Sprecavanje fantaziranja kod zena u cilju odrzavanja vrste

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam, bice odmah jedno 100-ak :eek: -ova, ali sta ako bi ljudska vrsta mogla da skroz degenerise ako bi se predala proizvoljnom fantaziranju? Npr. danas je popularno da se slusa muzika koja stvarno nema nikakvu upotrebnu vrijednost ni pouku, cak joj nedostaje bilo kakav tekst. To je kao kad bismo slusali beskorisne price, samo eto jos se dobro osjecamo, kao sto je droga beskorisna ali daje nekakav "dobar" osjecaj, tako pricaju...

Uzmimo sad jedan drugi primjer... zena stalno mijenja "partnere", oni naravno nastoje da je "usrece", pricaju joj "divne" price, zive kao muz i zena nekoliko godina, mastaju o buducnosti, on je neki Arapin ili Kinez tako da masti nema kraja, ona sva zaljubljena i predana i uzivila se u sve to svom dusom ... studenti su ... prodje studij, on ode i ne javi se vise. Poslije studija ona upozna novog, i isto tako masta i uzivljuje se, taj tip je neki kosarkas ili muzicar tako da masti nema kraja ... prodju godine zajednickog zivota i on ode i ne javi se vise.

I sad joj je puna glava fantazija, a svijet je i dalje "beskrajnih mogucnosti"... sta ona sada da radi sa svim njenim "iskustvima" mislima i zeljama? Moze li ona ista da stvara, neki novi zivot, ili joj je sad glava puna beskorisnih fantazija, kao kod narkomana, i jedva se vuce po tlu od slabosti?

Mislio sam da govorim o znacaju ovog svega po opstanak rase, u smislu kako je nekad muskarac ljubomorno cuvao vlastitu zenu i od komsije, ali ovde nema tako "zatucanih primitivaca"?

sta je pisac hteo da kaze :think:
prvo naslov nema veze sa objasnjenjem,...generalizujes ko sto su vec neki rekli....a trece,...zar opet????...

vidi samo ovu tvoju recenicu:
Mislio sam da govorim o znacaju ovog svega po opstanak rase, u smislu kako je nekad muskarac ljubomorno cuvao vlastitu zenu i od komsije, ali ovde nema tako "zatucanih primitivaca"?

jajaja...procitaj je jos jednom!

muskarci cuvali zene zbog opstanka rase?!?
e bas me nasmeja:zcepanje:

Ne razumem.. Hahahaha. A i pitanje je malo slozeno... Ja bih to tumacila na razne nacine, opet sve zavisi od karaktera i od situacije.
Najbolje je sad da se samo zene zaljubljuju i da 'sanjaju' da budu sa nekom osobom, a muskarci su kao 'mrtvi ladni'. Kad veza pukne kraj. Ne desavaju se te stvari na precas, u fazonu danas smo okej, sutra te ne poznajem. Ipak svaka veza ima svoj pocetak i kraj, a to sto se radi o devojci koju svi ostavljaju.. Nemoguce je da ona tome nije bas ni malo doprinela i da je izasla 'nevina' iz te veze.. Kao zrtva.
Ukoliko je neko ostavi vise od dva puta onda stvarno treba da bude uslova da nesto shvati od toga i da se ne 'prepusta snovima' tako lako sa drugim muskarcima, zar ne? I to je jako slozeno, opet covekova psiha je cudo.

To za ljubomorno cuvanje zene i od komsije ne razumem kakve veze ima sa ovom temom?. Uostalom ne sumnjaj da ima i takvih i danas. Imala sam 'drugaricu' koja je imala specificnu vezu sa jednim deckom. Pre svakog izlaska napolje ju je zvao da mu isprica koju je majicu obukla, koja je to majica, kad ju je kupila itd.. Kapiram da je bio klinac i prvi put video p.icku ali ono je zaista, zaista vam kazem, za psihica.

Sve se svodi na to da potkupljivost raste, da se sve moze kupiti i da se vec skoro sve prodaje. Novac kao najvisa vrijednost. Majica kao posledica, kao #2 na top listi. "Kupila sam ovaj prsluk za 200 evra" "a zasto to?" "morala sam!". Poremecaj vrijednosti, poremecaj ljudskosti, preovladjivanje podanickog mentaliteta, majmunskog oponasanja i obozavanja, puzanje pred zlatnim teletom, kamilom, majmunom, mali ludjacici zive kao da je poslednji dan i na taj nacin ga i cine poslednjim.

Poslednji su dani ... nisam htio.

Ne znam sto se ljudi sad kao iscudjavaju sto zene nece na selo? Na selo nece niko,ili rijetko ko,ko ima mogucnost izbora...Razlozi se znaju i opravdani su...a najvise selo hvale oni koji u gradu zive...
I nisu te zene krive što je na selu stanje takvo kakvo jeste...A na kraju krajeva svako ima pravo da odluci gdje mu je bolje zivjeti,makar to nama izgledalo naopako...
A što se tice same teme...nista nema gore od ogranicenog covjeka bez maste...:D

Sta ces, dobili robovi slobodu nakon 1234567890 godina. Ko je kriv selu sto nema grad u njemu? Da je selu bilo stalo da ne budem robinja, vec bi u njemu bio grad! A ovako ... eve mu ga na!

...Kao da si dala...:zag:...Jos samo da te podsetim da niposto ne postavljas besmislene fotose sa kamilama...Satima sam jednoj fotosopirala celulit, ali nisam zadovoljna ucinkom i odlucila sam da ostane deo privatne arhive...Nema smisla da opstruiramo temu...:)

Neću. Jedino prevozno sredstvo pored kog se ja slikam jeste dečkov BMW. Naravno i dečkova diploma, ali to nije prevozno sredstvo.
U svakom slučaju hvala na savetu...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back