Squirt

snoshaj efendija:
Ne moze po njenom, samo po mom. Ja sam taj koji j.ebe ako vam to nije jasno. Njen orgazam zavisi od MENE i mora da postuje coveka koji je orgazmima hrani.

Brate, to ja zovem "prava muskarcina"!
Nego, njen orgazam ipak zavisi od nje. :)

snoshaj efendija:
Nisam ja tip za nju. Ona voli da ebe muskarce i u mozak i ovako. I ciljano trazi one koje ce moci da zaebava posle sexa i da im nalazi mane. Od ovakvih kao ja ona bezi kao djavo od krsta.

Vesela, provalio te, covek. Iskusan je snoshke.

Ma da, mene obichno provaljuju ovako na nevidjeno, navikla sam vec na to. Posle one njegove rechenice iznad, ajde da je citiram ...

Naravno, kad nisi ubedila auditorijum da mi je mali i da ***** minut. I da samo serem. Jedino ti ostaje da slazes da smo ugovorili ******* preko pp i da sam se pokazao bedno.

...... koja nema veze sa vezom, izgubio je svaki kredibilitet gosn Efendija. Srozao se, onako bash.

Ljudi se na forumu najbolje pretvaraju, mislim, ko ume da se pretvara :P

Moze i ovako, zar ne? A moze da bude i da se na forumu iznese samo jedan deo iz neke celine, pa poshto chitalac barata sa poluinformacijom moze da donese krive zakljuchke. I tako da bude u zabludi ..

To sto se neko pretvara, jos lakse za tumacenje. :-) Informacije iz RL nisu uopste bitne da bi se uslo u neciju glavu ili stanje duse. :mrgreen:

To sto se neko pretvara, jos lakse za tumacenje. Informacije iz RL nisu uopste bitne da bi se uslo u neciju glavu ili stanje duse.

Pa i nije lakse, jer taj neki posmatrach i ne zna, odnosno nije ni siguran gde prestaje istina i pochinje obmana, ne mora chak ni tako drastichno, recimo, neka bude i shala u pitanju, pa samim tim ne moze ni da tvrdi da je uspeo da protumachi shta god .. nego, slazem se da informacije iz RL nisu bitne za tu stvar, ali je izbor informacija bitan, ono shto zelimo da plasiramo, pa se opet vracam na svoju tvrdnju da se ovde barata sa poluinformacijama (nebitno da li je obmana ili istina) i da na osnovu toga ne moze da se izvodi zakljucak. Bre, pa zivish sa partnerom toliko godina a ne znash sve o njemu (evo na nekoj temi je bilo pisano o tome kako se i pisanje na forumu prikriva) a gde ce bilo ko da analizira osobu na osnovu virtualnog predstavljanja na samo jednoj iz mnoshtva zivotnih tema. Bespotrebno, nerealno, neozbiljno.

Back