SPREMA SE HAOS! Aleksandra Prijović iskeširala vrtoglavih 70.000 evra

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.362
Ako je verovati Alo onlajn

Aleksandra Prijović iskeširala vrtoglavih 70.000 evra, a biće prva pevačica koja je snimala spotove na ovoj ekskluzivnoj lokaciji!

https://www.alo.rs/vip/estrada/alek..._campaign=Aleksandra_Prijovic_iskesirala_vrto
Alo online

AUTOR: SrpskiTelegraf.rs/Alo.rs/Đ.M. DATUM I VREME: 05.03.2021. 10:23 - 05.03.2021. 11:30

Sve bi trebalo da bude gotovo do leta, pevačica se nada da će se do tada situacija sa koronom smiriti

prijovicka_10062020_0019_1000x0.jpg

Aleksandra Prijović, Foto: ATA

Aleksandra Prijović, koja se nedavno našla u centru komentarisanja zbog brendiranih čarapa, rešila je da svojoj publici pokloni dva nova singla koje će pratiti i spotovi za koje je, prema navodima medija, izdvojila čak 70.000 evra.

Pevačica planira da spotove snima na nekoliko egzotičnih destinacija, među kojima su, navodno i Maldivi na kojima nijedna njena koleginica nije radila.

............................................................
Baš lepo od nje. Kad mi ne možemo da putujemo, barem da gledamo na videu...

Ako je verovati Alo onlajn

Baš lepo od nje. Kad mi ne možemo da putujemo, barem da gledamo na videu...

Naprotiv, jedna od retkih destinacija koja se nije zatvarala. Do zimus nisu ni test tražili.

Maldivi za dvoje su nekih 4.000 evra tj 2.000 po osobi u all inclusive resortu,znači bukvalno ne moraš ništa da trošiš van toga od prvog do poslednjeg dana i ne traže ništa sem pcr testa. Putuju naši tamo.
Ima i jeftinijih aranžmana tipa pun pansion za 1.000 evra. Toliko spucaš i u Grčkoj kada se sve uračuna,ko voli taj pasivan odmor sada je jako prijemčivo.

Naprotiv, jedna od retkih destinacija koja se nije zatvarala. Do zimus nisu ni test tražili.

Maldivi za dvoje su nekih 4.000 evra tj 2.000 po osobi u all inclusive resortu,znači bukvalno ne moraš ništa da trošiš van toga od prvog do poslednjeg dana i ne traže ništa sem pcr testa. Putuju naši tamo.
Ima i jeftinijih aranžmana tipa pun pansion za 1.000 evra. Toliko spucaš i u Grčkoj kada se sve uračuna,ko voli taj pasivan odmor sada je jako prijemčivo.
jel to 2000 jevra sa prevozom?

немој тако, није она лоша, ено га Партизановац каже зна је
haha pa nisam nista ni lose rekla za nju. Čak što više simpatična mi je iako neznam njene pjesme i ne slušam je. Komentar je bio na račun novina i portala. Pa neće valjda o meni ili tebi da pišu cccc 😃

jeste to sam i ja čula da su i za Maldive sad pale cijene zbog ove sičuešn sa koronom. Al takav je naš narod drugima zavide a sami se ne bi digli da idu tamo da im je sve i džabe. 😛

Back