Sportska astrologija

• Začetnik teme Začetnik teme Silko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Republika Irska - Švedska.jpg

Stade de France - Saint-Denis 13/06/2016
Group stage - Group E
Republic of Ireland (zeleno-beli dres) 18:00 Sweden (plavo-beli dres)

Ovde nema favorita – Švedska, ima tamnije (plavo-bele) dresove od Republike Irske i to odmah utvrđuje njenu poziciju kao vladara Ascedenta (Škorpija). Švedsku predstavlja vladar I kuće je Mars (L1), vladar X kuće je Sunce (L10).
Republika Irska predstavlja vladar VII kuće – Venera (L7) i vladar IV kuće – Saturn (L4).

Da opišem kako ja vidim ovaj horoskop:
ŠVEDSKA – sitni favorit sa dobrim timom (kvota na njih je 2,45), ima Marsa sa slučajnim dostojanstvima vrednosti +7 poena ( tabela je prethodno data) i Sunca sa vrednoću od -2 poena. Ukupan zbir: 5 poena (po slučajnim dostojanstvima)

REPUBLIKA IRSKA – vrlo sitno slabija ekipa (kvota 3,30 na pobedu), ima Veneru sa vrednošću od -3 poena i Saturna sa rezultatom od +5 poena. Ukupan zbir: +2 poena. (po slučajnim dostojanstvima)

Ovde je razlika od +3 i to je zanemarljiva razlika između timova. S obzirom na to da je dispozitor Meseca – Venera spaljena, moguć je nerešen rezultat.

Od najbitnih aspekata tu su (interesuju nas samo aplikacioni):

a) NEPOVOLJNI ZA ŠVEDSKU
- Venera je u separacionom trigonu prema POF (orbis 38 minuta)
- Mesec je u aplikacionom aspektu sekstila ka Saturnu (L4) – orbis 4 stepena I 41 minut

a) POVOLJNI ZA ŠVEDSKU
- POFAS u konjukciji sa ASC – orbis 3 stepena 54 minuta
- Sunce je u aplikacionom trigonu prema POF – orbis je 1 stepen i 12 minuta

Ovo sve govori o NEREŠENOM ishodu meča.

Republika Irska - Švedska EOG.jpg

Urađena i karta EOG (END OF GAME) da se vidi kretanje POF i POFAS tokom meča. Iz nje se vidi da je POF prešao preko Neptuna – povreda za igrača Švedske.Pri kraju susreta – ako produžetak drugog poluvremena bude trajao 5 ili 6 minuta postoji šansa da pobedi Švedska – Blizanci vole belu i plavu, i s obzirom da je Merkur najjača planeta u Horoskopu događaja – okasneli gol za ŠVEDSKU!

Moja predikcija: Tačan rezultat 0:1. Vidim čvrstu igru u prvom poluvremenu i dosta propuštenih prilika u drugom poluvremenu, s tim da Švedska ima šansu da na kraju pobedi.

P.S.
Ako je po Froliju ovde je x vrlo verovatan. 1:1.

Belgija - Italija.jpg

Stade de Lyon - Lyon 13/06/2016
Group stage - Group E
Belgium (crveno-crni dres) 21:00 Italy (plavo-beli dres)

Ovde nema favorita – Belgija, ima tamnije (crveno-crne) dresove od Italije i to odmah utvrđuje njenu poziciju kao vladara Ascedenta (Strelca). Belgiju predstavlja vladar I kuće je Jupiter (L1), vladar X kuće je Venera (L10).
Italiju predstavlja vladar VII kuće – Merkur (L7) i vladar IV kuće – Mars (L4).

BELGIJA – sitni favorit sa dobrim timom (kvota na njih je 2,55), ima Jupitera sa slučajnim dostojanstvima vrednosti +6 poena i Venere sa vrednošću od +3 poena. Ukupan zbir: +9 poena (po slučajnim dostojanstvima)

ITALIJA – vrlo sitno slabija ekipa (kvota 3,30 na pobedu), ima Merkur sa vrednošću od +9 poena i Marsa sa rezultatom od +2 poena. Ukupan zbir: +11 poena (po slučajnim dostojanstvima)

Ovde je razlika od +2 i to je zanemarljiva razlika između timova. S obzirom na to da je dispozitor Meseca – Venera spaljena, moguć je nerešen rezultat.

