SPREMTE SE SPREMTE........

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Слажем се са Драгојлом. Ајде нек буде ВОЗДРА Косову али ајде онда Север Црне Горе нек се прикључи Србији такође и Република Српска. Мислим већина народа у тим крајевима каже да хоће тако!

Дафмен:
Слажем се са Драгојлом. Ајде нек буде ВОЗДРА Косову али ајде онда Север Црне Горе нек се прикључи Србији такође и Република Српска. Мислим већина народа у тим крајевима каже да хоће тако!

E, ajde! Kad ti tako kazes, nek' tako bude :)
Bice onako kako odluci neko ko se pita.
Kalimero je govorio istinu.

dragojIo:
pazi, tacno, teritorije piche, ALI tako je bilo NEKAD.
pre nego sto su u svetu usvojeni pravni akti da se granice ne mogu menjati, niti moze dolaziti do otcepljenja dela teritorije na silu... znaci slabi su ti argumenti...
heh, to mozda idealisti mogu da misle da ce ih uvek stititi medjunarodno pravo.
svaki realista ce ti reci da se uvek, iza svega, krije odnos moci, pa tako i iza onih pravila medjunarodnog prava koja se poshtuju.

a medjunarodno pravo je chudna kategorija. dinamicna,u progresiji...razvija se i humanitarno, i neke stvari koje vec prerastaju u obicajno pravo ili tekovine civilizacije.
tako ti bilo koji stranac moze reci da si krshio medj.humanitarno pravo na kosovu, obichaje rata, jos sijaset sto kodifikovanih, sto jos nekodifikovanih prava, i da su oni bili duzni da reaguju. pa ono da se svi ljudi radjaju sa pravima dobijenim od tvorca,boga, pa da se ona, u krajnjem, moraju zastititi, kad se tako proceni, bez obzira sto je to nadleznost same drzave....

suverenost i integritet, opet, ne mogu nikad da bude apsolutni. i oni mogu da se prokockaju, sto je nama, izgleda, uspelo.

neko ce ti reci da je jedan od vaznijih principa i princip samoopredeljenja naroda, koji, pod odredjenim uslovima, moze da se ubacuje u pricu..

ma svasta....
al ja bih se opet drzao toga da smo mi izgubili u ratu.

dragojIo:
ajde objasni mi zasto kosovu moze nezavisnost a rs ne moze? zasto za rs vozdra ne vazi a ovamo vazi...
shvatas li ti tu dozu ponizavanja koju kao narod trpimo..
pa Djindjic je bio prvi to pominjao, i sad ldp-eovci se predstavljau kao njegovi naslednici.. ma da...
ne moze, jer se ne uklapa u koncept.
shvati to tako, bato, ili nemoj uopste. od tebe i mene ne zavisi nista. mozes samo da gledas i places. a mozda i nesto naucis.
pa cemo sledeci put mozda i znati da se bolje igramo real-politike.

dragojlo, teshka i zajebana vremena radjaju velike ljude. za par decenija, sta znas, mozda bash ti budes nas, srpski konrad adenauer koji ce nas podici iz pepela.:)

a to ldp-ovac si mislio na mene? zaybao si se, al' ok, bolje i to neko da dobijem etiketu dss-ovca ili ne daj boze, onih jos vecih patriyota. tu bi me vec bas zayebao;)

Дафмен:

Bravo , majstore.........da rasturis dve suverene drzave :D :D :D :D
Kakav ingeniozan plan......odusevice se savet bezbednosti, sa takvim biserom :D

Veoma ozbiljno, i vrlo zrelo za razmatranja :roll:

Поштовани Лорде,

толико сте добрих тема закључали и искључили са форума а сада замерате "натпамећивање" које ЈЕ САДРЖАНО У САМОЈ ТЕМИ тј, тема је отворена само зато да би учесници који нису истомишљеници вашег омиљеног идигивиди били испљувани... заиста невероватно...

eremita:
Поштовани Лорде,

толико сте добрих тема закључали и искључили са форума а сада замерате "натпамећивање" које ЈЕ САДРЖАНО У САМОЈ ТЕМИ тј, тема је отворена само зато да би учесници који нису истомишљеници вашег омиљеног идигивиди били испљувани... заиста невероватно...

Psovanje i LIČNO vredjanje korisnika nije dozvoljeno (16.01.07 pa maločas)
Sad to što je neko razočaran onima koji se busaju u prsa ja ne mogu da zamerim.
Da vidimo zaključane teme tj koje bogomudrosti su se tu iznosile?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back