Izgled i dizajn automobila volite više spreda ili otpozadi? Kakvi su vaši afiniteti? Šta više preferirate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam više voleo spreda, ali kako više vreme prolazi više mi se sviđa otpozadiZavisi od automobila, na mojem najvise preferiram bocnu siluetu a i zadnji deo mi je ok takodje..
Voliš brzinu?Da se prebaci na pdf auto moto
Ovo je otvoreno u svaštari.Neću kazati
Jer me iritira auto na ljisu
Sad vidimOvo je otvoreno u svaštari.
Koliko si najbrže vozila u životu? Ili voliš da te voze?
Volim brzu vožnju i brza auta
Rukiii poštuj saobraćajne propise, kad si zadnji put platila kaznu
Volim brzu vožnju i brza auta
Rukiii poštuj saobraćajne propise, kad si zadnji put platila kaznu![]()
![]()
takoreći s preda su svi isti, daju se parametri kompjuteru i on izbaci skicu, nema više duše u automobiluNe znam, nekako spreda je postalo kliše, a otpozadi nekako ima više slobode i lepše izgleda.![]()
Kako to misliš?Volim spreda ali i zguza ima svojih prednosti
Pa tebra šta ti nije jasno,zavisi od raspoloženja a i od dameKako to misliš?
Kakve veze imaju dame sad sa ovim?Pa tebra šta ti nije jasno,zavisi od raspoloženja a i od dame
Pa ti si pito sprijeda ili otpozadi šta se sad praviš lud??Kakve veze imaju dame sad sa ovim?
Pa koji ti se izgled više sviđa, spreda ili otpozadi, to sam pitao.Pa ti si pito sprijeda ili otpozadi šta se sad praviš lud??
Pa već sam ti rekao okej je sprijeda,ali je dobro i zguza posebno kad je držiš za kosuPa koji ti se izgled više sviđa, spreda ili otpozadi, to sam pitao.
Ali ovde je reč samo izgledu, izgleda se ne razumemo. O izgledu je samo reč, izgled spreda ili otpozadi. Koji ti se više sviđa?Pa već sam ti rekao okej je sprijeda,ali je dobro i zguza posebno kad je držiš za kosu