Od najbitnih aspekata tu su:

a) NEPOVOLJNI ZA BELGIJU
- Venera je spaljena i u neprijateljskoj kući (VII)

a) POVOLJNI ZA BELGIJU
- Mesec je u aplikacionom konjukciji prema MC – orbis je 4 stepena i 15 minuta (može li to da donese pobedu?)
- Mesec je u aplikacionom sekstilu prema Saturnu (sledećem vladaru ASC)– orbis 3 stepena i 11 minuta – ni to nije toliko bitno(mada nikad se ne zna?)
- Jupiter je u aplikacionoj konjukciji sa Severnim mesčevim čvorom – orbis 1 stepen i 45 minuta – nije bitno

Ovo sve govori o (ipak) NEREŠENOM ishodu meča. Ili preciznije Belgija ne gubi!

Belgija - Italija EOG.jpg

Urađena i karta EOG (END OF GAME) da se vidi kretanje POF i POFAS tokom meča. Iz nje se vidi da je POF prešao preko Urana i preko pozicije - opozicije sa Mesecom (dva gola). POFAS je prešao preko Severnog čvora i Jupitera (još jedan gol?)
Moja predikcija: Tačan rezultat 2:1. Ako hoćete još uopštenije mislim da će golova biti – 3+ (kvota je 2.60)

P.S.
Ako je po Froliju ovde je x vrlo verovatan - 1:1.

Pogledajte prilog 390351

Stadium de Toulouse - Toulouse 13/06/2016
Group stage - Group D

Spain (crveno-plavi dres) 15:00 Czech Republic (belo-plavi dres)

Ovde je favorit – Španija, ima tamnije (crvene) dresove od Češke i to odmah utvrđuje njenu poziciju kao vladara Descedenta (Ovan). Španiju predstavlja vladar VII kuće – Mars (L7) i vladar IV kuće – Saturn (L4). Češku predstavlja vladar I kuće je Venera (L1), vladar X kuće je Mesec (L10).

ŠPANIJA –favorit sa dobrim timom (kvota na njih je 1,50), ima Marsa sa slučajnim dostojanstvima vrednosti 0 poena ( tabela je prethodno data) i Saturna sa vrednoću od +3 poena. Ukupan zbir: 3 poena (po slučajnim dostojanstvima)

ČEŠKA – slabija ekipa (kvota 7,50 na pobedu), ima Veneru sa vrednošću od +5 poena (iako je spaljena) i Meseca sa rezultatom od +12 poena. Ukupan zbir: +17 poena. (po slučajnim dostojanstvima)

Ovde je razlika od +14 (kada je mnogo velika razlika u kvalitetu timova - da bi pao FAVORIT mora biti bar 15+). Ovo može da znači da postoji mogučnost iznenađenja, ali najverovatniji ishod je nerešen rezultat.

a) NEPOVOLJNI ZA ŠPANIJU
- Mesec u aplikacionoj konjukciji sa ASC – aspekt izuzetno bitan (orbis 0 stepena i 31 minuta)
- Mesec u aplikacionom trigonu ka POFAS (orbis 3 stepena 51 minuta) vrlo bitan!

a) POVOLJNI ZA ŠPANIJU
- POFAS u konjukciji sa Saturnom (L4) – orbis 2 stepena 19 minuta

Pogledajte prilog 390352

Urađena i karta EOG (END OF GAME) da se vidi kretanje POF i POFAS tokom meča. Iz nje se vidi da je POFAS prešao preko Marsa – gol za Španiju.

Moja predikcija: Tačan rezultat 1:1. Nerešeno, jer je vladalac Meseca – Venera spaljena! Vidim gol u prvom poluvremenu za Češku i zatim u drugom poluvremenu za Španiju.

P.S.
Ako je po Froliju ovde je moguće 1:2 za Češku.

Kad je neki tim toliko jak kao sto je to SPANIJA djaba svi aspekti protiv. 1:0 gol dat u drugom poluvremenu..

