taja
Iskusan
- Poruka
- 5.355
тешко да ће неко да осуди Богдановића
...sto ga niste tuzili za zivota
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
тешко да ће неко да осуди Богдановића
Upravo sam cuo na vestima, jedan od neverovatnih uslova koje postavljaju slobini klonovi, da bi formirali vladu sa DS om.............oslobadjanje Milanovica iz zatvora......
Yebote, pa to samo u ovoj evropskoj kloaki , zvanoj srbija moze da se postavi kao uslov.......ej , da se oslobodi pravosnazno osudjen lik , bez obzira ko je i sta je,,,,,,
Pa to je ispod nivoa najsmesnijih africkih ili juznoamerickih banana drzava,,,,,,nikada od ove vukoyebine , dakle nece biti pristojna zemlja, bar ne dok se slobini i seseljevi puleni setaju po njoj.......sa sve slogiranim "vecitim premijerom".........
Definitivno je onoga petog oktobra trebalo imati jednog malog Pol Pota , ili bar Idi Amina, da "demokratski " razyebe gomna jednom zauvek.....ovako, stakori se malo posakrivali, pa sada , nakon osam godina izmileli iz rupa....Yebiga, morace opet "jovo nanovo" .....us*rana motak, pa na uterivanje demokratije u srbiju......
Ovaj put ne sme biti greske........![]()
само преко инсајдера се иде у затвор.......питај Џају
...nije bilo insajdera u milanovicevo vreme a eno njega u zatvoru po sudskoj odluci...ne rae ti nesto ti "argumenti"
Вучић је доказао да је Богдановић се напљачкао. Али не вреди кад је судство у вашим рукама. А што је на Студио Б богдановић подржао бомбардовање Србије, то те баш брига такођер.
лоповска посла...nije bilo insajdera u milanovicevo vreme a eno njega u zatvoru po sudskoj odluci...ne rae ti nesto ti "argumenti"
Вучић је доказао да је Богдановић се напљачкао. Али не вреди кад је судство у вашим рукама. А што је на Студио Б богдановић подржао бомбардовање Србије, то те баш брига такођер.
Upravo si ti to prvi uradio, zbog par budala iz vrha ds-a (a mogla je biti bilo koja stranka), ti generalizujes celu stranku i sve ljude sto glasaju za njih.
Evo npr. ja sam sad glasao za ZES na republickim izborima, a za DSS na lokalu, a na predsednickim sam glasao za Tadica (samo u 2. krugu) i da li dam ja izdajnik, i manji Srbin ot tebe, nisam patriota i sl. bualastine sto vi radikali koristite?
Da li je srs merna jedinica za patriotizam, i da li je ds merna jedinica za "evropejstvo"?
Nece biti da je bas tako...
Није ти будалаштина да твој Дулић у холандији изјављује да су Срби највећи злочинци и да хвали туђманову војску.
Bravo Mrkonja legendo! Samo prcaj zute bolide![]()
Ako imas 1srs onda si patriota, ako imas 2srs onda si Srbenda.
Desetia srs je dss, tako da mozes imati 1srs i 5dss sto ti doje 1,5srs.
Sa druge strane zes ti je merna jedinica za zapadne vrednosti. Ako imas 1zes onda si evropejac, ako ima 2zes onda si amerikanac, ako imas 3 onda si pedercina.
Ti imas 2zes i 1dss i to ti dodje 1,5zes, znaci ti si sada negde na Kubi.
Ako imas 1srs onda si patriota, ako imas 2srs onda si Srbenda.
Desetia srs je dss, tako da mozes imati 1srs i 5dss sto ti doje 1,5srs.
Sa druge strane zes ti je merna jedinica za zapadne vrednosti. Ako imas 1zes onda si evropejac, ako ima 2zes onda si amerikanac, ako imas 3 onda si pedercina.
Ti imas 2zes i 1dss i to ti dodje 1,5zes, znaci ti si sada negde na Kubi.