Susan Sto Helit
Poznat
- Poruka
- 8.713
Ako ti tako kažeš. Ne sećam se tvojih postova.Volem da se pošalim, ali sprdao se nisam nijednom i s nikim.
Ako koji moj post nekome deluje kao sprdačina, samo deluje.
Nisam imao nameru da se sprdam.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti tako kažeš. Ne sećam se tvojih postova.Volem da se pošalim, ali sprdao se nisam nijednom i s nikim.
Ako koji moj post nekome deluje kao sprdačina, samo deluje.
Nisam imao nameru da se sprdam.![]()
Pitanje je koja je svrha foruma. Ovo je ocigledno komercijalni forum tj. forum od kojeg neko zaradjuje ili planira da zaradi. Vidljivo je da zaradjuju od reklama ali moze se postaviti i pitanje da li je to jedini izvor prihoda (ili im, naprimer, novac pristize i od sirenja propagande, sprovedjenja socijalnog inzenjeringa i prodaje podataka.) Moguce je i to da su trenutno u gubitku ali da ocekuju da im se jednoga dana sve to visestruko vrati. U svakom slucaju, cilj im je da odrzavaju posvecenost na maksimalnom nivou, i u to svrhe ce, verujem, uraditi bilo sta. A to znaci, ako treba, dozvolice ljudima da se pljuju; u krajnjem slucaju, unajmice animatore koji ce to da rade.da li je to tebi sitna provokacija - i čak i ako jeste, na koji način doprinosi diskusiji?
koja ti je smisao , i preporukada je red, _ da se maknemo s ovog foruma i odemo _ , na neki kojim bi mi sami upravljali.
bilo jednom i negde drugdeNažalost, to je kao s botovima na yt, gde se ljudi uhvate ko ludi svađat i objašnjavat.
Sa BOTOM.
Ovde stalno viđam upecane ljude - štaviše, ono što mi je mnog intrigantnije, ljude koji LAJKUJU te osobe. To je ono što mene čudi, ne toliko pecanje. Dovoljno je da dve nedelje redovno posećuješ forum, i da pohvataš ko su ti lljudi i šta rade. Zašto ih lajkuješ? Zašto im dižeš rejting? Zašto ih ne ignorišeš?
Otprilike.Pitanje je koja je svrha foruma. Ovo je ocigledno komercijalni forum tj. forum od kojeg neko zaradjuje ili planira da zaradi. Vidljivo je da zaradjuju od reklama ali moze se postaviti i pitanje da li je to jedini izvor prihoda (ili im, naprimer, novac pristize i od sirenja propagande, sprovedjenja socijalnog inzenjeringa i prodaje podataka.) Moguce je i to da su trenutno u gubitku ali da ocekuju da im se jednoga dana sve to visestruko vrati. U svakom slucaju, cilj im je da odrzavaju posvecenost na maksimalnom nivou, i u to svrhe ce, verujem, uraditi bilo sta. A to znaci, ako treba, dozvolice ljudima da se pljuju; u krajnjem slucaju, unajmice animatore koji ce to da rade.
Sve u svemu, ovo nije forum kojem je cilj da obezbedi ljudima mesto na Internetu gde mogu da pomazu jedni drugima (na bilo koji nacin.) Tako da, ako je to nesto sto zelimo, a to je zelja svakog normalnog coveka, onda je red da se maknemo s ovog foruma i odemo na neki kojim bi mi sami upravljali.
Da.kome to moze uopste da koristi osim moderatora.