Sportska nacija

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Srbija ne moze da se pohvali da ima ikakve posebne uspehe u svetu u bilo kom polju, ali je zato dobra prilika da se ljudi zamlacuju sportskim rezultatima i zivotom sportista. Lenji i nesposobni ljudi se rado identifikuju sa sportistima o kojima se non-stop prica, i to je njihova satisfakcija. Identifikacija kroz druge osobe. Bolje reci kroz uspehe drugih osoba, posebno ako je ta opsoba dosadna kao Novak Djokovic, kojom nas svi smaraju. Meni je on kao neki skakavac. Budalesa se, bekelji se, kezi se i misli da je smesan u slacaju da neko, kao JA mozda ne smatra to njegovo izmotavanje smesnim moze da naidje na narodnu osudu. Ipak, mene ne interesuje sta masa ovaca misli, posto ja imam svoje ja. A pre svega, imam svoje probleme, koje moram da resavam. On mojih problema ne mogu da dignem glavu. Blizu mene imaju dve osnovne skole. Te dve osnovne skole imaju terene za sport gde se okupljaju dokona deca, ali i jos dokoniji odrasli ljudi. U stvari, od te dokone dece nastaju dokoni ljudi. Ceo zivot dokoni i dosadni. Tako je moj decko odlucio da pocne da igra kosarku. On mi je rekao da ide malo da proseta ili u spoing, nisam bas ni slusala, jer sam stvarno preopterecena svim problemima o kojima sam vam pisala, tako da nisam bas obracala paznju. Odem ja malo u setnju, kad vidim njega u trenerci (nisam ni znala da ima) igra kosarku. To mi ej bilo nesto veoma neprirodno. Ja sam pogledala, a on igra sa nekim klincima. Na drugom delu terena je igrao neki tip u crnoj trenerci i braon majici. Meni je bilo hladno, pa sam otisla i sela. Mahnula sam vereniku, a on me je jedva primetio. Ipak, ja sam otisla i pocela da gledam ovog drugog decka. Mislim da ima oko 30 godina, mada izgleda starije. Nadam se i da jeste stariji. On se tako tu igrao sa tim nekim klincem. pomislila sam da mu je to sin, ali sam posle nekako zakljucila da nije. I on je tako tamo ensto igrao, ubacivao loptu. Malo je procelav, za par godina ce mu teme biti bez kose. I ja sam tako tu sedela, a on me uopste nije primecivao. Uplasila sam se da je gej, cim mene ne primecuje.
Zasto se taj "snazniji pol", tako lako identifikuje sa nekim drugim i kao izigrava nekog sportistu, kada bi trebalo da bude otac porodice? :heart:

Back