Lovac Luka ulovio vuka
Iskusan
- Poruka
- 5.627
bez laganja xD meni je to najveci fetiš 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
definitivno nije mokraća? Po internetu 90% voda, citao sam cak da ima elemente sperme u sebi.Mokraćna inkontinencija tokom seksa.
Naravno da je uglavnom mokraća. to kažu medicinske knjige. Ako je velika količina tečnosti. Ako je mala i sluzava onda je to iz te žlezde, ali opet izlazi sa malo mokraće iz uretre.da je mokraća bilo bi zuto a ne providno
nije ti se nikad desilo? Iz mog iskustva zena sa manjom vaginom cesto, zene sa vecom teze. Mozda se nisam dobro izrazio al znas na sta mislimTokom intenzivnog zadovoljstva, neke žene oslobađaju tečnost iz bešike, imaju tzv inkontinenciju, a neke ne. to zavisi od anatomije tela, nisu sve žene iste. Neki kažu da je to tečnost koju oslobađaju Skeneove žlezde, ali one su male i ne mogu imati veću količinu tečnosti, kao što se vidi na slici. Ali su one odgovorne koliko znam za to što je žena mokra kada je uzbuđena, za lučenje te sluzi. Sve skupa, ceo taj materijal, sluz iz tih žlezda i mokraća izlaze iz mokraćnog kanala tokom seksa.
Nekome je to uzbudljivo, nekome nije.
Nemam neko mišljenje o tome, meni je to strano, uvek se dobro ispiškim pre seksa.
Pogledajte prilog 1699996
nije ti se nikad desilo? Iz mog iskustva zena sa manjom vaginom cesto, zene sa vecom teze. Mozda se nisam dobro izrazio al znas na sta mislim
pa svima je?Da li znaš da ljudi nemaju isto srce? Meni je recimo na sredini grudnog koša.
misliš imale inkontinenciju, nisu mogle da zadrže da mokre.kad sam bio sa devojkama sto bukavno i aji bebi vaginu, bez onih usnica napolju, uske male, sitne, one su skivetovale non stop, valjda jer je sve blizu
hoću da ti kažem čitaj medicinske knjige a ne popularnu seks literaturu.pa svima je?
ne bre, zar nismo ustanovili da to sto se desi kad prsne nije pisacka, providno je nema ukus, cak je i slatkasto itd, pisakca smrdi, i nissm probao, sl definitivno nema taj ukus. Nekima je to se desavalo tokom orgazma, pocne da prska, nekima nakonmisliš imale inkontinenciju, nisu mogle da zadrže da mokre.
Ima, naravno, to joj daje dobar ukusmozda skvirt ima malo urina u sebi, al ima i sperma :/
dzizus krajst paulaDa li znaš da ljudi nemaju isto srce? Meni je recimo na sredini grudnog koša.
Dzabe ga edukujes...Da ne bude da izmišljam, mada ovo nije forum Nauka, ali o tome sam se informisala na osnovu ovog naučnog rada
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25545022/
Imali smo pre koju godinu ovu temu, pa sam tada malko istraživala.
Abstract
Introduction: During sexual stimulation, some women report the discharge of a noticeable amount of fluid from the urethra, a phenomenon also called "squirting." To date, both the nature and the origin of squirting remain controversial. In this investigation, we not only analyzed the biochemical nature of the emitted fluid, but also explored the presence of any pelvic liquid collection that could result from sexual arousal and explain a massive fluid emission.
Methods: Seven women, without gynecologic abnormalities and who reported recurrent and massive fluid emission during sexual stimulation, underwent provoked sexual arousal. Pelvic ultrasound scans were performed after voluntary urination (US1), and during sexual stimulation just before (US2) and after (US3) squirting. Urea, creatinine, uric acid, and prostatic-specific antigen (PSA) concentrations were assessed in urinary samples before sexual stimulation (BSU) and after squirting (ASU), and squirting sample itself (S).
Results: In all participants, US1 confirmed thorough bladder emptiness. After a variable time of sexual excitation, US2 (just before squirting) showed noticeable bladder filling, and US3 (just after squirting) demonstrated that the bladder had been emptied again. Biochemical analysis of BSU, S, and ASU showed comparable urea, creatinine, and uric acid concentrations in all participants. Yet, whereas PSA was not detected in BSU in six out of seven participants, this antigen was present in S and ASU in five out of seven participants.
Conclusions: The present data based on ultrasonographic bladder monitoring and biochemical analyses indicate that squirting is essentially the involuntary emission of urine during sexual activity, although a marginal contribution of prostatic secretions to the emitted fluid often exists.