SPS mnogo grešio

adem_ks

Buduća legenda
Banovan
Poruka
33.624
proverio sam da nije neko postavio ovu temu, ali nisam je pronasao.
raspad SRS, uz slogan srbija mora u evropu, a sada SPS [dacic] javno kaze da je politika SPS bila pogresna.... nesto se bas mrda u srbiji....
i samo jedan citat iz teksta

„Oni koji su nas srušili 2000. godine jer je Koštunica pobedio Miloševića sa tom pričom, danas su protiv ulaska u EU. Mi smo državi ostavili Rezoluciju 1244, Dejtonski sporazum, dajemo da iza ovog mandata ostavimo Srbiju u EU sa stranim investicijama, izgrađenim Koridorom 10“, naveo je Dačić. On je rekao da SPS otvorena za članove koji su napustili stranku u najtežim trenucima, ali i da neće tolerisati korupciju u sopstvenim redovima. „Svako ko je u ime SPS na vlasti mora da bude primer odgovornog vršenja vlasti, inače neće viši biti u vlasti u ime SPS-a“, rekao je Dačić.

http://www.blic.co.yu/politika.php?id=63674

SPS je, na žalost, uspeo da nekom magijom uništi i prošlost, istoriju, kulturu i nasledje našeg naroda...

Bojim se da nama njihovo "izvni" ne pomazhe ali bash ni malo:) Oni su jedini josh uvek zhivi iz nashe istorije koji su se mogli izviniti:confused:

Nije mi namera da branim SPS... Branim gest izvinjenja...

A kad bi hteo sad, da navodim ko je sve doprineo uništavnju naše "budućnosti", verujte mi da bi spisak bio podugačak.

Back