Слажем се са Драгојлом. Ајде нек буде ВОЗДРА Косову али ајде онда Север Црне Горе нек се прикључи Србији такође и Република Српска. Мислим већина народа у тим крајевима каже да хоће тако!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дафмен:Слажем се са Драгојлом. Ајде нек буде ВОЗДРА Косову али ајде онда Север Црне Горе нек се прикључи Србији такође и Република Српска. Мислим већина народа у тим крајевима каже да хоће тако!
heh, to mozda idealisti mogu da misle da ce ih uvek stititi medjunarodno pravo.dragojIo:pazi, tacno, teritorije piche, ALI tako je bilo NEKAD.
pre nego sto su u svetu usvojeni pravni akti da se granice ne mogu menjati, niti moze dolaziti do otcepljenja dela teritorije na silu... znaci slabi su ti argumenti...
ne moze, jer se ne uklapa u koncept.dragojIo:ajde objasni mi zasto kosovu moze nezavisnost a rs ne moze? zasto za rs vozdra ne vazi a ovamo vazi...
shvatas li ti tu dozu ponizavanja koju kao narod trpimo..
pa Djindjic je bio prvi to pominjao, i sad ldp-eovci se predstavljau kao njegovi naslednici.. ma da...
Дафмен:Слажем се са Драгојлом. Ајде нек буде ВОЗДРА Косову али ајде онда Север Црне Горе нек се прикључи Србији такође и Република Српска. Мислим већина народа у тим крајевима каже да хоће тако!
eremita:Поштовани Лорде,
толико сте добрих тема закључали и искључили са форума а сада замерате "натпамећивање" које ЈЕ САДРЖАНО У САМОЈ ТЕМИ тј, тема је отворена само зато да би учесници који нису истомишљеници вашег омиљеног идигивиди били испљувани... заиста невероватно...