Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesela_zena_beogradska:Ne mogu vishe ni da chitam shta Efendija pishe .. odoh sa teme![]()
Naravno, kad nisi ubedila auditorijum da mi je mali i da ***** minut. I da samo serem. Jedino ti ostaje da slazes da smo ugovorili ******* preko pp i da sam se pokazao bedno.
snoshaj efendija:Ne moze po njenom, samo po mom. Ja sam taj koji j.ebe ako vam to nije jasno. Njen orgazam zavisi od MENE i mora da postuje coveka koji je orgazmima hrani.
snoshaj efendija:Nisam ja tip za nju. Ona voli da ebe muskarce i u mozak i ovako. I ciljano trazi one koje ce moci da zaebava posle sexa i da im nalazi mane. Od ovakvih kao ja ona bezi kao djavo od krsta.
Naravno, kad nisi ubedila auditorijum da mi je mali i da ***** minut. I da samo serem. Jedino ti ostaje da slazes da smo ugovorili ******* preko pp i da sam se pokazao bedno.
Ko je rekao da ja ne 'ebem duže...samo se valjda računa i moje zadovoljstvo? :?Vesela_zena_beogradska:Pa da nema veselih zena ni mushkarci se ne bi potrudili da jebu duze, nego bi se prepustili kao shto reche Tsutomu![]()
To sto se neko pretvara, jos lakse za tumacenje. Informacije iz RL nisu uopste bitne da bi se uslo u neciju glavu ili stanje duse.