ama, čovek je genije, ne trebaju mu nikakve recenzije, nek mu organizuju izložbu...

meni je jako lepa i interesantna ta umetnost.

c6be60ef95a4b35f3614e57d757c9c74.jpg

41f4e599df2c3e82607096f7128e3ef2.jpg

Ovo je jedan od mojih omiljenih dizajna! Volim je! Moj detalj na njenom licu, kosi, rukama, sve to !, drži mojih visokih standarda! Tako je detaljno! Mreža leptira napravljena je od pileće žice. Leptir visi sa njene mreže, (kao da ga je upravo uhvatila)! Ima 44 "do vrha glave. Koristio sam čelik od 14 metra i učinio je čvrstom sa malo armature pozadi, a takođe i za njene kolce koji ulaze u zemlju kako bi bila sigurna. Sam sam je posekao, koristeći plazma baklja i dovršite je prelepim rustikalnim završetkom.

Odvojite trenutak da razmislite o jednostavnijim vremenima dok uživate u ovom metalnom vrtnom ulogu siluete devojke maslačka. Laserski izrezan od mat crnog metala, oblik beleži siluetu mlade devojke sa živahnim repom, koja kleči na zemlji i drži maslačak. Sigurni smo da je morala poželeti želju, jer je već počela da raznosi semenke maslačka na vetar. Nekoliko semenki je okačeno na metalne žice pa će se lagano kretati kad ih vetar uhvati. Šarmantan prikaz dana bezbrižnog detinjstva, naš baštenski kolac sa metalnom siluetom doneće radost svima koji ga gledaju u vašem vrtu. Dvostruki metalni stubovi osiguravaju sigurnu montažu, a crna mat završna obrada isticaće se u hrabrom kontrastu sa vašim šarenim biljkama i cvećem. Divan dodatak vašoj bašti, naš baštenski kolac od maslačka takođe čini divan poklon za roditelje ili bake i deke. Vetar i vremenski ekskluzivni dizajn.

Back