spyware

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gost
pokusavala sam da nadjem sajt sa koga bih downlodovala mp3 music a posle mi se pojavio prozorcic sa obavestenjem da imam spyware i da treba da skidam skener kako bi ga uklonila
sta je u pitanju i da li je trebalo nesto da uradim posto sam ja taj prozor samo zatvorila

ne sekiraj se.cemo da ga resimo.odes na www.download.com u search prozoru upises ad aware 6 i dobices ponudu za download.prvo ti je najnovi update za program a drugo je program.skini obadvoje.instaliraj ad aware 6 prvo.to je 1.6M download.posle unzip update najnoviji zip410k.tu se nalazi najnovija dopuna za program.odzipovano 822 ref fajl.odes u program files lavasoft adaware i pronadjes stari ref fajl i zamenis ga sa novim.ovim dobijas najnoviji ad aware koji uklanja te spyware.ako imas problema javi.

tja.ne znam sta da ti kazem po tom pitanju.ja ih sve brisem.dosad nisam imao problema. poseti forum krstarice softver i pogledaj 1 str.spyware.covek je lepo opisao i dao koristan drugi program. Ako imas vremena poseti i www.elitesecurity.org. Oni su dobar forum.Vidi sta pise na temu spyware.pozdrav

Back