Sport

gost 101840

Legenda
Poruka
55.650
Nekako mi sport ide zajedno sa savremenim muškarcem...
Da li se i zašto bavite sportom, koji je to sport, zašto baš taj, koliko dugo...? I sve varijacije na tu temu...

Ako je već bilo, brišite...

Nekako mi sport ide zajedno sa savremenim muškarcem...
Da li se i zašto bavite sportom, koji je to sport, zašto baš taj, koliko dugo...? I sve varijacije na tu temu...

Ako je već bilo, brišite...

ma, ti si garant marsovac, slatki, mali, zeleni :cmok:....
muško, pa još piše o sportu na SM...ccc

mi se, mukice, primile, potrčale da vidimo ko se bavi kojim sportom, kad ono tamo međutim...ćorak! :lol:

A jel to tema rezervisana za žene? :lol:
Nisam ni očekivao da će ženski svet da pohrli, niti mi je to bila namera... Interesuje me aktivnost muškaraca...

Sad misliš da si mi omakla...? :lol:

A jel to tema rezervisana za žene? :lol:
Nisam ni očekivao da će ženski svet da pohrli, niti mi je to bila namera... Interesuje me aktivnost muškaraca...

Sad misliš da si mi omakla...? :lol:

:roll: ne kontam, ali nema veze...

znam da te interesuje aktivnost muškaraca, zato sam i prokomentarisala - samo se žene javljaju????

da sam ti omakla????? :think: whatever....

:roll: ne kontam, ali nema veze...

znam da te interesuje aktivnost muškaraca, zato sam i prokomentarisala - samo se žene javljaju????

da sam ti omakla????? :think: whatever....

Prvo podiebavaš, a posle si još i cinična u stilu kao - ko? Ja? Tebi? Ma joook...

Devojče, aj ljubim te...ubuduće tvoje komentare nemoj da upućuješ meni...ignoriši me... Jel važi...? Aj molim te... Unapred ti hvala ko sestri...

Prvo podiebavaš, a posle si još i cinična u stilu kao - ko? Ja? Tebi? Ma joook...

Devojče, aj ljubim te...ubuduće tvoje komentare nemoj da upućuješ meni...ignoriši me... Jel važi...? Aj molim te... Unapred ti hvala ko sestri...

izvini, neću ti se više obraćati...
ne znam zašto mi se učinilo da se mogu našaliti s tobom (čak ne ni na tvoj račun)
a ne znam ni zašto si to shvatio kao podyebavanje...ali, zaista...

Back