- - - - - - - - - -

Pogledajte prilog 390367

Stade de France - Saint-Denis 13/06/2016
Group stage - Group E
Republic of Ireland (zeleno-beli dres) 18:00 Sweden (plavo-beli dres)

Ovde nema favorita – Švedska, ima tamnije (plavo-bele) dresove od Republike Irske i to odmah utvrđuje njenu poziciju kao vladara Ascedenta (Škorpija). Švedsku predstavlja vladar I kuće je Mars (L1), vladar X kuće je Sunce (L10).
Republika Irska predstavlja vladar VII kuće – Venera (L7) i vladar IV kuće – Saturn (L4).

ŠVEDSKA – sitni favorit sa dobrim timom (kvota na njih je 2,45), ima Marsa sa slučajnim dostojanstvima vrednosti +7 poena ( tabela je prethodno data) i Sunca sa vrednoću od -2 poena. Ukupan zbir: 5 poena (po slučajnim dostojanstvima)

REPUBLIKA IRSKA – vrlo sitno slabija ekipa (kvota 3,30 na pobedu), ima Veneru sa vrednošću od -3 poena i Saturna sa rezultatom od +5 poena. Ukupan zbir: +2 poena. (po slučajnim dostojanstvima)

Ovde je razlika od +3 i to je zanemarljiva razlika između timova. S obzirom na to da je dispozitor Meseca – Venera spaljena, moguć je nerešen rezultat.

a) NEPOVOLJNI ZA ŠVEDSKU
- Venera je u separacionom trigonu prema POF (orbis 38 minuta)
- Mesec je u aplikacionom aspektu sekstila ka Saturnu (L4) – orbis 4 stepena I 41 minut

a) POVOLJNI ZA ŠVEDSKU
- POFAS u konjukciji sa ASC – orbis 3 stepena 54 minuta
- Sunce je u aplikacionom trigonu prema POF – orbis je 1 stepen i 12 minuta

Ovo sve govori o NEREŠENOM ishodu meča.

Pogledajte prilog 390368

Urađena i karta EOG (END OF GAME) da se vidi kretanje POF i POFAS tokom meča. Iz nje se vidi da je POF prešao preko Neptuna – povreda za igrača Švedske.Pri kraju susreta – ako produžetak drugog poluvremena bude trajao 5 ili 6 minuta postoji šansa da pobedi Švedska – Blizanci vole belu i plavu, i s obzirom da je Merkur najjača planeta u Horoskopu događaja – okasneli gol za ŠVEDSKU!

Moja predikcija: Tačan rezultat 0:1. Vidim čvrstu igru u prvom poluvremenu i dosta propuštenih prilika u drugom poluvremenu, s tim da Švedska ima šansu da na kraju pobedi.

P.S.
Ako je po Froliju ovde je x vrlo verovatan. 1:1.

Dobro je, dobro – nereseno je bilo sudjeno i to je to. Doduse oba gola su dali igraci Irske ali ne bi to bio fudbal da nije neko ludilo na delu! Ja kao fan Ibrahimovica nisam mogao da odolim da ne presudim u korist Svedske, ali stari majstor Frouli je dao svoju prognozu I to je to!!!

Pogledajte prilog 390378

Stade de Lyon - Lyon 13/06/2016
Group stage - Group E
Belgium (crveno-crni dres) 21:00 Italy (plavo-beli dres)

Ovde nema favorita – Belgija, ima tamnije (crveno-crne) dresove od Italije i to odmah utvrđuje njenu poziciju kao vladara Ascedenta (Strelca). Belgiju predstavlja vladar I kuće je Jupiter (L1), vladar X kuće je Venera (L10).
Italiju predstavlja vladar VII kuće – Merkur (L7) i vladar IV kuće – Mars (L4).

BELGIJA – sitni favorit sa dobrim timom (kvota na njih je 2,55), ima Jupitera sa slučajnim dostojanstvima vrednosti +6 poena i Venere sa vrednošću od +3 poena. Ukupan zbir: +9 poena (po slučajnim dostojanstvima)

ITALIJA – vrlo sitno slabija ekipa (kvota 3,30 na pobedu), ima Merkur sa vrednošću od +9 poena i Marsa sa rezultatom od +2 poena. Ukupan zbir: +11 poena (po slučajnim dostojanstvima)

Ovde je razlika od +2 i to je zanemarljiva razlika između timova. S obzirom na to da je dispozitor Meseca – Venera spaljena, moguć je nerešen rezultat.

