Sportske Drame(Uopste o filmovima sa sportskom tematikom)

color_money.jpg

Facing the Giants nije toliko los, ali nije ni nesto posebno.

Dobar je "For the love of the Game" - Kostner, takodje njegov "Tin Cup"
Onda: Goal I (II je vec komercijala...Galaktikosi, novac, zene ma sr.anje zestoko), I.D , Football Factories (dobro..Ne bas sportski ali o huliganima koji su hteli mi ili ne deo fudbala), Green Street Hooligans (oboZavam ovaj filim) , Bend it like Beckham, The Game of their lives, Coach Carter, Flying Scotsman.....
Seticu se jos... :D

A najbolja serija sa tom tematikom, ubedljivo "Dream Team" (majmuni je prebacise u 1. :mad: )

Facing the Giants nije toliko los, ali nije ni nesto posebno.

Dobar je "For the love of the Game" - Kostner, takodje njegov "Tin Cup"
Onda: Goal I (II je vec komercijala...Galaktikosi, novac, zene ma sr.anje zestoko), I.D , Football Factories (dobro..Ne bas sportski ali o huliganima koji su hteli mi ili ne deo fudbala), Green Street Hooligans (oboZavam ovaj filim) , Bend it like Beckham, The Game of their lives, Coach Carter, Flying Scotsman.....
Seticu se jos... :D

A najbolja serija sa tom tematikom, ubedljivo "Dream Team" (majmuni je prebacise u 1. :mad: )
ovaj prvi je odlican jedino sto je Factory ,a ne Factories al nema veze(po meni najbolji na tu temu ) :ok:
a ova drugi je isforisano njesra , mislim ima par dobrih scena i nije los da se ubije vreme ,ali sama postavka prica je debilna, a cinjenica da fuckin Frodo igra fajtera i huligana je sahranila taj film kao ozbiljan za vjeki vjekova

Back