Alisa u zemlji čuda
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Tako sam i ja dok nisam shvatila o čemu je reč.Tesko ces njoj objasniti. Najveci borac protiv seksa na forumu.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako sam i ja dok nisam shvatila o čemu je reč.Tesko ces njoj objasniti. Najveci borac protiv seksa na forumu.![]()
Tako sam i ja dok nisam shvatila o čemu je reč.![]()
Preplavljen oxitocinom?![]()
Tesko ces njoj objasniti. Najveci borac protiv seksa na forumu.![]()
Porodilja dok stigne kući, bude ispuvana k'o balon. Zato sam i spomenula novopečene roditelje.porodilja
Porodilja dok stigne kući, bude ispuvana k'o balon. Zato sam i spomenula novopečene roditelje.
A sam porod nije uopšte za ovu temu.
nemam nista protiv sexa na forumu, ili sire,
ali imam protiv vulgarizma etc ... nisam moralna cistunica, samo apelujem na malo kulturre i obzira da ne zele sve zene da gledaju ko je koje dupe hebavo
if dec tu mac
Porodilja dok stigne kući, bude ispuvana k'o balon. Zato sam i spomenula novopečene roditelje.
A sam porod nije uopšte za ovu temu.
svadje cesto pocinju sa prvim problemima, stresom- kao sto je dolazak bebe u stan i stres koji to moze nositi
neke devojke od stresa ostanu bez kose
A gde je to iko ostavljao dupeta riba koje je jebbavao? Eto, ja to i nisam primetio.
Kod tebe primetim da se bunis uvek kad je seks u pitanju. Uvek ga samo u negativnom kontekstu spominjes, pa mi se zato javlja da imas neki problem u vezi sa istim.
.
zar nisi ti postavio pozadinu siterke?
jedino tih problema u zivotu nemam, drago pivo, hvala na brizi
Postavio sliku kako drzi sina za ruku....i eto tvoje interpretacije "postavio sliku dupeta koje jebbava". To vec dovoljno kaze o tebi. To je druga siterka vec koja zivi kod nas. I vidis cuda, nisam ni jednu jebbavao (valjda ti je lakse sada)
Nisam bas siguran, ali dobro kad ti kazes - o.k.![]()
izvinjajem se na neuctivosti i povlacim slucaj![]()