Sprej protiv svađanja

nemam nista protiv sexa na forumu, ili sire,

ali imam protiv vulgarizma etc ... nisam moralna cistunica, samo apelujem na malo kulturre i obzira da ne zele sve zene da gledaju ko je koje dupe hebavo

if dec tu mac

A gde je to iko ostavljao dupeta riba koje je jebbavao? Eto, ja to i nisam primetio. :roll:
Kod tebe primetim da se bunis uvek kad je seks u pitanju. Uvek ga samo u negativnom kontekstu spominjes, pa mi se zato javlja da imas neki problem u vezi sa istim. :think:

Porodilja dok stigne kući, bude ispuvana k'o balon. Zato sam i spomenula novopečene roditelje.
A sam porod nije uopšte za ovu temu.

Das joj nedelju danas da dodje sebi, a onda po starom. :per: :mrgreen:

svadje cesto pocinju sa prvim problemima, stresom- kao sto je dolazak bebe u stan i stres koji to moze nositi
neke devojke od stresa ostanu bez kose

Pa ima tih koje misle da je radjanje a pogotovo odgoj deteta kao dobar dan, ono laganica. Takve ocelave. Kad je svest na nivou - nema brige.

zar nisi ti postavio pozadinu siterke :confused: ?
jedino tih problema u zivotu nemam, drago pivo, hvala na brizi

Postavio sliku kako drzi sina za ruku....i eto tvoje interpretacije "postavio sliku dupeta koje jebbava". To vec dovoljno kaze o tebi. To je druga siterka vec koja zivi kod nas. I vidis cuda, nisam ni jednu jebbavao (valjda ti je lakse sada) :lol:

Nisam bas siguran, ali dobro kad ti kazes - o.k. :)

Back