junkkys
Obećava
- Poruka
- 89
Da li ste čuli, najbolji i najveći muzički striming servis dostupan je od danas u Srbiji i zemljama regiona!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Напокон.Da li ste čuli, najbolji i najveći muzički striming servis dostupan je od danas u Srbiji i zemljama regiona!
Pogledajte prilog 731317
Da li ste čuli, najbolji i najveći muzički striming servis dostupan je od danas u Srbiji i zemljama regiona!
Pogledajte prilog 731317
Jel to kao i radio, samo se placa?![]()
mmm..da...Da li ste čuli, najbolji i najveći muzički striming servis dostupan je od danas u Srbiji i zemljama regiona!
Pogledajte prilog 731317
Apsolutno se slazem. Sad, neko ce reci "sta ce nam i Spotify"... Po meni treba ga bude jer je vodeci u tom svetu i najbolji. E sad tu su i drugi, pa ko sta voli nek izvoli!mmm..da...
Mislio sam i ja pre 2 dana da otvorim temu,al' računam valjda su svi već obavešteni:
https://pcpress.rs/spotify-konacno-stigao-u-srbiju/
Nisam nešto preterano zaluđen za muziku,al' ono... Bolje da imamo kao drugi nego da nas šikanira kako ko hoće
Super. To su odlicne vesti, lepo je da i kod nas budu dostupne takve stvari.Ne bas. Radio ima svoju program koji onaj ko slusa ne moze da menja, a na Spotify-u moze. Radio uglavnom pusta jedne te iste pesme jednih te istih izvodjaca (radijski prihvatljive pesme), a ovde imas preko 30 miliona pesama koje sam biras.
Spotify je striming servis - music on demand. U Srbiji su dostupni i drugi poput Deezer, Apple Music, Youtube Music.
Ako bi se bilo koji muzicki striming servis uporedjivao sa necim drugim, to jedino moze biti Youtube. Medjutim, postoji ogromna razlika: na Youtube-u pored muzike imas pre svega video snimke svega i svacega i to ti je sve izmesano,zajedno sa muzikom. Ovde to nije slucaj. Dakle samo muzika i nece se desiti da nakon sto odslusas neku pesmu odjednom krene neki klip o mackama ili slicno...