Sposoban muškarac ili nesposobna Dobrica?

Sposoban muškarac ili nesposobna Dobrica?

• Sposoban muškarac

• Nesposobna Dobrica

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Није за женску природу да води главну реч, јер многе жене које униште индивидуалност код мушкарца после мрзе и себе и њега иако им се накратко то свиди

Што не значи да је жене у запећку , али у НЕКИМ , ситуацијама МУШКАРАЦ мора да покаже иницијативу и да реши неки проблем, што импонује свакој нормалној жени, да има поверења у неког и да је заштићена

Поента је значи да у вези не може да буде повлашћених и потлачених, и да муж и жена једнако доприносе и договарају се , али не на исти начин, јер као што жена не може да уради тежак физички посао , мушкарац не може да среди кућу или стан
У праву си што не волиш такве неспособне и беспомоћне мушкарце , ништа одвратније од тога

:dash::dash: :thumbdown:

Moj ex i ovaj sadasnji imaju zajednicku osobinu:sposobni su da zarade ali su za kucu potpuno imobilisani...U oba slucaja ja sam bila i sada sam organizator zivota van njihovog posla.Opremanje stana,namestaj,putovanja,troskovi,rodjendani,pozorista,izlasci svakog tipa,druzenje,cak im ja zakazujem masaze i termine za sport.
Bivsi je jedino voleo da sluzi goste,bio dobar domacin,preko moje grbace i znao je da pridrzi kaput dami, da izmakne i primakne stolicu..ti maniri:roll:
A ovaj sada samo nas snabdeva sa tehnikom,i organizuje sportska druzenja...bajs,roleri,skijanje i tako...U kuci sve cega se lati pokvari,dobar je inicijator ali los realizator.
U svakom slucaju ja sam sposobnija od obojce zajedno,razumem se u oblasti od PDV-a do cevi za vodovod od cola i pola cola...znam kad je jazz festival a kad fashion week,premijere u pozoristu i da se za uplatu do 5tog u mesecu dobija popust za infostan..
Dakle,glasala sam za sposobne,a najradije bih glasala za sebe...:lol::lol:

Знам и ја, знам и ја...и ја сам Соса.:mrgreen:

Да.;)
ijuuuu sose moje lepe :heart:
Ма јок, мој муж меси хлеб, и то озбиљно, ја пекару не знам да укључим, то је његов посао.
Хоћеш ли да ти опет умеси векну? :)
jesi sigurna da to nije...jagodinka? :)

Back