Od najbitnih aspekata tu su:

a) NEPOVOLJNI ZA BELGIJU
- Venera je spaljena i u neprijateljskoj kući (VII)

a) POVOLJNI ZA BELGIJU
- Mesec je u aplikacionom konjukciji prema MC – orbis je 4 stepena i 15 minuta (može li to da donese pobedu?)
- Mesec je u aplikacionom sekstilu prema Saturnu (sledećem vladaru ASC)– orbis 3 stepena i 11 minuta – ni to nije toliko bitno(mada nikad se ne zna?)
- Jupiter je u aplikacionoj konjukciji sa Severnim mesčevim čvorom – orbis 1 stepen i 45 minuta – nije bitno

Ovo sve govori o (ipak) NEREŠENOM ishodu meča. Ili preciznije Belgija ne gubi!

Pogledajte prilog 390379

Urađena i karta EOG (END OF GAME) da se vidi kretanje POF i POFAS tokom meča. Iz nje se vidi da je POF prešao preko Urana i preko pozicije - opozicije sa Mesecom (dva gola). POFAS je prešao preko Severnog čvora i Jupitera (još jedan gol?)
Moja predikcija: Tačan rezultat 2:1. Ako hoćete još uopštenije mislim da će golova biti – 3+ (kvota je 2.60)

P.S.
Ako je po Froliju ovde je x vrlo verovatan - 1:1.

Italija je dobila rezultatom 2:0 Bili su bolji i branili su se dok je Belgija jalovo napadala..

Није тако било.
Шта сад...? :think:

Na žalost ovo je deo astrologije koji je najmanje proučavan. Ja sam primetio da ima vrlo malo interesovanja za ovo pa sam prekinuo sa pisanjem. Glupo je kad sam sa sobom razgovaraš...U stvari dosta raznih teorija postoji..glavni problem je utvrditi vladaoce i koje kuće vladaju kojim timom. Mislim da veliki broj grešaka ovde počinje zato što se ne koristi pravi sistem za determinaciju tima. Po mojim saznanjima to što dodatno otežava stvar je što pre početka utakmice sudija baca novčić. Kapiten ekipe koja je dobila bira da li će da krene prva sa centra ili da izabere gol na kojem će njihov golman da brani u prvom poluvremenu...Možda je najsigurnije sačekati da se vidi koji je tim krenuo sa centra i taj tim postaviti za vladaoca Ascedenta (postoji uvek mogućnost uživo klađenja!). Ali zatim imamo i početak drugog poluvremena. Da li se onda radi drugi horoskop sa vremenom početka drugog poluvremena i sa timom koji je bio na Descedentu - da je na ascedentu?? Najveći stručnjaci na ovu temu su pogrešili za Finale Evropskog prvenstva - prognozirajući pobedu Francuske? ! zatim, koji je uticaj u vezi sa bojom dresova..koji je tim Favorit ili ne itd.
Frouli je napisao knjigu Sportska astrologija - gde je maksimalno potencirao svoju teoriju o Favoritima kao vladaocima Ascedenta. Ali je i sam kasnije rekao da ipak i od toga postoje velika odstupanja? U zadnje vreme mnogi potežu za svetlosnom skalom i određivanju timova na osnovu svetlosne formule.. Ima i onih koji predlažu da se Ascedent odredi na osnovu simbolike Imena kluba sa nečim u Horoskopu događaja ...
Mnogo toga je obde NEPOZNATO - ali ja mogu da vam kažem da opet ne postoji ništa lepše nego da otkriješ posle utakmice (koju si odgledao!!), šta je odlučilo i za koji tim i koji faktori su uticali na postizanje golova. Tako da..na nepoznatoj sam teritoriji, ali sam zadovoljan jer imam toliko instrumenata, samo još da odredim koji od njih može najviše da pomogne!

Poslednja izmena:

Back