sportak ili stedisa?

• Začetnik teme Začetnik teme hack1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Honda Accord u verziji Displacement: 1998 cc, Compression: 11.5:1, Power: 220 bhp (220 PS,162 kW) @ 8000 rpm, Torque: 152 ft·lbf (206 N•m) @ 7000 rpm and a Redline of 8800 rpm se pravila od 2004-2007.. Pre toga nije postojala 2.0
Ja sam moju prosle godine uzeo u Nemackoj, 2006 godiste sa 53,400km za 23.000e.
Auto je bio bas ocuvan, jedino sto su joj prednja leva felna i amortizer bili unisena pa sam morao da menjam.. z:poz:

89923583full.jpg

89923580full.jpg

89923589full.jpg

89923593full.jpg

Što se mene tiče volim sportaka, mada volim i komforna velika auta.
Nije mi važna max brzina, nego ubrzanje. Realno gledano max brzina je dovoljna oko 200 km/h, a i to ima malo prilike da se vozi. Ali zato ubrzanje dolazi do izražaja na putevima kad treba nekoga preteći.
Naravno za takvo auto sam spreman dati više para za registraciju, a i za gorivo.
Najviše bi volio da vozim Volvo S60R, Mondeo ST220, S-Max 2.5T, Mustang GT, Mazda Speed6 ili 3, Focus RS.
Što se tiče komfornih auta, i oni će da budu veliki potrošači zbog težine, a želje su Lincoln Navigator, MKS ili neki stari Lincoln, Volvo S80, Ford Scorpio, Citroen C6.

Ako se ikad odlucis za ovaj, nemoj prvu seriju, tj. cini mi se 2003. godiste. Pun je gresaka ko Win7. Jedan je morao cak i motor da zameni, pod garancijom.

U ovoj drzavi svasta ima ali vidis koliko je platio auto star dve godine sto znaci da te je onaj tvoj drugar ipak slagao.Ovakav auto moze da vozi samo zaljubljenik u automobile a nije mi jasno da se bianco zeznuo u kubikazi.U svakom slucaju skidam kapu za brutalan auto.z:lol:

Ja sam imao srecu da naletim na momka koji je kupio sebi auto na lizing i nije imao da ga isplati do kraja..
Cena je realno dzabe (za takav auto). Ja sve koje sam gledao su bili mnogo skuplji, 30,000 pa na gore
On ima K20A I-VTEC motor i standardne Type R modifikacije - Recaro sedista...itd i + 5zigen gril z:poz:

za sve one koji imaju vise od 100hp..hehe recite,sta volite,sta vozite,sta mislite da ne valja..pa da se svadjamoz:)
Uz novi drakonski zakon o bezbednosti saobraćaja, polusrušene mostove, puteve prepune rupčaga na kojima možeš da pokidaš točkove, najmanje plate i penzije u Evropi, ti pričaš o sportašima i konjima. Jel' ti to živiš u zemlji Srbiji ili si upravo sleteo sa neke druge planete da se svađaš? Ovoj populaciji jedino treba uz sve pomenuto PREVOZ, kakav sport, kakvi konji. Probudi se sinko!

Izgleda da nekom treba Q7i X5 i S8 i Cayen i poceli se pojavljivati i ferariji i lambordziniji a narodu treba prevozno sredstvo:z:) Primetio sam da je espanol retko kad u okviru teme tj. da stalno nesto dobacuje i kad treba da stavi sliku on nesto dobaci a kad ,kao u ovom slucaju, treba da kaze sta bi voleo da vozi on nam spusta roletne.Kontras.z:mrgreen: Pusti nas da zivimo i da ,ako vec ne mozemo da vozimo,uzivamo u temi i da se svadjamo.

Poslednja izmena:
Izgleda da nekom treba Q7i X5 i S8 i Cayen i poceli se pojavljivati i ferariji i lambordziniji a narodu treba prevozno sredstvo:z:) Primetio sam da espanol retko kad je u okviru teme tj. da stalno nesto dobacuje i kad treba da stavi sliku on nesto dobaci a kad ,kao u ovom slucaju, treba da kaze sta bi voleo da vozi on nam spusta roletne.Kontras.z:mrgreen: Pusti nas da zivimo i da ,ako vec ne mozemo da vozimo,uzivamo u temi i da se svadjamo.
Sasvim u temi. Pitaj roditelje da li razmišljaju o Ferariju ili kako da te nahrane i školuju. A za svađu nađi neko drugo mesto. I ne bi bilo loše da se pre sportnjaka malo baciš na izučavanje maternjeg jezika, ne ide ti baš!

Sasvim u temi. Pitaj roditelje da li razmišljaju o Ferariju ili kako da te nahrane i školuju. A za svađu nađi neko drugo mesto. I ne bi bilo loše da se pre sportnjaka malo baciš na izučavanje maternjeg jezika, ne ide ti baš!

Covek je lepo rekao na pocetku da damo svoje predloge pa da se svadjamo a sto se tice mojih roditelja mislim da mog oca sa 74 taj Ferari bas nesto i ne interesuje a kevu pogotovo i s obzirom da sam zavrsio skolu pre 20 godina nemaju problem oko hrane i mog skolovanja a pogotovo sto ne zivim s njima preko 12 godina. Ma bolje voziti `sportnjak` nego biti takav covek i i soliti pamet drugima.

Covek je lepo rekao na pocetku da damo svoje predloge pa da se svadjamo a sto se tice mojih roditelja mislim da mog oca sa 74 taj Ferari bas nesto i ne interesuje a kevu pogotovo i s obzirom da sam zavrsio skolu pre 20 godina nemaju problem oko hrane i mog skolovanja a pogotovo sto ne zivim s njima preko 12 godina. Ma bolje voziti `sportnjak` nego biti takav covek i i soliti pamet drugima.
Primećuješ li ti kako sam sebi skačeš u usta. Braniš čoveka koji je postavio temu za svađu. Ja se ne svađam, naprotiv, krajnje razložno iznosim svoje mišljenje. Ali tebi to već smeta jer se razlikuje od tvog mišljenja. I ko kome soli pamet? Očigledno si u nekoj koliziji i sa razmišljanjem i sa maternjim jezikom!

Primećuješ li ti kako sam sebi skačeš u usta. Braniš čoveka koji je postavio temu za svađu. Ja se ne svađam, naprotiv, krajnje razložno iznosim svoje mišljenje. Ali tebi to već smeta jer se razlikuje od tvog mišljenja. I ko kome soli pamet? Očigledno si u nekoj koliziji i sa razmišljanjem i sa maternjim jezikom!

Ja sam mala Madjarica i ne razumelo dobro serbski a tek sto piskam.Nek je hovde bhukvalisto pa svatilo covek da je ozbiljno sa svadju.Juuuu kakvo se ovde ima ljudi.Sramoto.Ci ci huuuu.:hahaha: Hoces vec jodnom rekla kojo auto se svidelo tebi?

Back